MiekeVulink.nl

Angel brings message to Mary

Gastenboek

Herken je jezelf in wat je op deze website aantreft? Heb je deelgenomen aan groepen bij mij (en bij Vincent), volg je mijn artikelen of heb je het Book of Love gelezen?
Je bent van harte welkom als je hier iets persoonlijks wilt delen over jouw ervaringen.
Het is aan jou of je je naam eronder wilt zetten of dit anoniem wilt doen.

De intentie van deze pagina is om:

  • ruimte te bieden om doorleefde getuigenissen te kunnen delen over wat jou in ons werk geopend, geraakt en geheeld heeft;
  • te kunnen delen wat voor jou heeft bijgedragen aan jouw persoonlijke Zelfrealisatie;
  • te kunnen delen over wat wezenlijk verschil heeft gemaakt tijdens jouw reis vanuit de dualiteit en derde dimensie naar jouw verbinding met hogere dimensies:

“Tijdens het lezen heb ik een heel hoge frequentie gevoeld. Ik moest er zelfs om glimlachen, alleen al als ik het boek zag liggen op tafel. Dat betekent voor mij dat Mieke er in geslaagd bent, de hoog frequente energie die ze daar heeft ervaren, in het boek, via de woorden door te geven en dat is heel bijzonder. Haar boek gaat mensen blij maken en helpen om nog meer te vertrouwen in het goddelijke. Ze heeft mij in elk geval al heel blij gemaakt.”

Door: M.J. Hillenaar

“Ik heb “The Book of Love” van Mieke ervaren als een liefdevol, puur en authentiek reisverslag. Zij beschrijft hierin haar innerlijke afstemmingen op hetgeen ze ontmoet. In contact met zichzelf, haar dochter Eva en de Lichtwereld laat ze haar twijfels en angsten zien, haar kwetsbaarheid en bovenal haar vreugde en haar Licht. Mieke geeft fijnzinnige observaties van de ontmoetingen met anderen en van haar ervaringen onderweg. De tedere beschouwingen van de relatie tussen moeder en dochter, die “verwante zielen” zijn in mijn beleving, op deze reis naar de Heilige Graal ontroeren me.
Het is een reisverslag dat meer is dan een verslag van een zeer bijzondere reis. Het verslag gaat, in mijn beleving, over een ‘innerlijke” reis naar heelheid, naar waarheid, naar staan voor wie Mieke is in haar wezen… waarbij haar humor haar op t aardse pad houdt.
Het verslag raakt mij in mijn afstemmen op wat waar en waarachtig is, ik herken mezelf in deze weg.”

Door: Y. van Bruggen

“Dank, dank, dank voor The Book of Love. In één ruk uitgelezen, alsof ik ergens anders was, alsof ik er bij was. Ik ben ontroerd en geraakt door het grote vertrouwen geleid te worden door de Lichtwereld. En het is daarbij zo humoristisch geschreven. Een pareltje, dit boek”.

Door: Bernadet Schutten, coach/counselor.

“Wars van alle spiritualiteit die als vlucht voor de werkelijkheid wordt gebruikt, ervaar ik dit boek als een heilig document, dat juist dwars door alle lagen van het aardse bestaan is geschreven. Eindelijk wordt me de weg gewezen waar ik me tot in al mijn cellen in herken. Zo waarachtig, zo ontroerend en bemoedigend!”

Door: Marianne Vollenhoven, Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie: Bodyspirit.

Dit boek staat boordevol Goddelijke coderingen. Naast elke tekstpagina staan prachtige afbeeldingen van krachtplekken en heiligdommen, die je meenemen in de voetsporen van de Heilige Familie. Het lezen van het boek activeert diepe lagen van ons Christus bewustzijn. Kortom: een boek dat voedt en raakt. En het leest als een trein…

Door: A. v. K.