20170731_212245

Lood omvormen tot Goud

Lieve allen,
veel mensen lopen tegen innerlijke onrust aan. Het duurt allemaal langer dan gehoopt voordat die ‘Nieuwe Wereld’ er is. En misschien loop je al een tijd rond met mooie plannen die op het grotere welzijn van Al gericht zijn, maar komt ‘jouw nieuwe leven’ vooralsnog niet van de grond.
Waar zitten we, over een langere linie bekeken? Schuif je perspectief maar eens uit, over vele levens heen. Besef dat je uit een lange incarnatiecyclus van honderden levens komt waarin een overleven vanuit de mannelijke kant meestal jouw innerlijke aandrijving bepaald heeft. Doorgaan, flink zijn, overal zelf de schouders onderzetten, 3D oplossingen bedenken voor 3D problemen en vooral voelen dat jij verantwoordelijk bent voor het geluk van velen. Presteren, excelleren, moeten, geven en vooral naar buiten gericht zijn.
Wat een afleren is er dan nu nodig, om daar vrij van te komen! Wat mogen we nog wennen aan het idee dat de Lichtwereld en onze eigen hogere delen nu naast ons lopen, dat de plannen niet langer uit ons hoofd hoeven te komen, maar dat die als vanzelf in ons hart gelegd zullen worden! We mogen leren om eerst te ontvangen, en te voelen dat we dat alles waard zijn. We mogen eerst zelf volstromen met Licht en Liefde, voelen wat we vanuit onze ziel nodig hebben en daar innerlijk ook gepassioneerd om vragen.
En dat is nu allemaal al gaande. Bij enorm veel Lichtdragers is het tij aan het keren! Mits …. we daar ook de tijd voor nemen. Mits we bereid zijn om onszelf alle hulp te gunnen om het oude, dat we al zo lang innerlijk gedragen hebben, allemaal te laten gaan. En mits we bereid zijn om met lege handen te durven staan, en het niet meer te hoeven weten…
Onderschat vooral niet het belang van deze grote, innerlijke ommekeer. Dit is er één waar we gedurende eerdere levens al naar uit hebben gekeken; naar de doorbraak van het Liefdesbewustzijn op Aarde! Alles werkt nu met ons mee om ons kwantumsprongen in ons bewustzijn te laten maken. En dat gaat lukken; we gaan door hele moeilijke, taaie processen heen om van lood goud te maken. Eindelijk kunnen we de loodzware angsten en andere lasten van ons verleden innerlijk omvormen tot GOUD.
Het Gouden Midden welt op uit de Liefdesstroom die steeds meer door ons heen kan komen, naarmate we schoner (meer onsZelf) worden en ons verleden achter ons kunnen laten. Naarmate we meer in het oervertrouwen wortelen dat alles, wat we verwachten nodig te hebben voor het vreugdevolle uitvoeren van onze Zielentaken, precies op tijd naar ons toe zal komen.
Ontvang alles wat er innerlijk in jou wordt aangeraakt. Ontspan zo veel mogelijk, in alle processen, zodat je ook emotioneel en fysiek kunt ont-krampen. Ontsla jezelf van onnodige verplichtingen in andere bewustzijnsvelden, zodat je daar geen energie verliest of terugzakt in frequenties. Ook voor jou is er al GOUD aanwezig, en er is nog véél meer onderweg! Je zult het herkennen in de vorm van zuivering, heling, innerlijke vrede en kosmische overvloed.
Jaag niks meer na, maar laat het naar je toekomen, open je hart en je armen, luister naar de impulsen die opwellen en geef gehoor aan alles wat voor jou liefdevol voelt.
WEES STEEDS AANWEZIGER IN JEZELF, WANT DÁÁR GEBEURT HET NU! …
Mieke ❤