Immortality2a

Lichtcirkel September 2021: Herinner je jouw onsterfelijkheid!

Herinner je jouw onsterfelijkheid – De terugkeer naar Waarheid

Vincent en ik voelen ons geroepen om van 5 t/m 9 September een nieuwe online Lichtcirkel aan te bieden, om de huidige, intense processen en veranderingen te ondersteunen. De komende dagen beginnen we met de praktische voorbereidingen.
Tijdens de Lichtcirkel ontvang je verhelderende inzichten en bemoedigende boodschappen. Deze zijn deels uit onszelf en deels uit de Lichtwereld afkomstig.
Ook zul je ook meditaties en healings ontvangen die we op SoundCloud klaarzetten, zodat je die heerlijk vanuit je luie stoel thuis, op een voor jou geschikt moment kunt doen. Hard werken is er niet meer bij, dat hoort bij het oude overleven. Samen zullen we in alle rust en ontvankelijkheid de grootsheid gaan ervaren van de waarheid over wie wij zijn. Daarbij zal het besef van onze onsterfelijkheid alles doorboren wat op onwaarheid en angst gebaseerd is.

Onder deze alinea vind je de aanmeldingslink, met daaronder uitgebreide informatie over de Lichtcirkel. Fijn als je die met andere geïnteresseerde Lichtdragers wilt delen. Ieders licht is nu nodig, ieders liefde zal een blijvend verschil maken in deze wereld die op dit moment. Ontheiligde, oude onwaarheden zullen ontmaskerd worden, hun macht verliezen en afsterven, waarna nieuwe waarheden in alle zuiverheid en liefde kunnen verrijzen, zowel in jouzelf als op Aarde.

Dit is de aanmeldingslink om je in te schrijven voor de Lichtcirkel:
https://mailchi.mp/0e4b5702dec5/lichtcirkel-2021-09-inschrijving

Alvast dank voor je belangstelling en deelname. We verheugen ons op dit krachtige veld in aanloop naar 09 -09 (afronding in dualiteit)!

HOE WERKT EEN LICHTCIRKEL?

Lees deze info s.v.p. goed door, dan weet je hoe het praktisch gezien zal verlopen.

* De komende Lichtcirkel is van Zondag 5 t/m Donderdag 9 September.
Voor iedereen die het fijn vindt om vijf dagen achter elkaar voedende boodschappen voor de ziel te ontvangen vanuit hogere dimensies, die de verbinding met jouw hogere Zelf verder zullen openen.
En voor iedereen die beseft hoe waardevol het is om zich te verbinden met spiritueel gelijkgestemden, via een energetisch krachtige en liefdevolle Lichtcirkel, waardoor we samen een enorme bijdrage kunnen leveren aan het uitzuiveren en bekrachtigen van het Universele Liefdesveld.
We gaan ons vijf dagen lang verbinden met het thema van deze Lichtcirkel:
Herinner je jouw onsterfelijkheid! De terugkeer naar waarheid.

* Dagelijks om 20.00 uur is er een gezamenlijk moment van afstemming.
Tijdens de afstemming kun je stilstaan bij wat er op dat moment in jou is, vanuit de bedding van de Lichtcirkel. Ook kun je een van ons ontvangen, ingesproken meditatie doen. Het tijdstip is niet verplicht, en soms gewoon niet mogelijk, bv. vanwege andere afspraken. Kies daarom vooral het moment waarop jij de rust en ruimte voelt om wat je via ons ontvangt tot je te nemen, dan kan het ook echt binnenkomen en indalen. Wel is het raadzaam om alles in de volgorde te doen zoals het naar je gemaild wordt, omdat er een bepaalde opbouw in zit. Daarom kiezen we ook voor een besloten Lichtcirkel, waar alleen mensen met bewuste en oprechte intenties aan deelnemen.

* Boodschappen beluisteren via SoundCloud.
Soms komt er voor het gezamenlijke moment een meditatie of healing door. Wanneer ik die ingesproken heb ontvang je de link daarvan per mail (voor 20 uur s’ avonds). Daarna schrijf ik deze uit en ontvang je dit ook per mail. Ik zal steeds via Facebook een paar mensen vragen om me met het uitschrijven te helpen.

* Deelname is vanuit je eigen huis (of een vertrouwde plek).
Voor deze Lichtcirkel hoef je de deur niet uit te gaan. Je kunt lekker in je eigen energie blijven. Hoe ontspannener je bent, des te opener. Ga zitten of liggen, liefst in een stille kamer waar je ongestoord en bewust voelend de boodschappen kunt laten binnenkomen terwijl je ze leest of beluistert.

* Zorg dat je opgegeven mailadres klopt!
Je ontvangt alles, dus de boodschappen, updates en (links naar) meditaties en healings per mail via het door jou opgegeven mailadres (waar je een aparte link voor ontvangt om je in te schrijven). Een vergissing, spatie of punt te veel zorgt ervoor dat je niets ontvangt. Dubbelcheck dus even wat je hebt ingevuld voordat je je mailadres bij aanmelding naar ons toe zendt.

* Rust- en integratiedag.
In een meerdaagse Lichtcirkel zit meestal een ‘vrije’ dag waarop je van ons geen boodschappen ontvangt, om ruimte te kunnen geven aan jouw eigen proces, afstemming en integratie. We zullen het in de dagelijkse mail vermelden wanneer er zo’n rustdag aankomt.

* Zo vaak als je wilt kun je alles doorlezen of beluisteren.
De ontvangen boodschappen dragen meerdere lagen. Hoe vaker je ze leest of afluistert, des te dieper alles kan doorwerken. Je ontdekt vanzelf wat bij jou resoneert en van toepassing is. Staat er iets in waar je niets mee kunt, of ontvang je een boodschap die je niet aanspreekt, laat het dan gewoon voor wat het is. Soms kan één zin in een boodschap net datgene aanraken wat bij jou aangeraakt wilde worden. Vraag innerlijk om begeleiding, zodat jij de parels er voor jezelf uit zult pakken …

* Jouw bereidheid om je liefdevol te verbinden
Als je je opent voor wat ons allen aangereikt gaat worden zul je als vanzelf met de helende energie van de Lichtcirkel verbonden worden. Maak ruimte voor wat de boodschappen in jou aanraken; meer hoef je niet te doen. Hoe meer je jezelf toestaat om te voelen, wat er ook maar in beweging gaat komen, des te meer het heilige werk in jou kan gebeuren. Laat de Lichtcirkelboodschappen maar in alle zachtheid en kracht in jou doorwerken…

* Vrijwillige bijdrage. 
Omdat we iedereen die resoneert met de inhoud van ons Lichtwerk de gelegenheid willen geven om deel te kunnen nemen, vragen we voor deze vijfdaagse Lichtcirkel een richtbedrag van €77. Voor dit bedrag ontvang je de complete Lichtcirkel. In termijnen, of later betalen is ook prima. Zit je krap bij kas, geef dan wat voor jouw gevoel past. We vertrouwen op ieders zuiverheid hierin. De bankgegevens staan in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt.

* De Lichtcirkel in het Engels? 
Voor deelnemers die alles in het Engels willen ontvangen, of wanneer je vrienden in het buitenland hebt die je ook de deelname gunt:
Nienke Lemmen is weer zó lief om alles voor ons te gaan vertalen in het Engels! Dit kost wel de nodige tijd, dus deze boodschappen zijn meestal een halve of hele dag later te vinden op mijn internationale Facebookpagina ‘Light Circle Mieke Vulink’:
https://www.facebook.com/groups/551499038790912

We zoeken nog naar een andere manier om de mensen die de Engelse boodschappen willen ontvangen, maar geen Facebook hebben, dit naar hen toe te zenden.

***

Vincent en ik zullen ons volledig terugtrekken om zo goed mogelijk afgestemd te kunnen blijven op het collectieve veld van deze Lichtcirkel. Er zal geen ruimte zijn om persoonlijke mails te beantwoorden of om op vragen in te gaan.
Ook kunnen we geen technische hulp verlenen rondom mailproblemen (vraag svp iemand in je eigen omgeving indien nodig).

De ervaring heeft ons geleerd dat veel mensen uit de Lichtcirkels het gevoel hebben dat de doorgegeven boodschappen speciaal en alleen voor hen geschreven zijn. Ze sluiten vaak naadloos aan bij de processen waar je doorheen gaat. Daar zorgen de onze hogere Zelven wel voor, samen met diegenen uit de Lichtwereld die zich deze keer met onze Lichtcirkel verbinden!
Wij verheugen ons erop! Alvast dank voor je deelname, en fijn als je deze uitnodiging nog met gelijkgestemden wilt delen, zodat zij ook kunnen instappen in de Lichtcirkel.

* Om te checken of het lukt met SoundCloud, kun je deze link naar de Meditatie van 1 November uitproberen:
https://soundcloud.com/user-130198586/love-gathering-meditation
Druk dan op het witte pijltje in de oranje cirkel, linksboven, en zet het volume van je laptop of pc op de gewenste sterkte.

Dank  jullie wel, het zal een bijzondere vijfdaagse worden! Veel liefs,

Mieke & Vincent