MiekeVulink.nl

Book-of-love-600-481x600

Book of Love bestellen

Inhoud

In dit boek (in het Nederlands geschreven) wordt de lezer meegenomen naar geheime werelden van de Heilige Graal. Via een innerlijke zoektocht, die uiteindelijk naar oude voetsporen in ‘het tweede Heilige Land’ in Zuid Frankrijk zal leiden, wordt de betekenis van de Graal voor ons eigen leven helder.
Je reist mee naar werelden die vroeger alleen toegankelijk waren voor Ingewijden, die de oude esoterische inwijdingswegen bewandelden. Zij hadden zich zorgvuldig afgezonderd van aardse materiële verleidingen, en leefden veilig en beschermd achter muren van Mysteriescholen, tempels, grotten en burchten.

Er wordt een tipje van de sluier opgelicht over het ‘Book of Love’ zoals Yeshua en Maria Magdalena dat hebben geschreven; een boek dat voor steeds meer mensen mag opengaan en gelezen mag gaan worden.
Juist in deze tijd begint bij veel mensen het verlangen te ontwaken naar hun eigen Boek der Liefde. We willen door- & uitbreken, uit de vaak liefdeloze beperkingen van de aardse drie-dimensionale en duale wereld, om andere dimensies en werelden te verkennen die ons herinneren aan onze verbinding met een goddelijke Bron.
Zo worden we zoekers op een eigen spirituele queeste (zoektocht).


Dit boek kan de eenzaamheid van degenen die zich diep verbonden voelen met de Essenen, Katharen, Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Familie doorbreken. Het kan hen vertrouwen geven dat hun verlangen naar de Heilige Graal echt is, en door steeds meer mensen herinnerd en geuit mag worden.
De auteur maakt je op een luchtige manier, maar vanuit alle menselijke eerlijkheid en openheid deelgenoot van haar eigen Heilige Graal Queeste.
De reis gaat door licht en donker, door liefde en angst, van geschaad vertrouwen naar volledige overgave aan de Goddelijke leiding.
Vanuit een verhoogd bewustzijn, voorbij de grenzen van ons menselijke, beperkte waarnemingsvermogen, zal er door het lezen van dit boek iets van het oude Weten in je hart aangeraakt worden. En zullen licht, liefde, bewustzijn en kracht tot je beschikking komen om jouw weg naar de Graal terug te vinden.

Inhoudsopgave

Voorwoord
Eindelijk Thuis komen
Standing alone
Aanloop naar de Graal Reis
Graal bewustzijn
Graal geschiedenis
Naar het tweede Heilige Land
Liefdevol bezoek
Vertrek
We beginnen op aarde
Wortelen in Montpellier
De Ark achterna
In Alet les Bains
Bij de hand genomen
De Lichtwereld wijst de weg
Montségur – de eerste etappe
Even terug op aarde
De inwijdingsweg naar het Chateau
Zing, Troubadour, over l’Amour
Naar Rennes le Chateau – vol verwachting klopt mijn hart
Een kerk vol schatten
Een warm welkom op Les Labadous
San Greal en Sang Real
Bugarach, de mannelijke berg die waakt over de Roseline
Onverwacht opnieuw geboren
Portaaldag bij de Pech de Cardou (07/07)
Het Sacré Coeur
Be the Book of Love
Nawoord

Recensies

“Dit boek staat boordevol Goddelijke coderingen. Naast elke tekstpagina staan prachtige afbeeldingen van krachtplekken en heiligdommen, die je meenemen in de voetsporen van de Heilige Familie. Het lezen van het boek activeert diepe lagen van ons Christus bewustzijn. Kortom: een boek dat voedt en raakt. En het leest als een trein… “. A. v. K.

“Wars van alle spiritualiteit die als vlucht voor de werkelijkheid wordt gebruikt, ervaar ik dit boek als een heilig document, dat juist dwars door alle lagen van het aardse bestaan is geschreven. Eindelijk wordt me de weg gewezen waar ik me tot in al mijn cellen in herken. Zo waarachtig, zo ontroerend en bemoedigend!”
Marianne Vollenhoven, Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie: Bodyspirit.

“Dank, dank, dank voor The Book of Love. In één ruk uitgelezen, alsof ik ergens anders was, alsof ik er bij was. Ik ben ontroerd en geraakt door het grote vertrouwen geleid te worden door de Lichtwereld. En het is daarbij zo humoristisch geschreven. Een pareltje, dit boek”.
Bernadet Schutten, coach/counselor.

“Ik heb “The Book of Love” van Mieke ervaren als een liefdevol, puur en authentiek reisverslag. Zij beschrijft hierin haar innerlijke afstemmingen op hetgeen ze ontmoet. In contact met zichzelf, haar dochter Eva en de Lichtwereld laat ze haar twijfels en angsten zien, haar kwetsbaarheid en bovenal haar vreugde en haar Licht. Mieke geeft fijnzinnige observaties van de ontmoetingen met anderen en van haar ervaringen onderweg. De tedere beschouwingen van de relatie tussen moeder en dochter, die “verwante zielen” zijn in mijn beleving, op deze reis naar de Heilige Graal ontroeren me.
Het is een reisverslag dat meer is dan een verslag van een zeer bijzondere reis. Het verslag gaat, in mijn beleving, over een ‘innerlijke” reis naar heelheid, naar waarheid, naar staan voor wie Mieke is in haar wezen… waarbij haar humor haar op t aardse pad houdt.
Het verslag raakt mij in mijn afstemmen op wat waar en waarachtig is, ik herken mezelf in deze weg.”
Y. van Bruggen

“Tijdens het lezen heb ik een heel hoge frequentie gevoeld. Ik moest er zelfs om glimlachen, alleen al als ik het boek zag liggen op tafel. Dat betekent voor mij dat Mieke er in geslaagd is, de hoog frequente energie die ze daar heeft ervaren, in het boek, via de woorden door te geven. Dat is heel bijzonder. Haar boek gaat mensen blij maken en helpen om nog meer te vertrouwen in het goddelijke. Ze heeft mij in elk geval al heel blij gemaakt.”
M.J. Hillenaar

Bestellen

Voor €25,00 krijg je het thuisgestuurd binnen Nederland.
Voor €33,00 ontvang je het in België en veel andere Europese landen.

Om het BOOK OF LOVE te bestellen vul je het onderstaande formulier in en maak je het bedrag over naar:

NL17 RABO 0155 0233 06 t.n.v. W.J.H. Vulink

Specificatie bedrag 2019 (BTW verhoging):
Boek excl.        €18,66
BTW 9 %         € 1,68
Envelop excl.  € 0,25
BTW 21 %        € 0,06
Verzendkosten NL track & trace  € 4,35
Verzendkosten EU aangetekend  €11,95

♥ Dat het boek je moge raken, openen en helpen herinneren ♥