'Jesus Angels' Tamara PATRICK

Mijn ontmoeting met een Meester

Artikel geplaatst in:

Voor veel mensen (en voor mij ook, ooit) waren Meesters ongrijpbare wezens die heel ver van ons bed leken. Tot op een bepaald moment in onze bewustzijnsontwikkeling kunnen we ons amper voorstellen dat hun energie en bewustzijnsvelden zó dichtbij zijn. En dat we enorm veel aan hen te danken hebben als het over onze bewustzijnsgroei gaat.

Toen ik 20 was kreeg ik het bijzondere boek ‘Meesters van het verre Oosten’ van Baird T Spalding in handen. Ik studeerde nog aan het conservatorium en reisde daar meermaals per week met de trein naar toe. Bij ieder ritje ging het dikke boek mee in de tas, samen met Bach, Chopin, Brahms en andere Meesters.
In die tijd was spiritualiteit nog iets waar je amper over sprak. Via een magnetiseur werd mijn interesse geprikkeld voor een workshop ‘Energie en intuïtie’; zodoende begaf ik me voorzichtig op deze intrigerende weg.

Een droom

Het boek nam me mee naar een heel andere wereld; een wereld waar ik zó in wilde stappen! Ik ging de oefeningen doen die erin stonden en hoopte op een ontmoeting, ergens, some day, met een Meester.
Op een nacht droomde ik; de droom ging over in een reis naar andere sferen. Aanleiding voor die reis was dat een medestudente in de droom tegen me zei: “Ik heb Jezus ontmoet”. Ik stond paf. Whow, waarom zij wel en ikke niet? En… als het bij haar mogelijk was, waarom zou het dan bij mij niet mogelijk zijn? …. Innerlijk voelde ik een gigantisch groot verlangen opwellen dat ik niet kon benoemen, maar het verlangen leek als één grote kreet uit mijn hart te komen, het universum in. Ik voelde mezelf niet meer, ik voelde alleen nog maar verlangen naar een teken vanuit die hogere wereld. Het raakt me nu nog, als ik dat gevoel weer toe laat; het was alsof elke cel ergens op wachtte…

Het Licht

Even later in de droom zag ik mezelf in het huis waarin ik toen woonde. Ik was nog steeds aangeraakt door die ene opmerking van mijn medestudente, en liep de bijkeuken in om daar iets te pakken. Van het ene op het andere moment stond ik in een gigantisch groot, zacht en stralend licht, Ik voelde hoe iemand mij van achteren zonder woorden begroette en omhelsde. Ik werd opgenomen in dat grote licht. Als opgetild door golven van duizenden fonkelende sterretjes die door me heen begon te stromen, werd ik meegenomen naar een wereld waarin alleen Licht en Liefde was.

Op datzelfde moment wist ik: “Dit is Jezus”. Oh, mijn blijdschap was niet te beschrijven!! Het was thuiskomen, een éénwording met energie die ik later als puur goddelijk zou begrijpen. Ik steeg op, mijn fysieke lichaam werd één met dat Licht en die Liefde, en ik zweefde in een grote bel van gelukzaligheid. Pure bliss!

Toen ik ‘s ochtends wakker werd, had ik het gevoel dat ik nog meters boven mijn bed zweefde. Alles tintelde in en om me heen. Ik stond op, voelde wel mijn voeten op de vloer, maar ik was nog steeds in die andere wereld.
Het was zó iets groots voor mij, dat ik het stil heb gehouden. Ergens wist ik zeker dat Jezus ‘er was’, maar mijn persoonlijkheid was er onzeker over.
De hele dag had ik het gevoel dat ik licht liep uit te stralen. Ik zweefde in deze wereld en was tot en met die avond in een compleet andere energie dan ik gewend was. Het leven om me heen ging gewoon door, zoals altijd, maar ik droeg een stil geheim wat ik niet durfde te delen, want stel je voor dat dit niet serieus genomen zou worden…

Bevestiging

Vier jaar later stapte ik in het eerste weekend van een groep die een verre voorloper was van de Academie voor Transformatiewerk. In de pauze maakte ik met Hen Straver, die de groep destijds leidde, even een wandelingetje. Héél voorzichtig durfde ik mijn ervaring te delen, omdat hij tijdens een meditatie over het Christus bewustzijn en de Liefde van de Meesters had gehad. Hoe zielsgelukkig was ik, toen hij zei “Goh Mieke, dit was geen droom hoor. Dit mag je heel serieus nemen; je hebt echt een aanraking van Jezus gehad, om je te openen voor deze weg. Blijkbaar zit daar ook een bedoeling achter, maar die zul je gaandeweg wel helder krijgen.”

En hij had gelijk. Nu, 30 jaar later, hoorde ik innerlijk dat er een dag gepland diende te worden om de Meesters dichter bij de mensen te brengen, en de denkbeeldige afstand te verkleinen.
Ze zijn hier, elke dag, met hun energie en bewustzijn, om ons te gidsen, te steunen en te helpen ontwaken. Maak maar contact met ze; ook al denk je dat het alleen voor anderen is weggelegd om hen te voelen; misschien wel zeer binnenkort zul je zien hoe je tijdens vele levens ontmoetingen met hen gehad hebt. Waarschijnlijk ben je ook door een aantal van hen ooit opgeleid en ingewijd.

Samen met de Meesters

Ontvang wat zij ons kunnen bieden vanuit hogere dimensies; zij zijn niet voor niets Meesters geworden in het toepassen van de Goddelijke Wil, Wijsheid en Liefde en nog veel meer. Hand in hand met hen bouwen we aan de Nieuwe Wereld op Aarde!

Meer info over de dag met de Goddelijke Stralen en Meesters vind je hier:
https://miekevulink.nl/…/leven-met-de-goddelijke-stralen-e…/

De prachtige afbeelding van Yeshua is gemaakt door Tamara Patrick, zie:
https://www.tamarapatrick.com/