Beacon of Light2

LICHTCIRKEL: ‘EEN BAKEN VAN LICHT ZIJN’

Jij bent uit Licht geboren. Ooit had je alleen een Lichtlichaam dat nog geen stoffelijke vorm had, maar puur Licht en aanwezigheid was. Door jouw keuze om tot volledige bewustwording te kunnen komen ben je naar lagere dimensies afgedaald. Om alles te kunnen ervaren heeft jouw lichaam zich steeds verder moeten verdichten en zijn de frequenties van jouw verschillende zijnslagen steeds lager geworden. Nu zit je weer in de omgekeerde beweging. Je lichaam verfijnt zich weer, je wordt transparanter, de vermeende sluiers tussen de aardse sferen en hogere dimensies worden weer dunner en je begint steeds hogere frequentievelden waar te nemen. Hoe hoger je op de ladder van bewustzijnsniveaus komt, des te meer verbinding je weer met jouw hogere Zelf en met de goddelijke Bron kunt ervaren.

Als Lichtdrager op aarde maak je al vanaf Lemurië deel uit van spirituele zielenfamilies die hun zielentaken uitvoerden vanuit diverse hogere Ordes, bekend als de Orders of the Rose (die verbonden zijn met de Brotherhood of Light). Lord Melchizedek heeft deze tijdens Lemurië opgericht, onder leiding van de scheppende Elohim Engelen en de meest gevorderde zielen (the Ancient Ones). In alle beschavingen daarna incarneerden de leden vanuit deze Ordes weer in dezelfde zielenfamilies, om het Lichtgrid rondom de Aarde intact te houden zodat de verbinding met de Goddelijke Bron toegankelijk bleef, hoeveel duisternis er ook aanwezig was. Het kan niet anders dan dat jij deel uitmaakt van deze zielenfamilies, anders had je je niet nu op dit Pad van Ontwaken begeven.

Er wachten nieuwe taken op jou, die via andere wegen dan die van je persoonlijkheid vorm zullen krijgen. Door je weer te verbinden met deze Ordes zul je volmondiger JA tegen deze taken kunnen gaan zeggen. Je zult zelfverzekerder worden, meer vertrouwen krijgen in wat jij vanuit je ziel kunt en wilt brengen, een veel waarachtiger beeld gaan dragen over wie jij in wezen bent en daarmee ook hogere vermogens weer tot je beschikking krijgen.

Ook zal je Lichtveld minder gemakkelijk verstoord raken door energieën die nog vanuit de dualiteit bij je willen aanhaken. Maar we zitten nu in een heftige overgangsperiode waarin we met de laatste illusies van het duister te maken krijgen. Sommige oude ervaringen zitten ons nog dwars om onszelf ook echt als een Baken van Licht te kunnen ervaren. Daarom zullen we het accent tijdens deze Lichtcirkel volledig op de verbinding met de ‘Orders of the Rose’ richten, zodat we hun steun kunnen ontvangen, hun Licht, en hun waarheid over wie wij zijn.

Alle Orders of the Rose staan onder leiding van Opgestegen Meesters en Engelen die weer verbonden zijn met planeten- en sterrenvolkeren die de dualiteit overstegen hebben. Er zijn diverse Orders of the Rose, die allemaal een verschillende frequentie en dus ook kleur hebben, zoals the Order of the White Rose, the Red Rose, the Yellow Rose en the Blue Rose. We hebben ze als ziel allemaal al leren kennen, omdat ze allemaal weer voor andere goddelijke kwaliteiten staan, waarover we Meesterschap wilden ontwikkelen.

Dit is de tijd van het erkennen van JOUW LICHT en JOUW GODDELIJKE KWALITEITEN. Allereerst gaat het dáárom; jij bent jouw oorspronkelijke Bronfrequenties nu aan het belichamen. Dit is een uiterst essentieel deel van jouw reis waarbij geen stap overgeslagen kan worden en ook niets geforceerd kan worden, omdat iedere stap van bewustwording een groot verschil maakt in hoe jouw leven er verder gaat uitzien.

Wil je te snel, dan zul je veel tegenwind ervaren, ziek worden, vermoeid raken of ervaringen krijgen die je weer naar jezelf zullen terugleiden. Wil je een duister deel in jezelf niet aankijken, dan zul je daar keer op keer mee geconfronteerd worden zodat er uiteindelijk Licht in kan terugkeren. Tijdens de Lichtcirkel zullen we al onze Zusters en Broeders van de Orders of the Rose, de Opgestegen Meesters, Engelen en Heiligen aanroepen om ons bij dit deel van de reis te begeleiden. Hoe meer jij kunt voelen en beseffen dat jij ten allen tijden dit Baken van Licht in jezelf draagt, des te soepeler zul jij door de komende veranderingsprocessen heen groeien. Ook zul je, juist door steeds meer met jouw Zielenlicht en jouw innerlijke Wijsheid te versmelten, een gigantische bijdrage leveren aan het verheffen van zowel de levende wezens om jou heen, als van de aarde zelf.

Online Lichtcirkel ‘Een Baken van Licht Zijn’
Vrijdag 22 t/m Maandag 25 November
Locatie: Thuis, online
Bijdrage €88,-

Inschrijvingslink volgt binnenkort in mijn Nieuwsbrief, op mijn website en op Facebook