Lieve Lichtdragers, we vallen momenteel van de ene rollercoaster in de andere. We worden letterlijk wakker geschud, onderste stenen komen boven, persoonlijke schaduwkantjes smeken om niet langer afgekeurd maar in het licht gezet te worden.

Ons innerlijke werk gaat dag en nacht door. Dat kan veel brakke nachten en lastige momenten geven dus, mede vanwege de hoge frequenties die ons van binnenuit schoonspoelen (als we daar ook toe bereid zijn). Rondom de Zonnewende was er al veel fysieke druk voelbaar, vanwege de grote hoeveelheid licht die onze oorspronkelijke DNA coderingen krachtiger dan ooit activeerde. En meteen er achteraan volgde er een energetische glijbaan omlaag, naar waar de wanhoop, het gebrek aan vertrouwen en het ongeduld van onze persoonlijkheid ons op nog niet geheelde wonden wezen. Alsof dat nog niet voldoende was stonden er gisteren 7 planeten op een rijtje, waardoor we enerzijds met de neus boven op iedere scheefgroei of scheefstand gedrukt werden, en anderzijds inzicht kregen (bewust of onbewust) op hoe alles waarmee we onszelf nog dwars zitten liefdevol rechtgetrokken kan worden!

We kunnen er niet meer omheen; ons eigen ontwaken staat bovenaan. We kunnen geen Nieuwe Aarde bouwen op ruïnes waarin de energie van de oude, patriarchale matrix nog meetrilt. Vanuit de sterrenconstellatie de Zwaan, waar de Grote Moedergodin zó gigantisch liefdevol aanwezig is dat we ons er bijna te nietig voor voelen om door haar ontvangen te worden, stroomt onvoorwaardelijke Liefde naar ons toe. Aan alle kanten worden we bemoedigd om nu dóór te gaan. Door te gaan met het opruimen van de laatste, ongeziene resten van oude angst en pijn, van oude slachtoffer- en daderperspectieven. Juist nu kan het Licht tot op celniveau binnendringen en ons binnen onze eigen goddelijke essentie laten ontwaken. Van daaruit zal het oude, dat ons nog in de 3D beperkingen houdt, zijn grip op ons gaan verliezen.

Zo zal ook de synchroniciteit blijven toenemen, om ons te laten voelen dat ons hogere Zelf echt het stuur in handen heeft genomen (nadat we daar zelf om gevraagd hebben).
Een persoonlijk voorbeeld: In Zuid Frankrijk bezocht ik met Vincent Rennes-les-Bains. Net buiten het dorpje is een plek waar twee waterstromen samenkomen; zoet- en zoutwater rivieren. Dit is een hele oude krachtplek die al door de Kelten (gevolgd door de Essenen) geëerd werd. Hier is de Moedergodin-energie zo ondersteunend aanwezig, bij iedere reiniging en doop, bij iedere afronding en nieuwe geboorte. Hier voel je de energie van Isis, van Keltische en Romeinse Godinnen, van Maria Magdalena, van het goddelijk vrouwelijke…

Nadat we ons eigen ritueeltje in het water hadden gedaan liepen we het dorpje binnen. Terwijl we al veel vaker op het dorpsplein geweest zijn viel mijn oog ineens op een bordje ‘Crystals, Skulls etc’. We werden naar binnen gezogen, en na een volgend ritueel van een uur (met Bruno, de hoeder van vele schedels en kristallen) liepen we weer naar buiten. Ik had zowaar mijn eerste schedel gekocht! Één die me bij binnenkomst al meteen riep. Omdat ze me raakte met haar energie wist ik ongeveer waar ze moest staan, links achter me. Maar ‘voor de zekerheid’ checkte ik eerst nog de hele ruimte, en liep langs alle schedels en kristallen die langs de muur opgesteld stonden (oud gedrag haha). Toen bleef alleen de middencirkel over en ja, daar stond ze…

Voordat ik mijn eigen gevoelens over de schedel had gedeeld zei Bruno: “I can tell you this: This is Deneb, the soft but so strong Love energy and presence of the Mother Goddess, she is so active now, and she has choosen you…”. Bam, dat sloeg in, wat een bevestiging weer (de verbinding met de constellatie de Zwaan is sinds een jaar zó aanwezig in mijn leven! Soms verdwijnt ze even naar de achtergrond, maar dan ineens duikt ze weer op).

Twee weken later, weer terug in NL, ging ik ’s nachts op reis. Als in een droom ontmoette ik twee ‘sisters’ die me aanspoorden om vooral te geloven in mijn eigen waarnemingen, en deze ook door te geven. “Spreek, sister, want jouw waarneming is heel direct en heelt ook de gevoelslagen die daarachter zitten.” Later, die ochtend daarna, viel er weer een kwartje. Want toen ik innerlijk vroeg waar die zo vertrouwde ‘sisters’ vandaan kwamen die me ’s nachts zo bemoedigend hadden toegesproken was er meteen één duidelijk antwoord: “Deneb.”

Zo gaat het maar door dus, velen zullen dit herkennen. We maken deze enorm intensieve en soms zo vermoeiende overgangsreis niet alleen. Iedereen die er voor open staat ervaart steeds meer synchroniciteit en hogere leiding. Ontvang iedere vorm van hulp die liefdevol en puur voelt! Twijfel niet aan jouw lichtkracht of aan jouw innerlijke weten! Diep in jezelf weet je dat je hier voor gekomen bent, voor deze enorme uitdaging om, te midden van de wanhoop van de wereld, vanuit jouw goddelijke liefdeskracht rechtop te gaan staan. Laat zelftwijfel en zelfontkenning achter je! Stop met het bagatelliseren van jouw specifieke vermogens die voortkomen uit jouw verbinding met de Goddelijke Bron. Je hebt er honderden levens aan besteed om de toegang tot deze vermogens weer vrij te maken! Alles wat je innerlijk over jezelf afwijst zul je via anderen terug gespiegeld krijgen. Dit gaat net zolang door totdat je er echt van doordrongen raakt dat jij hier iets unieks te brengen hebt dat een waar geschenk voor een ander zal zijn.

Een nieuwe Lichtcirkel op komst! 

Yes!!! Er is weer een online Lichtcirkel in de voorbereiding gezet. Zoals altijd gaan Vincent en ik eerst zelf door de processen heen die verbonden zijn met wat we in de Lichtcirkel zullen aanreiken. Als we alles duidelijk hebben volgt er meer info, hetzij op FB, hetzij via de Nieuwsbrief van deze website, hetzij via de mail als je aan de vorige Lichtcirkel hebt meegedaan. Laten we onze Licht- en Liefdeskrachten bundelen en elkaar blijven herinneren aan waarvoor we werkelijk naar de Aarde zijn gekomen.

Veel liefs, Mieke