Angels Pixabay

Hoge Liefdesfrequenties brengen ontgifting en bevrijding

Artikel geplaatst in:

Ons lichaam maakt overuren om alle nieuwe coderingen, die hogere vibraties bevatten, te kunnen integreren. Ons hogere Zelf geeft ons steeds vaker lichtimpulsen, beelden, gedachten, verlangens en dromen waar de holografische vormen die met ons Goddelijke Zelf verbonden zijn in verweven zijn. Deze wringen soms nog met ons driedimensionale gedrag en met ons verdichte lichaam. Het gevolg is dat we laveren tussen ons ‘niet lekker voelen’ en hondsberoerd zijn, tussen hyperen en oververmoeid zijn, tussen niks kunnen en een heel nieuwe wereld willen bouwen. We zitten echt in een heel bijzondere overgangsperiode!

Er zijn mensen die hier weinig van ‘meekrijgen’; zij blijven vooralsnog in de oude 3D coderingen hun weg zoeken, en dat zal ook conform hun zielenplan zijn voor dit moment.
Maar er zijn steeds meer mensen die ontwaken en beseffen dat er iets anders aan de hand is dan griepverschijnselen of een beetje najaarsmoeheid. Zij hebben zich innerlijk geopend voor een hogere Waarheid die niet meer binnen de oude 3D coderingen past. Het schuurt, het wringt, het doet pijn en het wil achtergelaten worden.

Uitbreken uit ont-goddelijking

Een tijd geleden hebben velen van ons in de geest al gezien en begrepen dat we een heel krappe versie van onszelf leefden. Of liever gezegd; dat er een veel liefdevollere, bewustere en krachtigere versie stond te popelen om geleefd te willen worden. Het duurde een tijd voordat we er klaar voor waren om het vertrouwen en geloof terug te krijgen in die versie. Ons ego kan ons Goddelijke Zelf zo maar niet verwelkomen in onze vier lagere lichamen.

Het is een zeer intensieve reis om vanuit verdichting en dualiteit over te stappen en leven in 4D en 5D; dat vraagt vanuit onze persoonlijkheid om heel veel aanpassing, transformatieprocessen en bewustwording. Maar deze reis is waar de meesten van ons nu voor op Aarde zijn.

Vanuit een materieel gerichte, en door dualiteit gevormde persoonlijkheid bekeken is het ongrijpbaar wat velen van ons ervaren. Het lijkt op aanstellerij, op overdreven gevoeligheid of zweverige toestanden. Maar concreter dan dit kan het bijna niet: we zijn onszelf aan het bevrijden van alle illusies die ons in de 3D wereld hebben vastgehouden. Ze hebben gediend om ons bewustzijn zo veel mogelijk te verruimen; iedere vorm van oordeel of schuld is hierbij niet langer aan de orde.

We kunnen pas uitbreken wanneer we de illusies vanuit de geest werkelijk doorzien en vanuit ons emotielichaam doorvoeld hebben. Dit proces versnelt en verbreedt zich nog steeds met een onvoorstelbare kracht! Duizenden Lichtwerkers zijn zich aan het ontdoen van de laatste te krappe en liefdeloze zelfbeelden. Deze zijn gevormd (en zeer gruwelijk misvormd) naarmate we dieper de dualiteit ingedaald zijn. Deze laatste ont-goddelijkte beelden dragen vaak de meest hardnekkige illusies, en ze kunnen je hondsberoerd maken als ze vrijkomen uit je lichaam.

Fysiek wel-zijn en Christus-coderingen

Iedereen heeft de ervaring dat wanneer je innerlijk werk gedaan hebt, via meditaties, afstemming, in een sessie, in groepsverband of in andere vormen, het energetisch altijd een tijdje doorwerkt. Maar zo langzamerhand wordt het duidelijk dat dit ‘doorwerken’ gigantische gevolgen heeft. Al ons fysieke ‘on-wel-zijn’ lijkt zich versneld aan te dienen.

Heb geduld met jezelf. Respecteer en bemoedig jezelf door het erkennen van het besef dat je in een overgang zit die voor je ziel van universeel belang is. Durf daar ook voor te gaan staan naar anderen toe, ongeacht hun mening of oordeel. Koester in jezelf het weten dat je steeds meer Christus- coderingen gaat dragen en verspreiden, doordat deze zich in jouw energetische veld verankeren tijdens jouw Lichtwerk. Daarmee raak en activeer je bij anderen hun nog slapende lagere-zelf-delen. Je helpt ze bij de herinnering te komen dat ook zij van Goddelijke komaf zijn.

Omringd door Engelenlicht

De laatste paar dagen is er een enorme instroom van hoogfrequente lichtdeeltjes, die mede vanuit de Engelenrijken naar ons toe komt. Deze helder fonkelende ‘sterren van onvoorwaardelijke liefde ‘ brengen een diepe ontgifting teweeg in alle mogelijke bestaansvormen die wij als mens gekend hebben. Dit gaat in fases en wordt door jouw eigen hogere Zelf gedoseerd. Omdat deze lichtdeeltjes zulke pure liefdesfrequenties bevatten zullen ze als vanzelf die delen in jou opzoeken die hen het hardste nodig hebben. Het is een verfijnd magnetisch spel dat zich in jou voltrekt, en hoe meer er innerlijk omgezet wil worden, des te vermoeider of beroerder je jezelf tijdelijk kunt voelen.

Geef er aan toe, rust zo veel je kunt, en neem alleen tot je wat bijdraagt aan ontspannen, ontgiften en ontwaken. Word één met die grote Engel in jouw rug die zich door niets of niemand meer laat wegsturen! Het gaat om jouw leven, jouw Goddelijkheid en jouw zielenplan; alles wat daar niet mee resoneert zal helder worden. Je zult tot op het bot bevrijd gaan worden van alles wat jouw vleugels ooit heeft lamgelegd.

MV