Volgen, naar een Hogere Bestemming

PERSOONLIJK BERICHT & NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

Lieve mensen,
omdat ik al een tijd geen Nieuwsbrieven kan versturen plaats ik hier iets, in de hoop dat jullie dit zullen vinden!
Diverse mensen hebben me al benaderd met ‘Komt er nog een Nieuwsbrief?’ Ja – ik zou graag willen, maar we zitten in alle opzichten in een overgangsfase, die maakt dat er ook in de digitale wereld nieuwe keuzes gemaakt moeten worden die matchen bij ons snel gegroeide bewustzijn. Ik voelde zelf al een tijd dat de oude weg van Nieuwsbrieven verzenden niet meer klopte en was van plan om ‘op het goede moment’ een andere weg te zoeken. Zoals je hieronder kunt lezen liep er ineens van alles vast, werden account geblokkeerd en kon ik ook geen Lichtcirkels meer geven op de manier zoals jullie het gewend waren. Mijn mails kwamen heel vaak niet aan, kortom alles wees erop dat ook hier het oude afgesloten mocht worden; het goede moment was daar!  Vincent (mijn digibeet) en ik zijn er volop mee bezig om een beter functionerende. nieuwe weg te vinden. Nog even geduld, er gaat een doorstart komen en ik houd jullie graag op de hoogte! Inschrijvingen voor de Nieuwsbrief kunnen gewoon doorgaan; zo gauw we een nieuw ‘doorgeefluik’ gevonden hebben zullen jullie ze ook weer ontvangen. Tot die tijd; kijk regelmatig hier op de website voor alle updates.

Mede door dit alles besloot ik om de maand September te herbronnen. Nieuwe creaties komen immers van binnenuit; hoe meer ik zelf in de rust van mijn innerlijke Licht kan ZIJN, des te meer ruimte er ontstaat voor hoger frequentere creaties. Eind Augustus gebeurde er echter – weer onverwachts iets ingrijpends wat mijn aandacht en tijd vroeg (meer hierover staat ook hieronder). Al snel begreep ik dat ook dit weer bijdroeg aan mijn innerlijke reis en groei van dit moment. Het heeft om een nog diepere overgave gevraagd, een nog dieper kunnen zien van hoe liefdevol het goddelijke plan in ons leven kan werken, mits wij er geen persoonlijke visie op loslaten, en mits we bereid zijn om in alles vanuit ons hart aanwezig te blijven en toe te staan dat nieuwe fases zich in een passend tempo mogen ontvouwen.

Veel liefs en goeds voor allen!

***

DANKJEWEL HOGERE LEIDING!

Dankjewel dat mijn website vastliep, omdat die een make-over nodig heeft die op het goede moment wel duidelijk zal worden.

Dankjewel dat mijn Meeltjimp account geblokkeerd werd, omdat ik zowel voor de Nieuwsbrieven als voor de Lichtcirkels een beter resonerend doorgeefluik nodig heb. Hierdoor is ook de ruimte ontstaan om ‘de buitenboel te boel te laten’, naar binnen te gaan en me nog meer voor ontvangen te openen.

Dankjewel dat je innerlijk aandrong om het besluit te nemen om de maand September te gaan herbronnen. Dat mijn agenda allereerst zo leeg mogelijk moest zijn, omdat er iets op me bleek te wachten wat ik niet had voorzien wist ik toen nog niet, maar jullie wel…

Dankjewel dat Vincent en ik op tijd terug waren uit Frankrijk, zodat we er meteen konden zijn toen mijn vader de volgende dag eigenlijk al flink ziek bleek te zijn.

Dankjewel dat ik vorige week vrijdag een niet te negeren druk voelde om voor de 4e keer de arts te raadplegen, waardoor mijn vader halsoverkop maar op tijd met een zware, dubbele longontsteking in de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

Dankjewel dat je mij nog bewuster hebt gemaakt van de keuzes die we samen konden maken tussen angst of overgave, tussen in gedachten vooruit te hollen of juist ieder moment te omarmen, tussen aan het ergste te denken of in het vertrouwen te blijven dat alles precies zou gaan verlopen volgens het goddelijke plan.

Dankjewel dat ik over de grens van de dood mocht schouwen, en tijdens de zoveelste wakkere nachtelijke uren de boodschap van mijn moeder ontving: “Jij bent Zelf het Leven! Voel die onsterfelijke stroom maar, diep in jou…”

Dankjewel dat je mij heel diep hebt laten voelen dat ik één kan zijn met de zee van onvoorwaardelijke liefde, en dat ik mocht ontdekken dat mijn ‘herbronnen’ allereerst een bewustwording inhield dat die liefde me voor alles de kracht geeft, omdat ze de allergrootste kracht in de schepping is.

Dankjewel dat de 2e antibioticakuur voor de dubbele longontsteking van mijn vader aansloeg en we na 3 koortsachtige weken ons konden verheugen dat het voor hem nog geen tijd was om naar hogere sferen te gaan vertrekken!

Dankjewel dat we vandaag zijn thuiskomst konden vieren, en dat we nu weer onze eigen wegen kunnen vervolgen met een dieper verankerd vertrouwen in het Licht, dat op al onze wegen zal blijven schijnen, in welke situatie dan ook!

Dankjewel lieve familie, vrienden, artsen en ziekenhuis-engelen voor alle hulp rondom pap, alle ondersteunende berichten, de heerlijke humor, de oprechte liefdesverklaringen en alle hartverwarmende ‘nieuwe menselijkheid’!

Mieke Vulink