Yeshua boat

Online Lichtcirkel Maart: Kom, Leiders van het Licht

Lieve lezers,

het heeft even geduurd voordat ik een nieuwe Nieuwsbrief kon schrijven. In Januari zijn we onverwachts nog drie weken naar Zuid Frankrijk afgereisd, vanwege een dierbare vriend die ernstig ziek is. Achteraf bleek ook dat we duidelijk in de hoge energie van die omgeving te zijn hadden.
Daarnaast zijn er zó veel innerlijke golfbewegingen geweest dat ik steeds voelde: Nee, wacht nog even, het is nog niet rijp genoeg. Maar inmiddels zitten we in de voorbereiding voor een volgende online Lichtcirkel, van 19-23 Maart.

Onze huidige voortgang staat in het teken van Zelf-geloof; geloven in jouw Lichtkracht, Liefdeskracht, veerkracht, herstel- en groeikracht van je mentale, emotionele en fysieke lijf èn de kracht van begrenzing naar lagere bewustzijnsvelden. Daarnaast wil ook het geloof in jouw hogere vermogens, en het geloof in dat juist dìe vermogens ingezet willen gaan worden om anderen in hun bewustwordingsprocessen te kunnen ondersteunen, innerlijk stevig verankerd worden!

Toen ik in Januari in Zuid Frankrijk zat te mediteren ‘zag’ ik ineens Yeshua met uitnodigende handen naar voren komen met de woorden: “Kom, Leiders van het Licht!” Nadat ik dat op me in had laten werken zag ik veel meer vrouwelijke en mannelijke Leiders en Meesters achter hem staan. Toen wist ik: Ja, dit is hun boodschap: Het is tijd om zo’n liefdevolle Leider over ons eigen leven te worden (we zijn het natuurlijk al, maar het wil nog wel geleefd worden!). En dat we dat Leiderschap zowel in 3D als in hogere dimensies innerlijk gaan erkennen en ermee te leren werken.

We zijn geen slachtoffers meer van wat er van buiten naar binnen komt. Het stuur van ons leven ligt nu echt in handen van ons hogere Zelf. Daar komt de begeleiding van onze bewustzijnsgroei vandaan. Vanuit die hogere Zelf-delen worden we tot in de kleinste deeltjes van onze persoonlijkheid uitgenodigd om het ware perspectief over ons leven vanuit hogere dimensies te laten ontstaan. Als we niet naar onze gedachten luisteren maar eerst naar ons hogere Zelf, dan zullen de gedachten, gevoelens en daden steeds meer overeen gaan komen met de vermogens die we als Leiders van het Licht tot onze beschikking hebben.

We mogen nog dieper gaan beseffen dat wij medescheppers van ons eigen leven zijn. Hoe gaan we daar mee om? Wat wil JIJ vanuit jouw levenskracht gaan creëren, van binnenuit? Dat is soms lastig in een concrete vorm te projecteren, want vaak willen we veel – en zijn we bereid genoeg! -. We voelen innerlijk ook wel in welke richting onze ziel wil gaan, maar visualiseren daar vaak nog een te beperkte vorm bij. Dat die vorm maar niet op Aarde lijkt te willen komen; in díe tussentijd, in die wachtstand zit de uitdaging om dat Leiderschap van binnen niet los te laten, om de beelden over jouw ‘nieuwe leven’ niet te laten afvlakken of teleurgesteld weer terug te zakken in oude gewoontes.

Of je nou dingen wilt afbouwen of juist opbouwen, of je naar een nieuwe woonplek zoekt, naar een andere werkvorm of een eigen praktijk, naar andere bronnen van inkomsten, naar een partner of naar een bepaalde draai in jouw leven; het gaat allereerst om ZELF-geloof! Gelóóf in waar je innerlijk van droomt, geloof erin dat jij het kunt, geloof in jouw enorme Liefdeskracht, geloof in die beelden die er uit jouw hart opwellen over jouw toekomst en over de Nieuwe Aarde!

Jouw geloof zal tot een innerlijk WETEN worden. Dat weten ligt in jouw DNA ingebed; jij wéét jouw goddelijke afkomst en onbegrensde mogelijkheden! Daarom is het zo belangrijk om al die oude ego-miesmuizerigheden achter je te gaan laten en te beseffen dat jij een Leider van het Licht bent, in plaats van een lijder van het duister. Stap uit al die oude kleinerende patronen, stap uit je oude verhalen als je ze doorvoeld en doorzien hebt. Het grote Licht is al in jou. Erken het, wees het en leef het!

Tot slot:
Onze volgende online Lichtcirkel, ‘Kom, Leiders van het Licht!’, is gepland op 19 t/m 23 Maart. Tijdens de Lente equinox (dit jaar op 20 Maart) en die portaaldagen zullen er veel sluiers oplossen door de hoge lichtfrequenties die ons gegeven worden. We verwachten dat dit een krachtige en verheffende Lichtcirkel gaat worden!
In een volgende mail ontvang je de link om je aan te melden, samen met alle praktische info over die online Lichtcirkel.

Mieke