stronger

Verleden, heden en toekomst: Alles wordt nieuw!

Menigeen merkt hoe onze gemoedstoestand dagelijks kan schommelen. Vanuit de hoogste frequentievormen van inspiratie en een onblusbaar innerlijk vuur kan het ineens kelderen naar een intense vermoeidheid en zero energie om iets te ondernemen. Eenmaal niet meer actief in de buitenwereld en naar binnen gekeerd lijkt het soms alsof we maar niet van die akelige klachten, oude ladingen en zwaarmoedige gedachten uit oude velden kunnen afkomen. Maar het tegendeel is waar!
We zitten in een energetische transitie die nog nooit zo zorgvuldig is voorbereid en nog nooit zo grondig is uitgevoerd. Niets wat ons in de toekomst eventueel nog zou kunnen verzwaren en weer in de dualiteit zou kunnen terugtrekken wordt over het hoofd gezien. De processen waar we doorheen gaan zijn enorm diepgaand en vermoeiend. Maar als we zouden kunnen zien hoe veel we in een korte tijd allemaal doorleven, doorvoelen, doorzien en afvoeren, dan zouden we onszelf ware helden gaan voelen. En terecht!
Onze begeleiders vanuit hogere dimensies (waaronder ook ons eigen hogere Zelf) nodigen ons uit om alles wat we nu ervaren wat lichter op te vatten. Immers: we leven in een wereld boordevol illusies, nepperij en bedrog! Hoe meer we ons met de uiterlijke vertoningen van de huidige 3D-wereld verbinden, des te waarachtiger alles begint te voelen, en des te meer gewicht we er aan gaan hangen. Maar probeer dan eens om je eigen gevoelens van labiliteit, overgevoeligheid, kwetsbaarheid en ‘aan de grens zitten’ met liefde en humor tegemoet te treden. Zie hoeveel moeite het jou kost om als Lichtdrager in die wereld te kunnen functioneren en je ware Zelf te blijven voelen. Maar: je doet het wel! Je bent er, en je probeert van iedere dag wat moois te maken. Je onderscheidingsvermogen over ‘wat waar is’ heeft nog nooit zo’n vlucht genomen! En dan heb je ook nog de intentie om liefdevol aanwezig te zijn!
Besef dat je met het verwerken van de laatste restanten van jouw 3D-levens bezig bent. Wat nog niet helemaal verwerkt of afgerond was wordt vanzelf in je blikveld gebracht, en wel op zo’n intense manier dat je er niet langer omheen kunt. En hoe zat je persoonlijkheid het ook is om alsmaar met die oude thema’s bezig te zijn; jouw ziel heeft besloten om in dit leven zoveel mogelijk op te schonen zodat je jouw veelbelovende toekomst niet langer op oude, krakkemikkige fundamenten hoeft te gaan bouwen.
Stel jezelf gerust, bij iedere dip of tegenvaller, na iedere trigger die je toch weer even onderuit heeft gehaald, op iedere baaldag en tijdens iedere nacht waarin je wéér niet goed kunt slapen. Spreek jezelf moed in. ‘Yes! Er gebeurt enorm veel in mij en ik verwelkom dit! Ik ga me niet, zoals vroeger, weer onnodig zorgen maken. Deze negatieve gedachten en gevoelens zijn oud en van voorbijgaande aard! Wat er werkelijk gaande is kan ik nog niet helemaal bevatten maar ik geef me er in vertrouwen aan over. Leid me maar! Ik weet dat er in mij gewerkt wordt zodat ik me in alle opzichten kan aanpassen om de nieuwe, hogere frequenties te kunnen incorporeren. Ik ben bereid om echt alles aan te kijken wat zich nu aandient, omdat ik hierdoor nog veel meer mijn ware Zelf zal ontdekken. En …. mijn ware Zelf …. is beslist de moeite waard! 🙂 Hoera, ik groei!’
Mieke