DE INNERLIJKE WEG TOPFOTO

De innerlijke Weg

Van harte welkom op mijn website. Je vindt hier verschillende routebeschrijvingen voor het gaan van de innerlijke Weg, waarop ontwaken, ascensie, Christus bewustzijn, multi- dimensionaal bewustzijn en Meesterschap centraal staan. Dit is waar ik voor leef, ik begeleid anderen op hun weg (in kleine en grotere groepsvormen) en ik schrijf er artikelen over. Artikelen die eerst vooral op facebook en Nieuwetijdskind gepubliceerd werden, maar vanaf nu zul je ze juist hier kunnen vinden (op de pagina Artikelen).

Er vindt een onophoudelijke versnelling plaats in ons collectieve ontwaken. Zowel overdag als ‘s nachts ontvangen we frequentieverhogingen en kosmische updates. Er komen krachtig transformerende golven naar de aarde die ons DNA activeren en ons helpen om de laag frequente, persoonlijke delen te helen. Hoe dit in jou doorwerkt wordt bepaald door de mate waarin je al ontvankelijk bent voor deze hogere frequenties.

Hoe meer je bereid bent om zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor jouw ascensieprocessen, des te intenser je aangeraakt zult worden, des te krachtiger jouw ontwaken zal zijn. Dit ontwaken breekt ketenen open waarmee we vanuit onze persoonlijkheid nog aan de derde dimensie en in de dualiteit vastzitten. Bovenal bemoedigen ze ons om volledig te gaan vertrouwen op onze eigen heilige wijsheid. De goddelijke levensstroom leidt ons vanuit hogere dimensies zo liefdevol mogelijk door alle innerlijke veranderingen heen.

Deze innerlijke Weg is geen vluchtroute om weg te gaan van de Aarde. Het werkt juist andersom door: we brengen de hogere kwaliteiten en de Goddelijke vermogens, die we in onszelf ontdekken, weer terug in alles wat we op Aarde creëren. Dat is de basis geworden voor mijn leven. Dat geldt voor steeds meer mensen, en dat maakt dat er een groeiende behoefte is aan voeding vanuit de geestelijke wereld. Velen verlangen ernaar om met gelijkgestemden samen te komen en de verdieping in te gaan. Immers: een zuiver en verbonden veld dat zich bewust richt op liefde, licht en ontwaken werkt vele malen krachtiger dan waar een mens alleen toe in staat is!

Ik heb de afgelopen jaren steeds meer van me laten horen, via persoonlijke begeleiding, groepen en artikelen. Zo’n vijftig jaar was ik ‘Zij die wist maar niet mocht spreken’. Dat karmische stuk is zo goed als afgerond. Ik ben voorbij de angsten aan het groeien die op mijn hogere vermogens zaten, en één van mijn huidige taken is woorden geven aan hoe dat groeiproces verloopt.

Hoe zou ik een bijdrage aan de ascensie-processen kunnen leveren als ik zelf de weg niet zou leven? Mijn heilige ruimte is een basisvoorwaarde om de weg te kunnen gaan. Daarin vind ik voeding, groei, loutering en inspiratie. Voor bijna elk artikel dat ik de afgelopen maanden heb geschreven kwamen er woorden door in de geest van ‘neem je heilige ruimte in, omhul eerst jezelf met liefdevolle aandacht, zoek heling in de stilte’ etc. Dat was ook voor mij een hele uitdaging, zeker met een drukke praktijk. De behoefte aan heilige ruimte nam alleen maar toe naarmate ik meer op mijn eigen zielenkwaliteiten en in mijn ‘Divine Plan’ ging vertrouwen.

Hoe meer je hogere Zelf door je heen gaat werken, des te meer licht en waarheid je gaat uitstralen, des te magnetischer je wordt. Dat zal iedereen herkennen die in een soortgelijke Zelf-erkenning is gekomen. Je zult licht gaan uitstralen en mensen zullen onbewust voelen dat jij sleutels draagt die zij nodig hebben. Dat is wennen en vraagt om bijsturen en heldere grenzen aangeven. Hoe dichter je bij je essentie komt, hoe meer de behoefte toeneemt aan in stilte kunnen Zijn bij wat zich innerlijk aandient. Daarom heb ik besloten om de communicatie en inschrijvingen rondom de groepen anders te gaan aanpakken via deze website.

Ik was gewend om iedereen altijd zorgvuldig te woord te staan en minstens iets te antwoorden, welke persoonlijke vragen er ook kwamen. Het voelde voor mij als mens heel bot om geen teken van ontvangst te geven. Maar het bleek nog veel botter om mezelf en mijn innerlijke reis aan de kant te zetten om tijdens vele uren aan de laptop ieder pb-tje of mailtje persoonlijk te beantwoorden.

Ik blijf schrijven als er innerlijk wat aangereikt wordt. Verder zal ik de persoonlijke begeleiding tot de groepen beperken en me zo veel mogelijk wijden aan mijn nieuwe taak. Dat betekent verder, concreet:

  • Ik chat of pb niet op facebook
  • Ik beantwoord geen telefoontjes, persoonlijke mails en/of sms-en tenzij hoogst noodzakelijk.
  • Mijn privé nummer en What’s app is alleen voor privé gebruik

Het is zó prachtig dat er steeds meer mensen opstaan die zich klaar en bereid voelen om de innerlijke weg op te gaan naar het eigen hogere en goddelijke Zelf! Voor het eerst in de lange incarnatiecyclus zijn we zo ver dat we onszelf kunnen gaan dragen en weer op ons eigen kanaal en verbindingen durven te gaan vertrouwen.

Ons collectieve bewustzijn is enorm gestegen, en daarmee ook de frequenties die ons naar een nieuw octaaf zullen leiden. Dat octaaf stijgt boven de dualiteit en drie-dimensionaliteit uit. Alles is voorhanden om ons ons eigen liefdevolle Meesterschap en Christus bewustzijn te gaan herinneren, en ons aardse leven vanuit die geest vorm te laten krijgen.

Gelukkig zullen er altijd mensen zijn die een stap op ons voorlopen op deze weg. Het is niet alleen heel wijs, maar ook nodig om in schone spiegels te blijven kijken. Ook ik zet mezelf wekelijks in het volle licht met Vincent (met wie ik de grotere groepen geef), en regelmatig met anderen, om te kijken waar voor mij de triggers en groeimogelijkheden liggen.

Allemaal hebben we een soort referentiekader nodig van ‘waar sta ik nu’. Ook jij zult na elk nieuw geïntegreerd zelf-deel weer een licht laten schijnen voor anderen, die op hun eigen manier hun eigen weg zoeken. Zo reiken we elkaar het beste van het beste aan, en geven we zulke waardevolle bijdragen aan de ascensie van de mensheid.

Ik wens je heel veel liefde, licht, vertrouwen en wijsheid toe bij alles wat je ontmoet op jouw unieke innerlijke weg!

Schilderij de innerlijke Weg

De hoofd-afbeelding van mijn website draagt de energie van een bijzonder Venus-portaal van Liefde. Ik vond dit schilderij in de Sacristie van de San Sebastiano in Venetië en is geschilderd door Paolo Veronese. Deze Opgestegen Meester is bekend als Paul de Venetiaan; hij is afkomstig van Venus. Hij heeft, tijdens zijn incarnatie als Paolo Veronese, vanuit zijn verbinding met de Lichtwereld veel taferelen uit het leven van de Heilige Familie geschilderd. Momenteel is hij Meester van de derde Straal van Goddelijke Liefde.

Veel van zijn schilderwerken vind je in de Venetiaanse kerk de San Sebastiano. Zo gauw je hier binnenloopt word je meteen opgenomen in een hoger, Venusiaans Liefdesveld!
Zijn schilderijen hebben prachtige kleuren; voor zijn tijd veel helderder en lichter dan de werken van andere kunstenaars. Al zijn werken hebben een zacht parelmoeren glans die de frequentie van Venus lijken uit te stralen. Ik stond meteen in tranen in deze Sacristie, doordat dit Liefdesveld zó levend is en diep raakt…
Dit werk heeft hij waarschijnlijk samen met één van zijn (ingewijde) leerlingen gemaakt, Bonifazio Veronese (de Pitati). Het verbeeldt de Jacob’s Ladder, de innerlijke groei van de mens naar hogere dimensies, daarbij de greep van de lagere velden van de dualiteit achter zich latend (zie de hand nog net rechts in beeld).