128 Rennes-le-Chateau Tour Magdala

Lichtcirkel ‘Heilig Zuid Frankrijk’

Aankondiging bijzondere online Lichtcirkel vanuit Rennes-le-Chateau!

Inleiding
Doordat Vincent en ik dit jaar (2023) wat vaker in Zuid Frankrijk kunnen verblijven, zijn we ook daar actiever bezig. Enerzijds om ons huurhuis zodanig in te richten dat alles aanwezig is wat we nodig hebben om ons steeds meer aan onze spirituele taken te kunnen wijden. Anderzijds hebben we ons internationale netwerk kunnen uitbreiden en zijn we opgenomen in de ‘inner circle’ van Rennes-le-Chateau.

We voelen allebei dat we innerlijk, eigenlijk vanaf ons eerste verblijf daar, voorbereid worden op iets nieuws. De energie van de omgeving – vol heilige geometrie – is daarbij ongelofelijk voedend, verheffend en spiegelend! Ze geeft een versnelling aan ieders bewustzijnsgroei. Dus ook wij gaan daar regelmatig door processen heen. Ondertussen laven we ons aan de vele heilige en hoogfrequente plekken, die veel esoterische, gnostische en galactische wijsheid dragen en vele Mysteriescholen geherbergd hebben.

Kelten, Druïden, Essenen, Visigoten, Merovingen, Karolingen, Troubadours, Katharen en Tempeliers; ze zijn hier allemaal geweest en hebben mogelijk ook heilige kennis, objecten en geschriften achtergelaten. Ook Maria Magdalena, Yeshua (in welke vorm dan ook), Joseph van Arimathea en vele anderen van de Heilige Familie hebben hier, vanuit hun Liefdesbewustzijn, hun voetafdrukken op de innerlijke Weg voor ons achtergelaten  … Gaandeweg groeien Vincent en ik er naar toe om het verruimde en multidimensionale bewustzijn ook hier te gaan delen en uitdragen.

Eerste online Lichtcirkel ‘Heilig Zuid Frankrijk’
Deze Lichtcirkel heeft zich energetisch al aangediend, vanuit bovenstaand kader, en zal vanuit diverse krachtplekken in en rondom Rennes-le-Chateau vorm gaan krijgen. De Lichtcoderingen van oude portalen, vortexen, bronnen, menhirs, bergen, valleien, grotten, kerken, kastelen en burchten werken diep openend en helend door in wie deze plekken ook maar bezoekt. Graag geven we die energetische coderingen door via foto’s, woorden, en ingesproken afstemmingen, meditaties en healings die we zoveel mogelijk ter plekke zullen opnemen.

Omdat de sluiers daar veel dunner zijn komt iedereen op deze plekken gemakkelijker in verbinding met hogere Zelfdelen. Alles wordt daar versterkt; zowel licht als duister. We zien het iedere keer weer gebeuren. Vaak tonen zich juist die delen die geblokkeerd zijn geraakt na levens waarin men veel Licht en wijsheid droeg. Door een gruwelijke afloop van die levens (vervolgingen, inquisitie in vele vormen met mensonterende verbanningen, martelingen, doodstraffen etc.) dienen zich onverwerkte herinneringen, angst- en pijnissues aan. Deze komen tevoorschijn wanneer je er innerlijk rijp voor bent om je deze levens te gaan herinneren, samen met de kwaliteiten die je toen droeg. Als alles in het Licht gezet kan worden kun je deze hogere Zelfdelen gaan incorporeren.

Veel van de hogere vermogens waar je nu naar verlangt heb je in die levens al met heel veel toewijding en moed ingezet, voor het behoud en uitdragen van hogere wijsheid en liefde op Aarde. Deze kwaliteiten liggen te wachten om ook door jou teruggezien, erkend en met bezieling ingezet te worden. Door te kijken naar, en te voelen in de diverse Esseense, Kathaarse, Tempeliers- en andere delen die je ooit belichaamd hebt openen zich de gesloten poorten. Dat zal jou enorm bevestigen en bekrachtigen in wie jij vanuit jouw goddelijke essentie bent!

Meer nieuws over deze komende Lichtcirkel ontvang je in een speciale Nieuwsbrief. Ik schat nu in dat we de boodschappen voor die Lichtcirkel begin Juli zullen ontvangen, als we zo’n twee weken in de energie van Zuid Frankrijk zitten. We volgen zo zuiver mogelijk wat er per dag vanuit het Licht aangereikt wordt! De Lichtcirkel zal een driedaagse zijn rondom een weekend. Maar de Lichtcirkelboodschappen zijn niet aan tijd gebonden. Kortom: na inschrijving via de link die je via een volgend bericht ontvangt kun je de per mail ontvangen boodschappen, healings en meditaties tot je nemen wanneer het jou uitkomt; ook als je op vakantie bent.

Als je ingeschreven staat voor de Nieuwsbrief ontvang je vanzelf de uitnodiging voor deze Lichtcirkel.
Via deze link kun je je inschrijven voor de Nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mieke Vulink 

Wie weet tot in de Lichtcirkel, lieve groet,

Mieke

PS Fijn als je in een reactie laat horen wanneer jij je aangetrokken tot deze Lichtcirkel. En kijk eens welk deel er bij jou resoneert als je de tekst nogmaals leest…