a. angstvibes 1

Angstvibes, schrikreacties en fatalistisch denken

Artikel geplaatst in:

Leuk is anders, maar op grote schaal krijgen we (en zeker Lichtwerkers die hun persoonlijkheid onder de loep nemen en dus ook voeling hebben met wat er gebeurt) met hele oude angstvelden te maken. Dit komt omdat er voldoende lichtkracht is om ook de frequenties en coderingen van deze velden toe te gaan laten.

Dit kan zich in allerlei verschillende vormen aandienen, maar vooral de voelers onder ons kunnen er echt even een tijdje last van krijgen. Dat is van voorbijgaande aard, en als je weet wat er speelt geeft dat meestal toch wat verlichting.
Zowel op emotioneel als psychisch gebied kun je jezelf ineens gevangen voelen in oude neigingen en patronen. Het zijn als netten waar je even niet uit kunt komen. Soms lijken die onder stroom te staan, en die stroom is af en toe ook flink voelbaar in je lijf. Vooral tijdens momenten dat je je diep wilt ontspannen dienen deze ladingen zich aan.

Geen rampenscenario’s

Ga vooral niet mee in allerlei zware gedachten en rampspoed-scenario’s die je hoofd van stal kan halen. Dat dient helemaal niets. Die gedachten zijn verbonden aan heel oude ervaringen, die mogelijk in dit leven dunnetjes over zijn gedaan om ook die velden in je bewustzijn te brengen. Als je als ziel besloten hebt om jezelf in dit leven uit oude angstvelden te bevrijden, dan heb je ook situaties aangetrokken die jou allereerst in angstvelden zouden brengen.

Opgroeien te midden van afwezigheid van Liefde is zeker voor hoog-gevoeligen en Lichtwerkers amper leefbaar vanuit de persoonlijkheid. Maar dat scenario heeft uiteindelijk toch een goddelijke kern van Liefde; om jou weer dáár te brengen waar heling mogelijk en gewenst is. De diepste trauma’s zitten ook het diepste weggestopt, en nu we collectief, vanuit dat deel van de mensheid dat met zichzelf aan het werk is gegaan, steeds transparanter worden, zijn er voldoende lagen afgepeld om de diepste schrik van ooit bloot te leggen.

Ons fysieke lichaam reageert daar heel direct op. Het kan allerlei reacties geven, natuurlijk vooral daar waar nog licht ontbreekt in je lichaam, in je zogenaamde ‘zwakke’ plekken en daar waar je chakra’s nog niet volop actief kunnen zijn.
Het raakt soms diepe wanhoop in je psyche aan, gedachten van ‘het gaat me wéér niet lukken’, overtuigingen van ‘leven op Aarde zal nooit zorgeloos zijn’. Alles wordt ingezet om jou er van bewust te maken dat je deze donkerte in jezelf nu echt mag gaan vervangen door Licht en Liefde.

Hulp vragen

Roep de Meesters aan. Het maakt niet uit welke Meesters je bij je zou willen hebben, als ze maar verbonden zijn met de Goddelijke velden (er zijn ook Lords of Darkness, maar die dragen koud licht en zijn vanuit eigenbelang bezig).
We kunnen dit als mens bijna niet alleen, of, genuanceerder gezegd, NOG niet alleen. Dit zijn de meest hardnekkige vervormingen die we in ons dragen, en deze vragen om vanuit Meesterschap benaderd te worden.

De illusies rondom angst zijn heel geraffineerd en zullen veel inzet van je vragen om er los van te komen. Maar je hoeft het niet alleen te doen! Juist de Meesters (mannelijk en vrouwelijk) weten hoe de wegen uit angstvelden gelopen kunnen worden. Zij dragen zulke hoge lichtfrequenties, zo’n hoog bewustzijn, dat zij onmiddellijk door alle illusies heen kijken die wij nog als ‘waar’ beschouwen. Zet dus hoog in! Volg alleen de wil en wijsheid van je hart, omhul jezelf met onvoorwaardelijke Liefde.

Ik zal er eind deze week / rond het weekend meer over schrijven, om nog meer toelichting te geven. We mogen er uit, uit alles wat niet waar is; alle schrik mag uit ons lijf, het is genoeg geweest. Laten we vooral niet meegaan in elkaars angstverhalen, maar elkaar er aan herinneren dat we van Goddelijke afkomst zijn en dat we dragers van Licht en Liefde zijn.

Wordt vervolgd in ‘Angstvibes deel II’