angelsa

Nieuwe Lichtcirkel plus Helende Meditaties voor de komende tijd

Artikel geplaatst in:

NIEUWE LICHTCIRKEL OP KOMST;
ALVAST EEN MEDITATIE OP SOUNDCLOUD TE BELUISTEREN

Lieve mensen, de Lichtcirkel gaat er komen!
Waarschijnlijk net na komend weekend, omdat er o.a. op zaterdag een prachtig gemeenschappelijk initiatief door Ton van de Kroon georganiseerd wordt.

Kijk alvast of je mij kunt vinden op SoundCloud, waar we een healing/meditatie hebben klaargezet uit de vorige Lichtcirkel:

Deze link mag uiteraard gedeeld worden, liefst alleen in kringen van gelijkgestemden die resoneren op dit bewustzijn.

Fijn als jullie ook deze aankondiging voor de Lichtcirkel willen doorgeven aan anderen. Komend weekend zullen we in het bestand van de vorige Lichtcirkels een aanmeldingslink rondsturen voor de  komende Lichtcirkel. Maar: uiteraard mits ik zelf fit blijf. Zo niet, dan gaan we mogelijk alsnog later van start.

Ik kan geen technische hulp verlenen of op persoonlijke vragen ingaan. Indien nodig, vraag even een helpende hand in je eigen omgeving als je geen mails gaat ontvangen (zorg dat je je mailadres bij de inschrijving FOUTLOOS intypt, dat voorkomt een heleboel onnodige ergernis…).
Om de boodschappen zo zuiver mogelijk door te geven zal ik zoveel mogelijk in de stilte, rust en afstemming blijven. Daar is nu alle tijd voor, en dat is geen toeval; het wordt ons gegeven om nu energetisch vele handen en harten te verbinden, en een helend tapijt van goddelijk licht, liefde en bewustzijn op de Aarde te laten neerdalen!

 

Hieronder nog wat recente info (van 19 maart)

Lieve allemaal, de laatste week heb ik me iedere dag wel afgevraagd of ik extra steun zou gaan aanbieden in de vorm van een nieuwe Lichtcirkel. Tot nu toe voelde ik dat ik zelf vooral nog behoefte aan rust nodig had. Fysiek gezien reageer ik als een jojo op de enorme energetische veranderingen 😅

Maar vandaag kreeg ik tijdens een meditatie toch beelden over ingesproken channelings c.q. meditaties. Dit kan misschien via SoundCloud mogelijk gemaakt worden; ik kan/ga niet persoonlijk handmatig duizend of meer mailadressen invoeren voor WeTransfer. Dat betekent dat je je bij SoundCloud wel eerst moet inschrijven, maar (eventueel met wat hulp uit je eigen omgeving erbij) dat zal wel lukken. Ik benadruk dat wij geen hulp gaan bieden rondom ‘mails niet ontvangen’ etc.

Vincent werkt dag en nacht om het Revalidatiecentrum (waar hij qua informatievoorziening de leiding heeft) met alle artsen, personeel en patiënten overeind te houden, en de digitale communicatie op afstand daarvan te waarborgen.
Dat betekent dat ik de Lichtcirkel zelf zal gaan verzorgen. Nu wat extra’s bieden is iets wat ik heel graag wil doen, en wat wel stroomt dankzij de aanwezige hulp en liefde van de Lichtwereld voor iedereen die daar open voor staat! Sowieso zal er een helende meditatie komen voor mensen die door het virus heen gaan reizen, dat werd al duidelijk.

Via Mailchimp komen de boodschappen in de mailbox van iedereen die zich via een link gaat inschrijven. Voor meditaties/channelings heb ik al een account aangemaakt op SoundCloud.
Het heeft geen zin dat mensen die er zelf geen professionele ervaring mee hebben willen helpen. Ik ga me de komende dagen verder verdiepen in SoundCloud en dan zal vanzelf duidelijk worden of er 1 of meerdere channelings of meditaties via die weg beschikbaar komen.

Verder kijken dan waar we nu zijn heeft helemaal geen zin. Maar ik blijf onder alles toch voelen dat we in een ongekend krachtige megashift en spurt in bewustzijnsgroei zitten. Daarbij heeft ieder mens globaal de keuze tussen drie wegen:

1 Of je gaat mee in de laagfrequente en de angst versterkende dramavelden, trekt daardoor ook zwaarte naar je toe en geeft die ook door (vaak onbewuste reactie vanuit de angstige persoonlijkheid);

2. Of je houdt je afzijdig, denkt ‘het zal wel loslopen’, negeert wat er gaande is en bouwt buffers rondom je hart (onbewuste reactie uit zelfbescherming, alleen roept dat meestal nog meer verdichting op);

3. Of je voelt vanuit je hart dat je bij wilt dragen aan de hogere Liefdesvelden en aan het verankeren van het Alomvattende Christus bewustzijn. Dan doe je op jouw manier wat je kunt om vertrouwen te houden in het goddelijke plan, tijd te maken voor innerlijk werk, je Licht te laten schijnen en steun te bieden waar mogelijk.

Alle keuzes inclusief vele varianten daarop zijn mogelijk, niets is fout, maar de mensen die het meeste voor keuze 3 voelen zijn nu eigenlijk aan zet en hard nodig….!

Als ik mezelf fit en krachtig blijf voelen zal de Lichtcirkel waarschijnlijk a.s.weekend aangekondigd worden, en zo spoedig mogelijk opgestart.

Blijf vertrouwen houden, lief hebben en goed voor jezelf en elkaar zorgen! Knuffel van hart tot hart,

Mieke Vulink