Lichtcirkel sept 2024

LICHTCIRKEL: HET VOLLEDIG BELICHAMEN VAN JOUW LICHT EN LIEFDESKRACHT

OPVOLGEND OP ONDERSTAAND BERICHT:

DE KOMENDE LICHTCIRKEL VAN 6-9 SEPTEMBER IS UITGESTELD
Lieve belangstellenden,
we hebben de laatste tijd veel problemen ervaren met MeelTjimp (bewust verkeerd getypt). Dit programma gebruikten we altijd voor de Lichtcirkels. Het heeft ons gediend maar er werkte ook veel niet goed in de mailuitwisselingen, waardoor we voor en tijdens de Lichtcirkel veel klachten ontvingen over allerlei mailissues die wij niet veroorzaakt hadden. Doordat ons account zondagavond werd geblokkeerd werd het nog helderder dat we niet langer deze weg moeten bewandelen om de boodschappen, meditaties en healings van de Lichtcirkels te verspreiden.
Daarom onderzoeken we nu andere mogelijkheden, die dichter bij ons eigen beheer liggen. Er wordt met liefde aan gewerkt ❤ Ik houd jullie op de hoogte en hoop dat ik in Oktober een volgende Lichtcirkel kan aanbieden! Degenen die al betaald hadden hebben het geld weer terug ontvangen.
Ondertussen blijf ik nieuwe updates over onze huidige processen posten, hier en op Facebook.

 

Voor mensen die nog niet eerder aan mijn online Lichtcirkels hebben meegedaan: hier kun je er mee over lezen.
Zo kun je inschatten of het wat voor jou zou kunnen zijn!

* Hoe werkt een Lichtcirkel i?
Gedurende 4 dagen ontvang je per mail inzichten en tools voor de voortgang van jouw innerlijke reis met huidige processen. Een Lichtcirkel brengt energetische voeding voor de ziel. Tijdens de eerstvolgende Lichtcirkel mag ik een heel unieke BILAS – klankhealing aanbieden. Tijdens deze bijzondere frequenties kwamen er boodschappen uit hogere dimensies door die zowel de klankhealer als mij dagenlang diep verwonderd en geraakt hebben…!

Dagelijks zijn er meditaties en geleide Lichtreizen die je mee zullen nemen naar je zusters en broeders in de Lichtsferen. Dit alles zorgt ervoor dat de verbinding met jouw hogere Zelf zich verder kan openen en bestendigen. Deze verbinding is in deze tijd van levensbelang! Want alleen jouw hogere Zelf kan jou precies de juiste stappen aanreiken en je naar de diepst verdichte traumalagen in jezelf leiden, waar het ego liever aan voorbij gaat. Dit is een valkuil waar veel Lichtwerkers mee te maken krijgen. Alleen jouw zuivere Bronlicht en Liefdeskracht kunnen de diepste traumalagen helen en er bewustzijn op brengen, zodat deze schaduwen je niet langer blijven ontkrachten en je daar eindeloos tegenaan blijft lopen.

Jouw hogere Zelf is met spiritueel gelijkgestemden verbonden. Een Lichtcirkel trekt altijd mensen aan die met soortgelijke frequenties resoneren, en elkaar vanuit de ziel ook kennen. Zo zullen we elkaar moeiteloos ondersteunen en samen een enorme bijdrage leveren aan het bekrachtigen van het Universele Liefdesveld.

* Deelname is vanuit je eigen huis.
Je hoeft de deur dus niet uit. Thuis kun je beter in je eigen energie blijven, terwijl je ondertussen energetisch gedragen en gevoed wordt door het veld van de Lichtcirkel.

* Een gezamenlijke dagelijkse afstemming om 19.30 uur.
Dit tijdstip is uiteraard niet verplicht, want niet iedereen kan zich dan vrijmaken. Kies jouw afstemmoment om tot je te nemen wat je via jouw deelname online ontvangt. Wanneer jij de rust en ruimte hebt om de healings en meditaties te doen kan het Licht ook echt binnenkomen en indalen. Zelfs als dit een paar dagen later zou zijn; dat is geen probleem. Wel vragen we om jouw oprechte intentie om echt alle meditaties en healings te ‘doen’, want ieders toewijding werkt door in ons gezamenlijke Lichtveld.

* Meditaties & Healings beluisteren via SoundCloud.
Tijdens de Lichtcirkels komen er ook teksten door die afgestemd zijn op waar we innerlijk zitten. Op sommige (dus niet op alle!) dagen zul je meditaties of healings ontvangen. Wanneer ik die ingesproken heb plaats ik ze op SoundCloud, en ontvang je de link daarvan per mail (op tijd voor de gezamenlijke avondafstemming). Je ontvangt ook de uitgeschreven versies per mail. Om te checken of het lukt met SoundCloud, kun je deze link naar mijn pagina aanklikken en daar een Meditatie uit eerdere Lichtcirkels uitproberen:

Mieke’s pagina op SoundCloud

* Lezen en beluisteren: zo vaak als je wilt.
De ontvangen boodschappen dragen meerdere lagen. Hoe vaker je ze leest of beluistert, des te meer je erin zult ontdekken wat voor jou van toepassing is. Vraag innerlijk om begeleiding vanuit hogere dimensies, zodat je helder krijgt wat voor jou zinvol is.

* Jouw bewustzijnsgroei is een keuze die je met hart en ziel maakt!
Jouw bereidheid om je te openen voor het innerlijke werk verbindt je rechtstreeks met de helende energie van de Lichtcirkel. Hoe meer je jezelf toestaat om te voelen wat er in jou aanwezig is en in beweging wil komen, des te meer het heilige werk in jou kan gebeuren. Laat de Lichtcirkelboodschappen zowel vanuit zachtheid als vanuit een onwankelbare overgave in jouw diepste traumalagen doorwerken, zodat jij jezelf eindelijk van al die oude littekens, angsten en overtuigingen kunt gaan bevrijden!

* Een vaste deelnemers-bijdrage
Voor € 88,- ontvang je de inhoud van de complete Lichtcirkel. Omdat we iedereen die met mijn artikelen resoneert de gelegenheid wilden geven om te kunnen deelnemen, vroegen we voor onze eerdere Lichtcirkels een richtbedrag van €88,- met de mogelijkheid van een bijdrage naar draagkracht. Helaas is gebleken dat veel mensen misbruik van mijn vertrouwen gemaakt hebben en nauwelijks of niet betaald hebben. Daarom vragen we vanaf nu een vast bedrag dat meteen bij inschrijving voldaan dient te worden. In twee termijnen betalen is wel mogelijk; € 44,- bij inschrijving en de resterende € 44,- binnen een maand.

* Lichtcirkel: een blijvend kado voor jouw Zelf
Deelnemers aan de Lichtcirkels delen een zielsverlangen om te ontwaken. Ze zijn bekend met innerlijk werk, transformaties en persoonlijke processen en kunnen zichzelf daarin ook begeleiden. Veel mensen uit de Lichtcirkels hebben het gevoel dat de doorgegeven boodschappen speciaal voor hen geschreven zijn. Ze sluiten vaak naadloos aan bij de processen die op dat moment spelen en werken enorm diep door (vergelijkbaar met individuele sessies).
Om volledig afgestemd te kunnen blijven op het collectieve veld van deze Lichtcirkel is afzondering nodig en geef ik door wat ik innerlijk ontvang. De voorbereidingstijd voor mij is vaak een maand, en tijdens de Lichtcirkel ben ik 24/7 in afstemming. Ik heb dus geen ruimte om persoonlijke mails te beantwoorden of praktische begeleiding te bieden.

Wie weet tot in een volgende Lichtcirkel, liefs,
Mieke