Rose at the Home of the Vestal Virgins - Bradley Weber Flickr

Ontwaken: Bevrijdend, maar zeker geen peuleschil

Sinds de vorige eeuw zijn er steeds grotere zielengroepen geincarneerd om Licht te brengen op Aarde, en bij te kunnen dragen aan het heilige werk dat zich in de harten van de mensen aan het voltrekken is. Dit heilige werk is geen peulenschil; het betreft een gigantisch grote omwenteling waarbij de collectieve angstvelden zich steeds meer zullen gaan ontladen, om opnieuw gevuld te kunnen worden met het Licht van de Goddelijke Bron.

Vanuit het mentale lichaam zal er heel wat aan het licht komen wat niet op hogere Waarheid gebaseerd is – waardoor we gaan ontdekken met hoe veel leugens, manipulatie, brainwashing, corruptie, eigen belangen etc. we te maken hebben gehad (en nog hebben…).
De ontladingen die uit emotionele velden vrijkomen zijn als grote tsunami’s die niet meer te stoppen zijn. Velen die hun eigen transformatieprocessen doorlopen zullen zich hierdoor af en toe volledig omver geblazen voelen.

Indien je werkelijk ruimte gaat geven aan de innerlijke schoonmaak, zal het werk zich niet alleen tot dit leven beperken. Pijn, heimwee, gemis, wanhoop en het je verloren voelen zal jou uiteindelijk terugvoeren naar het afscheidingsmoment van de Goddelijke Bron; naar het moment van het afdalen naar lagere dimensies. Die afdaling leidde tot een ‘point of no return’; het was de reis door de sluiers van vergetelheid heen, waarbij je een karmische jas om je heen moest trekken om jouw persoonlijkheid te kunnen ontwikkelen in de dualiteit.

Deze jas wordt door steeds meer mensen opgemerkt, nu hun eigen sluiers tussen deze realiteit en de hogere dimensies steeds minder verdicht raken, dankzij hun innerlijke werk en zelfreflectie.
Waar we lange tijd bezig zijn geweest om oude issues en zelfdelen te transformeren, staan we nu op het punt van de ‘uitschuifladder’ (zie een vorig artikel ‘Gelukkig en dankbaar zijn in deze tijd, kan dat?’).
De meeste transformaties speelden zich af op het niveau van de persoonlijkheid. Deze kun je vergelijken met het gaan waarnemen, en vervolgens uitdoen en neutraliseren van jouw eigen karmische jassen. ‘Mens, herinner je Jezelf’ is hier toepasselijk! Je leert jouw persoonlijkheid kennen en transformeren totdat hij of zij dienstbaar is geworden aan de weg die jouw hogere Zelf wil gaan.

Dan komt de volgende overgang, die je niet langer op eigen krachten kunt maken. Het is de verbinding met hogere dimensies, de samenwerking met hogere Lichtwezens (gidsen, Opgestegen Meesters, Engelen etc) die ervoor zal zorgen dat jij jezelf kunt gaan bevrijden van alles wat jou nog aan aardse illusies gebonden houdt. Gedurende dat proces zul je je steeds meer gaan verheffen (niet vanuit het ego, maar vanuit jouw Goddelijkheid) boven de sluiers van de dualiteit.

Net als de Lichtmeesters zul je een neutraliteit gaan ontwikkelen ten opzichte van alles wat zich nog binnen de beperkingen van de aardse illusies afspeelt. Het grote verschil met alle transformaties van vóór die tijd is dat je niet meer gevangen kunt raken in die collectieve angst- en pijnvelden. Je kunt er hooguit weer even mee samenvallen, om een blijvend bewustzijn te ontwikkelen zodat je niet nog eens in soortgelijke lage vibratievelden terugvalt.

Nu is er één aspect wat echt jouw aandacht nodig heeft, en dat is de ontgifting die nu in alle lagen van jouzelf in werking treedt. Doordat je nu met transmutaties te maken krijgt, dus blijvende veranderingen van jouw fysieke, emotionele, mentale en wilslichaam, zal jouw volledige wezen zich willen ontdoen van alle restanten van verdichting en versluiering.
Dit kan hele vervelende reacties geven, die je tijdelijk kunnen verwarren. De reacties kunnen zo heftig zijn dat je gaat geloven dat je het ‘weer niet gaat redden’!

Het lijkt erop dat je opnieuw volledig door angsten overmand gaat worden. Je kunt dagen hebben dat je je hondsberoerd of doodmoe voelt, en dat je alle moed ineens verliest. Bovendien zullen oude overtuigingen uit je mentale lichaam weer negatieve gedachten creeren (meestal ‘snachts, als je niet kunt slapen), die vervolgens weer emotionele reacties teweeg brengen. Het laat de alarmbellen rinkelen wanneer het voelt alsof je volledig uit je Licht bent! Dit komt meestal doordat je energetisch samenvalt met de enorme zware ladingen uit collectieve pijnvelden.

Op dit soort momenten heb je de Lichtwereld nodig, jouw Broeders en Zusters, jouw Zielenfamilie; zij die boven de sluiers zijn en geen enkele angst meer kennen. Zij zullen je op alle mogelijke manieren ondersteunen om de tsunami’s tijdens deze overgangen het hoofd te kunnen bieden, en jezelf er niet opnieuw in te verliezen.

Besef dat de getijden inwerken op de schepping. Ook jij wordt beinvloed door dag en nacht, zon en maan, eb en vloed. Daarnaast zijn er ook nog eens allerlei kosmische invloeden die jouw proces versnellen.
Aan iedere nieuwe geboorte gaan weeën vooraf. Je zult dus niet steeds in de ‘Hallelujah!’ kunnen zijn, het zal af en toe ook nog ‘Help, gaat het me deze keer echt wel lukken?!’ zijn. Het goede nieuws is dat je steeds minder vaak kopje onder zult gaan; het vertrouwen dat je het ‘gaat redden’ zal steeds sterker worden.

Jouw Licht en jouw Liefdeskracht zullen zich steeds dieper in jouw fysieke lichaam gaan verankeren, zodat je er steeds gemakkelijker naar kunt terugkeren. Jij prachtige Lichtdrager! Je hebt het moeilijkste deel van de weg al vaker bewandeld in vorige levens! Wees je bewust dat je er in dit leven nog éénmaal doorheen moest gaan, maar nu met vol bewustzijn. Daarbij zullen vele sluiers tussen jou en de Goddelijke Bron gaan verdwijnen, zodat jij jezelf altijd door deze Bron van Liefde en Christus Bewustzijn gespiegeld zult zien.

In onze komende Lichtcirkel zal dit bovenstaande proces gedurende 6 dagen ondersteund worden via boodschappen uit hogere dimensies, die je na inschrijving in je mailbox ontvangt. Je laat ze op de voor jou geschikte momenten op je inwerken. Ook zullen er meditaties en healings doorkomen die je op SoundCloud kunt beluisteren. Indien je mee wilt doen: van harte welkom!

Houd de moed erin! Alles zal gaan overeenkomstig jouw Zielenplan. Met liefs,
Mieke Vulink & Vincent Rikkerink

PS Lieve mensen, we zijn onder de indruk van de hartewens van velen, om deze wereld en haar bewoners te ondersteunen op de reis naar hogere dimensies! De Love Gathering meditatie op SoundCloud is op dit moment (dinsdagochtend) 3.848 keer aangeklikt! We zijn geraakt en dankbaar voor de liefdevolle inzet van zó veel mensen. 🙏