Heaven-On-Earth- David Miller

Over alle bruggen van angst heen naar het aardse Paradijs verhuizen

We leven een beetje in twee werelden tegelijk, en dat is nogal hectisch! Er is de oude, driedimensionale wereld, met zijn wetten, regels, verwachtingen, verplichtingen en veeleisendheid die vooral nog met het strenge partriarchale veld verbonden zijn. Er is een sterke focus op het DOEN, dat de mens tot slaaf gemaakt heeft. Leef je niet volgens de regels, dan gaat het ‘fout’, hebben we ervaren. Om te slagen in deze wereld ‘moet’ je presteren, geld verdienen, je talenten inzetten, in je kracht zijn, meedraaien in de dagelijkse mallemolens etc. Duizenden jaren lang was angst de diepste drijfveer en waren we aan het overleven. Maar achter iedere incarnatie zat een vrijwillige zielenkeuze! Want zowel ons ego maar ook ons bewustzijn hebben zich daardoor enorm door kunnen ontwikkelen.
Dan is er de nieuwe, hoger dimensionale wereld. Ja die IS er al, alleen WIJ zijn daar nog niet volledig in aangekomen. Deels spelen de programmeringen van die duizenden jaren nog door onze mind, trillen ze in ons fysieke lijf na, kleuren ze onze keuzes in en verhinderen ze ons om innerlijk volledig liefdevol bij onszelf en tot rust te kunnen komen. In deze wereld is het echter veel lichter en gaat het om kiezen voor vreugde, vrijheid en gewoon ontspannen JEZELF ZIJN. We oefenen nu in het dicht bij dat prachtige ZELF te blijven, in het afleren van oude neigingen, in het weg laten stromen van alles wat ons in krapte en beperkingen gehouden heeft en in het onszelf toestaan om alleen maar te doen wat ons vreugde en energie geeft!
Hoe vertrouwd is het voor het ego om nog in de oude denk- en doe- patronen te blijven. Maar voor onze ziel is dat niet langer leefbaar; het kan gewoonweg niet meer! We worden er doodongelukkig van! Want onze frequenties zijn, vanwege ons snel toegenomen bewustzijn, enorm gestegen. Om die te kunnen belichamen hebben we de hemelse frequenties van de nieuwe wereld nodig. Om dáár te komen en te blijven zullen we keer op keer over oude bruggen van angst lopen, het oude achterlatend terwijl de stem van het ego nog roept ‘oh jee als dit maar niet fout afloopt’. En echt; hoe vaak het ook goed gaat; iedere keer als we een brug overgaan worden die oude angstlagen weer geactiveerd, en die lagere trillingen kunnen ons bij de ons beloofde vreugde en vrijheid vandaan houden.
Alles verlichtende vreugde, vrijheid, liefde, gezond-zijn en goddelijke overvloed zijn ons geboorterecht! Het is niet voor niets dat er in de meeste oude heilige geschriften over het Paradijs op Aarde gesproken wordt. Het Paradijs is wat ons allen wacht! En we zijn al onderweg! Maar om het echt te kunnen voelen, mede-creëren, leven en ervan te genieten zullen we ons volledig vrij mogen maken van het idee dat we niet veilig zijn, dat we niet geliefd zijn, dat er niet voor ons gezorgd wordt en dat we ‘moeten voldoen aan’ in plaats van dat we ten allen tijden ons hart mogen volgen. Dat klinkt heerlijk, dat is gemakkelijk in spirituele, bewuste gezelschappen. Maar in de dagelijkse 3D wereld is dat geen vanzelfsprekendheid en lukt het vaak niet om niet door de zware velden beïnvloed te worden. Dan zakt je trilling en krijg je al die oude gedachten weer terug. Denk dan niet: ‘Oh het lukt me niet, ik doe het niet goed, het ligt aan mij’. Besef eerder dat je aan het heen-en-weren bent tussen de 2 werelden en dat dit precies de meest uitdagende maar veelbelovende overgangstijd is waar jouw ziel zo lang naar uitgekeken heeft!
Er is een hogere agenda die op een paradijselijke manier door ons eigen hogere Zelf ingevuld kan worden, mits wij ons steeds bewuster worden van het ego dat – nog altijd angstig – de touwtjes in handen probeert te houden. Wees daar lief en geduldig voor en zet daar jouw oervertrouwen in de goddelijke Bron tegenover. Begrijp dat jouw ego nog in angst verkeert omdat het al duizenden jaren door aardse machten overheerst is. Vraag aan jezelf hoe jij je zou voelen als je de angst zou laten zijn voor wat het is, omdat in werkelijkheid ALLES vanuit een liefdevol hoger plan geleid wordt dat volledig in overeenkomst is met jouw zielenplan!
Vertel het ook dat de tijd aangebroken is om jouw geluk, jouw geliefd-zijn, jouw vrijheid en jouw goddelijke talenten te laten zegevieren in het aardse Paradijs. Het IS er, je bent opnieuw geïncarneerd omdat je er eindelijk weer naar kunt terugkeren. Van daaruit zul je voor anderen een baken van Licht zijn, en hen bemoedigen om net zolang over alle bruggen te heen-en-weren totdat ook zij bevrijd van angst met tranen van vreugde zullen arriveren. Welkom Thuis Lieverds!