20241020_091028

Een hoogfrequent stukje aarde vol heilige sporen

Wat houd ik van dit land! Wat gaat mijn hart open zo gauw ik dit gebied nader! Hoe moe Vincent en ik ook waren van de laatste weken in Nederland, met weinig slaap, veel innerlijke verschuivingen en een aantal praktische klussen die geklaard moesten worden voordat we konden vertrekken; bij aankomst hier werden we meteen opgenomen in de veel hogere frequentievelden. Dit voelt als ‘Ja, dit ben ik, dit past bij mij, nu word ik weer gevoed!’
En dus was het meteen weer thuiskomen, eindelijk weer goed kunnen slapen (nu al 2 nachten 10 uur kunnen slapen), en meteen genoeg energie om een paar geliefde plekken te bezoeken en onze dank uit te spreken omdat we hier kunnen ZIJN! ZIJN, tot rust komen, toelaten wat er innerlijk aan het verschuiven is, her-inneren en vooral nog meer één-worden met onze eigen Bronverbinding, Het is een dagelijks geschenk om daarbij gesterkt te worden door achtergelaten coderingen van zoveel Lichtmeesters die hier al eeuwenlang het innerlijke werk beschermd en uitgedragen hebben.
We verblijven in Rennes-le-Chateau en bezochten de eerste dag o.a. Serres – waar je een Tempelierskruis op de achterkant van de kerk boven een dichtgemetselde poort aantreft! Kom je daar, wandel dan even aan de voet van de heilige vrouwelijke berg Pech Cardou, waar talloze verhalen de ronde over doen over wie van de Heilige Familie hier begraven zou liggen – of hebben gelegen. Dat hier mensen met een bijzondere missie begraven zouden zijn zou zeker waar kunnen zijn. Sowieso leent de berg zich ervoor, en wie weet waar deze hoge frequenties vandaan komen? De energie van deze berg is als een fluweelzachte omhelzing, liefdevol, openend, mystiek en als van goud. Praktisch gezien is het ook mogelijk dat er iemand of iets begraven ligt (of lag), want er is een netwerk van oude tunnels van Romeinse mijnen die teruggaan tot ver voor de geboorte van Yeshua.
Met mijn ‘inner vision’ zag ik hier, bij de Pech Cardou in 2015, toen ik nog niks wist van de highlights van dit gebied, een netwerk van 12 tunnels. Ze zagen eruit zoals de Zodiac; alle 12 leiden ze naar het middelpunt in de berg en verenigen zich in een etherische Tempel. Die exact dezelfde verhoudingen heeft als de Tempel van Solomon. Niets is toeval, en de tijd van dingen verzinnen om het interessant te maken zijn we wel gepasseerd!
Maar wat hier zich werkelijk afgespeeld heeft in de afgelopen eeuwen – daarover zijn de meningen zeer verdeeld. Ongewild worden we soms nog gehinderd of beïnvloed door persoonlijke filters, en bij sommigen speelt er een aardig spiritueel ego doorheen. Wat niet gek is, want dat heeft weer een functie voor veel zoekers die zich gemakkelijk uitleveren aan de waarheid van anderen. Waardoor juist hier, waar alles onder een vergrootglas komt te liggen, zich het oude patroon van overheersing kan uitkristalliseren en mensen meer naar zichzelf worden teruggeleid.
Je kunt maar het beste op jouw eigen gevoel afgaan, en zo open mogelijk blijven voor wat er vanuit jouw eigen kanaal aangereikt wil worden. Ik neem mijn eigen innerlijke weten, beelden en reacties van mijn fysieke lichaam steeds serieuzer, maar ik heb de afgelopen jaren wel geleerd dat alles niet genuanceerd genoeg kan worden verwoord. Er kan maar zo weer een ander aspect zichtbaar worden waardoor wat eerder ‘waar’ leek, slechts een tijdelijk tussenstation was.
Hoe dan ook blijft deze regio een ware balsem voor de ziel, met veel verheffende krachtplekken en overal boordevol kansen om iets in jezelf te helen of zich te laten openbaren. Als je hier niet fysiek kunt komen, moge mijn boeken dan wat van de hoogfrequente energie van hier aan jou doorgeven! Je vindt mijn Nederlandse boeken met prachtige, energetisch geladen foto’s bij Uitgeverij Oorsprong: Boeken Mieke Vulink. Mijn Engelse boeken zijn wereldwijd verkrijgbaar op Amazon: Books Mieke Vulink
 ❤