holy-family

Liefde terug op Aarde

Artikel geplaatst in:

Raak jij ook af en toe het overzicht kwijt in alles wat er in en om je heen gebeurt? We zitten nog steeds in versnellingen die mede veroorzaakt worden door de enorme licht- en energiegolven die we naar ons toe gezonden krijgen. Je raakt misschien al wat gewend aan onverwachte wendingen. Hoe bewuster je je van je eigen zielenpad bent, des te minder je nog uit je koers gehaald kunt worden.

Doordat steeds meer mensen open staan voor alles wat er vanuit hogere dimensies aan ons gegeven wil worden, kunnen de hogere licht- en liefdesvelden ook steeds beter binnenkomen.
Vanuit de vrije wil van de mens hebben we heel lang ervaringen willen opdoen in velden waarin de verbinding met hogere leiding tot een minimum was teruggebracht. Onze overlevende persoonlijkheid bepaalde hoe ons dagelijks leven vorm kreeg.

Leegte erkennen

Wat je nu steeds meer ziet, is dat mensen vastlopen in wat voor hen vertrouwd was. Een comfortzone brengt voor een tijdje veiligheid, maar geeft op den duur geen vervulling voor de leegte die we diep in onszelf weg hebben gestopt om het leven aan te kunnen. Ofwel: de leegte komt aan alle kanten tevoorschijn. Waar leef je voor? Waar doe je alles voor? Waar vind je wat jou blijvend gelukkig kan maken?

Het antwoord ligt niet in de materiële wereld, niet in spullen, niet in een vaste aanstelling en zelfs niet in een partner. Het antwoord ligt alleen diep in jezelf opgeslagen. Steeds meer mensen laten los wat ze buiten zichzelf hadden vastgepakt. Ze maken de sprong naar het niet-weten, en vertrouwen of hopen dat tijdens de sprong ‘iets’ of ‘iemand’ hun hand vast zal pakken.

Pak mijn hand

En dat gebeurt ook! Als jij jezelf vanuit je vrije wil innerlijk overgeeft aan hogere leiding dan gaan er andere krachten door je heen werken. Als jij vanuit je vrije wil gaat erkennen dat wat je zoekt niet gevonden is, ondanks alle moeite die je vanuit je persoonlijkheid hebt gedaan, dan zullen je andere wegen getoond gaan worden. Ware vervulling is iets wat je zult ontvangen wanneer je de weg van het Hart volgt; jouw Hart, dat altijd liefdevol geleid wordt door je hogere Zelf en de Lichtwereld.

Wanneer je los durft te staan van alles wat jou in de dualiteit vast hield, wanneer je uitreikt naar hogere dimensies en bereid bent om te veranderen en te groeien, dan zul je gaan ervaren dat ALLES voorhanden is wat je vanuit je ziel nodig hebt om jouw zielepad te kunnen gaan. Maar voordat je op dat punt bent, zul je eerst ontdekken dat je jezelf enorm tekort hebt gedaan. ‘Van jezelf houden’ is heel lang ‘zorgen dat ik kan overleven’ geweest. Vanuit deze zorg werd je door angst geleid. Nu je op het punt staat om die oude velden achter je te laten, ga je steeds helderder zien waar angst jou tot op de dag van vandaag in je denken, voelen en handelen de baas is geweest.

Het breekpunt

Er komt een einde aan overleven, zwoegen en tekorten wanneer er van binnen iets breekt. Ooit komt ieder mens bij een heel diep ontwaken aan dat het leven niet vanuit angst, maar vanuit onvoorwaardelijke Liefde geleefd wil worden. Liefde wil in alles doorgevoerd worden, tot in de finesses, in elke seconde van ons leven, in elke ademhaling, elke gedachte en elke handeling.

Niet dat je daar weer een kramp op moet zetten en je best voor moet gaan doen. Ook hier geldt: heb vooral begrip voor de enorm zware en lange weg die je gegaan bent. Zie hoe moeilijk je het gehad hebt! Vanuit al het overleven dat achter je ligt valt het niet mee om erop te vertrouwen dat een gelukkig leven vanuit Liefde je nu wel gegeven zal zijn. We leven in een wereld waarin het bewustzijn met een gigantische vaart naar hogere levels groeit, waarin dus steeds meer mensen om ons heen vanuit hun hart naar hetzelfde verlangen; liefdevol leven en Thuiskomen in Zichzelf. Het is echt waar dat het leven op Aarde in een immens veranderingsproces zit waarbij we door steeds hogere dimensies geleid zullen worden, naar een heel andere kwaliteit van leven.

Durf ook te ontspannen

Velen van ons zijn gewend geraakt aan jarenlang innerlijk werk doen. Overgave aan processen, aan wat er gevoeld, gezien en getransformeerd wenste te worden. We zijn gewend om steeds opnieuw in de spiegel te kijken wanneer we tegen iets opliepen dat om inkeer vroeg. We hebben daar ook oneindig veel energie en tijd aan gegeven.

Zelfs het innerlijke proceswerk neigde vaak een zoveelste vorm van hard werken te worden (‘ik ben nog niet goed/ ver/ zuiver/ wetend genoeg’), wat we nu al honderden levens lang gedaan hebben op Aarde. Hoe ‘bijna te mooi om waar te zijn’ is het dan ook, om te beseffen dat hard werken bij het verleden hoort, en dat innerlijk volgen je nu stap voor stap naar langduriger geluk, naar meer vervulling en zelfs naar een vreugdevol leven aan het leiden is.
Maar het is waar, het gebeurt!

Lieve reiziger van de weg van het Hart, jij bent onderweg naar waar je levenslang van gedroomd en naar verlangd hebt. Je zult aankomen, in steeds meer Liefde en Licht. Vergeet onderweg niet te ontspannen en te genieten van alles wat er al veranderd is. Het is onvoorstelbaar wat jij allemaal doorstaan hebt. Het is groots wat je verworven hebt.
De Lichtwereld buigt voor je. Opgestegen Meesters wachten totdat je hen om hulp en leiding vraagt, zodat ze je nog meer kunnen bijlichten. Ontvang in veelvoud wat je nodig hebt, want je hebt er recht op. Laat je dragen, want je hebt het lang genoeg op eigen kracht moeten doen. Liefde zal je altijd de weg wijzen.

MV 

Wil je op de hoogte blijven van onze collectieve processen?
Hier kun je je inschrijven zodat je regelmatig mijn Nieuwsbrief ontvangt:

https://miekevulink.nl/nieuwsbrief/