Vol verwachting verder op de Innerlijke Weg

Lieve medereizigers op de Innerlijke Weg,
allereerst dank jullie wel voor de vele oprechte reacties op mijn artikelen en onze groepsdagen! Het is hartverwarmend om te zien en te lezen hoe veel mensen er op de weg naar Liefde en bewustzijn zijn gestapt, en hoe we elkaar daarin vanuit gelijkwaardigheid, begrip en verbinding bemoedigen en ondersteunen 

Het is voor mij ondoenlijk om op iedere persoonlijke reactie of vraag te reageren; ik kies er dus voor om te blijven schrijven en dan weer de laptop uit te zetten, omdat ook ik steeds minder goed tegen de straling kan.

Kerst Inkeer

De laatste groepsdag van dit jaar wordt een prachtige dag! Zoals altijd worden we zelf van tevoren door lagen heen geleid die van belang zijn op de dag zelf. Het is dit jaar wel een heel pittig jaar geweest, dat ons behoorlijk tussen de uiterste grenzen van alles of niets, licht en donker, hemel en aarde heen en weer heeft geleid. Maar het heeft ook zo veel waardevols opgeleverd! De afsluitende Kerst Inkeer voelt als een bekroning van alles waar we toegewijd mee bezig zijn geweest, als een liefdevolle landing in pril nieuw leven, vol vreugdevolle beloftes.

Groepen op locatie in Nederland en België

Tijdens de Kerstvakantie gaan Vincent en ik ons afstemmen op het nieuwe aanbod voor 2019. Daarbij overwegen we, naast een nieuw groepsaanbod in Zutphen, ook om het land in te gaan. (ook België staat als mogelijkheid klaar). Steeds vaker horen we ‘oh wat jammer, Zutphen is zo ver weg’.
Indien er voldoende belangstelling is (vanaf 30 personen) laten we ons graag uitnodigen om een ervaringsgerichte themadag op locatie te brengen, waarbij Vincent en ik alleen het inhoudelijke zullen verzorgen. De praktische voorbereidingen en catering laten we graag over aan mensen die zich dáártoe geroepen voelen. Mocht er al iets in jou opspringen als je dit leest, en je bekend bent met grote groepsruimtes i(n bv. Noord-, West- en Zuid- Nederland en België), voel je welkom om alvast een reactie te geven. .

Lichtwerk in het buitenland

We zijn op het spoor gekomen van een aantal Abdijen (gebouwd op ex-Keltische heiligdommen) die ons al een tijdje roepen. In januari zullen we de eerste plekken gaan verkennen, om te ontdekken wat ze ons willen laten herinneren en ervaren. Het is allemaal in het teken van de Heilige Graal en de Messiaanse bloedlijn die ons steeds opnieuw terugbrengen naar de Druïden, Essenen, Visserskoningen, Merovingen, Katharen, Tempeliers, en tevens naar de Order of the Rose, de Silver Druïdesses en andere vrouwelijke ‘Heiligen’. We volgen de voetsporen van hen die de zuivere Christus-energie op Aarde hebben gebracht, en beginnen daarbij (eind januari) dicht bij huis, in Duitsland. Om niets in te vullen vanuit de persoonlijkheid laat ik de rest nog even open. Mocht er iets zinvols te delen vallen dan zul je dat vanzelf in mijn Nieuwsbrief of hier op de website zelf aantreffen.

Voor nu wens ik iedereen een liefdevolle tijd toe <3