Gate of Light

PRACHTIG NIEUW AANBOD; ONLINE LICHTCIRKEL EN 2 EVENEMENTEN

Lieve Lichtdragers,

ik ben zo blij weer een nieuwe online Lichtcirkel te kunnen aanbieden, en dat Vincent en ik jullie weer live kunnen ontmoeten tijdens twee prachtige groepsdagen op een unieke locatie! Nog steeds onder de indruk van hoe geleid onze zoektocht was naar een passende ruimte voor deze dagen, zal ik hieronder de praktische gegevens vermelden en de links geven naar meer toelichting.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan:

* Online Lichtcirkel
‘Een Baken van Licht Zijn’

Datum: Vrijdag 22 t/m Maandag 25 November
Locatie: Thuis, online
Meer informatie over deze Lichtcirkel vind je hier:
LICHTCIRKEL ‘Een Baken van Licht Zijn’ 

* Evenement ‘Een Helende Reis naar de Bron’

Datum: Zondag 19 Januari 2025
Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 te Diepenveen

* Evenement ‘Het Heilige Huwelijk’

Datum: Zaterdag 22 Februari 2025
Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 te DiepenveenEen persoonlijke toelichting op de keuze van locatie en data vind je hier:
Nieuwe Evenementen in het Klooster Nieuw Sion te Diepenveen

Inschrijvingen zijn binnenkort mogelijk (we zijn nog even een heleboel tegelijk aan het regelen). Als je graag ergens aan wilt deelnemen, reserveer de periode rondom deze dagen zoveel mogelijk voor jezelf. De financiële bijdrage bedraagt €88, voor zowel de complete Lichtcirkel als voor één evenement.

Wat er via de Lichtcirkel doorgegeven gaat worden zul je ontvangen als uitgeschreven teachings, met doorgegeven boodschappen uit hogere dimensies. Daarnaast ontvang je links naar meditaties, healings en helende reizen.
Tijdens die 4 dagen is er iedere avond online een gezamenlijke afstemming voor wie wil en kan, waarop je de meditaties etc. kunt doen. Door ons energetisch te verbinden, en allen die voor ons behulpzaam aanwezig zijn vanuit hogere dimensies toe te laten, werkt het net zo krachtig als wanneer we samen in één ruimte zouden zijn.
Maar, het mooie van een Lichtcirkel is dat het frequentieveld zich begint op te bouwen vanaf het moment dat wij het kunnen aankondigen, en het zich steeds verder uitbreidt door de deelnemers. Dit veld blijft altijd aanwezig en toegankelijk voor iedereen die zich er met een positieve intentie mee verbindt. Kun je dus niet op alle dagen meedoen, dan kun je ook op andere dagen of tijdstippen alles tot je nemen wat je na inschrijving ontvangt.

Alle inschrijvingslinks volgen in de komende Nieuwsbrief. Ze zullen ook op mijn website en op Facebook te vinden zijn. Zegt het voort, graag tot in de Lichtcirkel of tot bij onze Evenementen,

liefs van Mieke & Vincent
❤