a. sponsor earth-1207231_960_720

Lichtwerk ondersteunen

Sponsoren

Allereerst: Lieve mensen, heel hartelijke dank voor jullie spontane financiële bijdrage voor mijn artikelen! Ik voel daarin ook de liefdevolle waardering voor wat er doorgegeven wordt, en dat is fijn om te ontvangen ♥

Mocht jij jouw waardering voor Mieke’s artikelen en Lichtwerk willen uiten: van harte welkom! Dit bewustzijnswerk, dat nu zó essentieel is voor de mensheid op Aarde, kun je ondersteunen met een éénmalige of maandelijkse financiële bijdrage. Wat je aanreikt zal gebruikt worden om boeken, Lichtwerkreizen, aarde-helingen in binnen- en buitenland en het schrijven en publiceren van artikelen etc. mede te kunnen financieren.

We hebben allemaal mogelijkheden om bij te dragen aan het grootse transformatieproces, en de vorm waarin we dat doen maakt in feite niet uit. Het gaat erom dat we samen een tapijt van liefde en hoger bewustzijn weven waarop  alles geheeld kan worden wat nog nodig is. Steeds meer mensen gaan zich veilig en geliefd voelen, zodat hun hogere vermogens weer ‘door’ kunnen komen en de zielskwaliteiten ingezet gaan worden. Vanuit de innerlijke overvloed die dat geeft kan de Nieuwe Wereld gebouwd gaan worden!

Voel je vrij, elk bedrag wordt dankbaar en in vreugde ontvangen: NL95 INGB 0101 3245 10 t.n.v. Praktijk M. Vulink

Artikelen en Lichtwerk op krachtplekken

Jaarlijks schrijft Mieke honderden geïnspireerde artikelen in het kader van bewustzijnsontwikkeling. Waar eerst tientallen mensen hun waardering lieten blijken over de inhoud van deze artikelen – omdat die wonderwel aan bleken te sluiten bij hun eigen innerlijke processen – zijn er nu honderden mensen die de artikelen in dankbaarheid ontvangen en er hun voordeel mee doen. Dat stimuleert natuurlijk om te blijven schrijven, om te blijven doorgeven, ook al gaan er wekelijks tientallen uren mee gemoeid om alles goed over te kunnen brengen.

Naast die artikelen heeft Mieke (samen met Vincent) in Nederland en in het buitenland een aantal energetisch geladen krachtplekken bezocht en daar, na integratie, ook artikelen over geschreven (met veel foto’s van de plekken zelf). Dit betreft Lichtwerk op heilige plekken en essentiële knooppunten in het Christusbewustzijnsraster, op leylijnen en op universeel bijzondere plekken die van betekenis zijn voor het ontwaken van de mensheid. Deze artikelen zijn dus ontstaan uit persoonlijke ervaringen, afstemmingen en begeleiding vanuit hogere dimensies, en altijd overeenkomstig de huidige processen vanuit het collectieve veld.