MiekeVulink.nl

angel news pixabay-4928_1280

Nieuws

Lieve medereizigers,

we bevinden ons midden in hele intense overgangen tussen allerlei verschillende bewustzijnslagen. Deze zijn afhankelijk van waar jij vanuit jouw zielenplan op dit moment het meeste baat bij hebt, en van de mate van ontwikkeling van jouw bewustzijn. 
Er zijn tijden van inkeer, omzetten en integreren, en er zijn tijden van uitschenken en veel ervaringen opdoen in de buitenwereld. 
Ik ben nu in een ‘Inwijdingstijd’ waarin zich van alles aandient tussen sterven en opnieuw geboren worden. 

Er worden in collectieve (familie-)velden bruggen gebouwd tussen hemel en aarde die¬†letterlijk moeten uitharden in de stof. Hogere frequenties willen zich in ons verankeren, oude denkbeelden, patronen en emoties zullen daarbij afgevoerd en ‘unplugged’ willen worden. Dat kost tijd, en hoe meer we ons vanuit onze persoonlijkheid overgeven aan wat zich in ons wil ontvouwen, des te soepeler deze processen zullen verlopen.

Voorlopig zal al mijn aandacht heel dichtbij deze Inwijdingen willen blijven. Als het verwoord en naar buiten gebracht wil worden zul je een nieuw artikel vinden op de website (zoals ‘Inwijdingstijd’, vanochtend toegevoegd aan deze site). Ik geef het totaal over aan mijn hogere Zelf en de Lichtwereld wat er wil gebeuren, en wens jullie in soortgelijke processen ook heel veel liefde en zachtheid toe.