MiekeVulink.nl

a. sponsor earth-1207231_960_720

Lichtwerk ondersteunen?

Sponsoren

Mocht jij jouw waardering voor Mieke’s artikelen en Lichtwerk willen uiten: van HARTE welkom! Mocht je van binnen voelen dat je dit bewustzijnswerk, dat nu zó essentieel is voor de mensheid op Aarde, wilt ondersteunen met een éénmalige of maandelijkse financiële bijdrage, dan bieden we je hier een mogelijkheid om dat te doen.
Het geld dat je aanreikt zal uitsluitend gebruikt worden om boeken, Lichtwerkreizen etc. mee te kunnen financieren. Het is wellicht overbodig om te zeggen, maar uiteraard zal dit nooit voor persoonlijke doeleinden gebruikt gaan worden.
We hebben allemaal mogelijkheden om bij te dragen aan het grootse transformatieproces, en de vorm waarin we dat doen maakt in feite niet uit. Het gaat erom dat we samen een tapijt van liefde en hoger bewustzijn weven waarop  alles geheeld kan worden wat nog nodig is, waarop ieder mens zich veilig en geliefd kan voelen en waarop we samen de Nieuwe Wereld kunnen gaan bouwen.

Voel je vrij, elk bedrag is welkom en wordt in vreugde ontvangen: NL17RABO0155023306 t.n.v. WJH Vulink

Artikelen en Lichtwerk op krachtplekken

Jaarlijks schrijft Mieke honderden geïnspireerde artikelen in het kader van bewustzijnsontwikkeling. Waar eerst tientallen mensen hun waardering lieten blijken over de inhoud van deze artikelen – omdat die wonderwel aan bleken te sluiten bij hun eigen innerlijke processen – zijn er nu honderden mensen die de artikelen in dankbaarheid ontvangen en er hun voordeel mee doen. Dat stimuleert natuurlijk om te blijven schrijven, om te blijven doorgeven, ook al gaan er wekelijks tientallen uren mee gemoeid om alles goed over te kunnen brengen.

Naast die artikelen heeft Mieke (samen met Vincent) in Nederland en in het buitenland een aantal energetisch geladen krachtplekken bezocht en daar, na integratie, ook artikelen over geschreven (met veel foto’s van de plekken zelf). Dit betreft Lichtwerk op heilige plekken en essentiële knooppunten in het Christusbewustzijnsraster, op leylijnen en op universeel bijzondere plekken die van betekenis zijn voor het ontwaken van de mensheid. Deze artikelen zijn dus ontstaan uit persoonlijke ervaringen, afstemmingen en begeleiding vanuit hogere dimensies, en altijd overeenkomstig de huidige processen vanuit het collectieve veld.