Voorstonden

Landen en rusten

Artikel geplaatst in:

Werken aan jezelf kent grenzen. Eeuwig wroeten in jezelf ook. Op de grens tussen zinvol vernieuwend en onzinnig vermoeiend staat een bord met een mooie reminder die acute ont-spanning teweeg kan brengen:
EN TOEN WAS ER LIEFDE.

Liefde haalt ons onvermoeibaar uit het eeuwige moeten van de persoonlijkheid, die nog op ‘niet goed’, ‘pas op’ en overleven geprogrammeerd staat. Ben je jezelf vanuit een ‘nog niet goed genoeg’ aan het verbeteren, loop je hoge eisen aan jezelf te stellen of ben je jezelf liefdevol aan het omarmen? Mag je ook gewoon genieten van al het moois en fijns wat het leven op Aarde je te bieden heeft?

Gisteren schreef iemand “We hoeven toch niet als eerste verlicht te zijn?” Nee, zo is het. We hoeven helemaal niets. We mogen er gewoon Zijn, zonder ook maar iets te hoeven presteren. De Schepper heeft ons ook de potentie geschonken om ons op Aarde gelukkig te kunnen voelen. We zouden midden in al het proceswerk bijna vergeten om de waarde te beseffen van waar we nu staan.

Na gedane arbeid is het goed rusten! We hebben na alle vlieguren in de steeds hoger wordende frequenties ook tijd nodig om te kunnen landen in ons nieuw-geworden Zelf.
Ervaar eens hoe je er nu bij zit, vergeleken met een paar jaar geleden… De winst voor jou als ziel is essentieel, blijvend en eeuwig.
Je zelfbeeld is veranderd en je eigen-waarde toegenomen, mede dankzij de weg die je hebt afgelegd. Gun en geef jezelf dat wat een zoon of dochter van God toekomt, namelijk goddelijk goud, in alle mogelijke aardse vormen die jou koesteren en voeden.

Toen ik vanochtend facebook opende zag ik als eerste de onderstaande woorden, die hier weer zo wonderwel op aansluiten:

” … In november is het zaak je voor te bereiden op de naderende periode van rust, beschouwing en innerlijke kracht.
… Het herstellen van wat rechtgezet dient te worden moet niet tot in den treure worden beoefend, maar op een gegeven moment moet er een punt achter gezet worden. Een tuin welke continu wordt omgeploegd, daar zal niets in kunnen groeien. Als je je verzoend hebt met je verleden moet je er niet meer in blijven wroeten. Zo ontstaat er ruimte voor groei.”
(https://www.inspirerendleven.nl/nine-star-yi-november-2018/)

Rust maar lekker uit, minstens het komende weekend 😊

MV