eternal light (2)

Online Lichtcirkel December ‘Het Licht is Onverwoestbaar!’

Artikel geplaatst in:

Online Lichtcirkel van 10-12 en 19-22 december 2021

Op 7 essentiële dagen, verdeeld over 2 weken, zullen we ons als Lichtbrengers energetisch verbinden. Zonder verplichtingen, maar met een oprechte intentie om je af te stemmen op jouw Licht dat vanuit hogere dimensies bekrachtigd zal worden. Jezelf laven aan de online Lichtcirkel kan gezamenlijk ’s avonds rond 19.30 uur, of op andere momenten die jou het beste passen. De frequenties werken dag en nacht door, net als golven die oceanen in beweging kunnen brengen!

Gedurende die 7 dagen ontvang je dagelijks oppeppers, inzicht-gevende artikelen, meditaties en healings die afgestemd zijn op het gezamenlijke veld van de deelnemers van de Lichtcirkel.
Daarmee ondersteunen we onszelf en elkaar om het innerlijke licht brandende te houden. De hoogfrequente energieën die we daarmee op Aarde brengen zullen een tegenwicht vormen voor scenario’s die voor velen pijnlijk en beangstigend kunnen zijn.

De 7 dagen zijn bewust gekozen vanwege de krachtige kosmische energieën en de hulp uit hogere dimensies, die tijdens de Poortdagen en Winterzonnewende voelbaarder zal zijn. Lichtmeesters en Engelen zullen tot ieders hart spreken, en iedereen meerdere upgrades op maat aanreiken.

Data: 10, 11, 12 & 19, 20, 21, 22 december
Deelname: op basis van vrijwillige donatie, richtbedrag voor de hele periode €88,-
(naar draagkracht, wat kloppend voelt en mogelijk is; betalen kan ook achteraf)
Betaalgegevens vind je onderaan bij de praktische info
Inschrijving: kan alleen via deze link: AANMELDEN LICHTCIRKEL DECEMBER
Ontvangen: via het door jouw opgegeven mailadres
(typ dit letter voor letter foutloos in, check het nogmaals, anders ontvang je niets!).

Via deze link kom je bij het artikel dat bij deze Lichtcirkel hoort:
‘Het Licht is Onverwoestbaar’:

https://miekevulink.nl/2021/11/27/transformatieproces/het-licht-is-onverwoestbaar/


PRAKTISCHE INFO VAN DEZE LICHTCIRKEL

* De komende Lichtcirkel is van 10-12 en 19-22 december.
Deelname is open voor iedereen die het fijn vindt om regelmatig voedende boodschappen voor de ziel te ontvangen vanuit hogere dimensies, die de verbinding met jouw hogere Zelf verder zullen openen.
En voor iedereen die beseft hoe waardevol het is om zich met spiritueel gelijkgestemden te verbinden, via een energetisch krachtige en liefdevolle Lichtcirkel, waardoor we samen een enorme bijdrage kunnen leveren aan het hoogfrequente Christus Bewustzijnsveld om de Aarde, die het hogere Plan voor de mensheid ondersteunt.

* Dagelijks om 19.30 uur is er een gezamenlijk moment van afstemming.
Tijdens de afstemming kun je stilstaan bij wat er op dat moment in jou is, vanuit de bedding van de Lichtcirkel. Ook kun je een bericht lezen of een meditatie/healing doen. Het tijdstip is niet verplicht, en soms gewoon niet mogelijk, bv. vanwege andere afspraken. Kies daarom vooral het moment waarop jij de rust en ruimte voelt om wat je via ons ontvangt tot je te nemen, dan kan het ook echt binnenkomen en indalen. Wel is het raadzaam om alles in de volgorde te doen zoals het naar je gemaild wordt, omdat er een bepaalde opbouw in zit. Daarom kiezen we ook voor een besloten Lichtcirkel, waar alleen mensen met bewuste en oprechte intenties aan deelnemen.

* Boodschappen beluisteren via SoundCloud.
Vaak komt er voor het gezamenlijke moment een meditatie of healing door. Wanneer ik die ingesproken heb ontvang je de link daarvan per mail (voor 19.30 uur s’ avonds). Daarna schrijf ik deze uit en ontvang je dit ook per mail. Ik zal steeds via Facebook een paar mensen vragen om me met het uitschrijven te helpen.

* Deelname is vanuit je eigen huis (of een vertrouwde plek).
Voor deze Lichtcirkel hoef je de deur niet uit te gaan. Je kunt lekker in je eigen energie blijven. Hoe ontspannener je bent, des te beter. Ga zitten of liggen, liefst in een stille kamer waar je ongestoord en bewust voelend de boodschappen kunt laten binnenkomen terwijl je ze leest of beluistert.

* Zorg dat je opgegeven mailadres klopt!
Je ontvangt alles via het door jou opgegeven mailadres. Indien je niets ontvangt: check je spambox, reclame of ongewenste mail. Schrijf je anders weer opnieuw in, en dubbelcheck het mailadres wat je hebt ingevuld voordat je de aanmelding naar ons toe zendt.

* Rust- en integratiedag.
In een meerdaagse Lichtcirkel zoals deze zitten meestal ‘vrije’ dagen waarop je van ons geen boodschappen ontvangt, zoals tussen 13 en 18 december. Tijdens deze dagen kun je ruimte geven aan jouw eigen proces, afstemming en integratie. We zullen het in de dagelijkse mail vermelden wanneer er zo’n rustdag aankomt.

* Zo vaak als je wilt kun je alles doorlezen of beluisteren.
De ontvangen boodschappen dragen meerdere lagen. Hoe vaker je ze leest of afluistert, des te dieper alles kan doorwerken. Je ontdekt vanzelf wat bij jou resoneert en van toepassing is. Staat er iets in waar je niets mee kunt, of ontvang je een boodschap die je niet aanspreekt, laat het dan gewoon voor wat het is. Soms kan één zin in een boodschap net datgene aanraken wat bij jou aangeraakt wilde worden. Vraag innerlijk om begeleiding, zodat jij de parels er voor jezelf uit zult pakken …

* Jouw bereidheid om je liefdevol te verbinden
Als je je opent voor wat wat jou aangereikt wil worden zul je als vanzelf met de helende energie van de Lichtcirkel verbonden worden. Stel je open; meer hoef je niet te doen. Hoe meer je jezelf toestaat om te voelen, wat er ook maar in beweging gaat komen, des te meer het heilige werk in jou kan gebeuren.

* Vrijwillige bijdrage. 
Omdat we iedereen die resoneert met de inhoud van ons Lichtwerk de gelegenheid willen geven om deel te kunnen nemen, vragen we voor deze langere Lichtcirkel een richtbedrag van €88,-. Voor dit bedrag ontvang je de complete Lichtcirkel. In termijnen, of later betalen is ook prima. Zit je krap bij kas, geef dan wat voor jouw gevoel past. We vertrouwen op ieders zuiverheid hierin.
Je kunt je bijdrage overmaken naar:
W.J.H. Vulink
NL17RABO0155023306
o.v.v. ‘donatie Lichtcirkel’
Overmaken vanuit het buitenland: BIC code RABONL2U

Dankjewel dat JIJ er bent, dat JIJ jouw Licht laat schijnen!
Mieke & Vincent