bevrijding van de vrouw berry vincenta

Met alles wie je bent op Aarde komen

Artikel geplaatst in:

Met veel meer zelf-delen dan ooit tevoren zijn we op een glorieuze manier aan het IN-dalen. Voor veel mensen is het nog een vaag gebeuren, maar er zijn grote krachten met ons aan het werk! Hoe komt het dan dat je je zo lamgelegd kunt voelen naarmate je je bewuster wordt van die kosmische krachten en hogere leiding?
Waar je eerder altijd gericht was op uitdragen, ontdek je nu dat je pas kunt uitdragen als je eerst voldoende hebt IN-gedragen. Het leven zelf brengt je terug naar een nieuwe balans.

Moeiteloos uitschenken vanuit wat jij te geven hebt gaat vanzelf komen, maar wel in nieuwe, veel subtielere vormen. En pas vanaf het moment dat je eigen innerlijke kelk rijkelijk en overvloedig gevuld is.
Het op jezelf gericht zijn dient ook een groter plan; voor veel mensen voelt het nog altijd egoïstisch om veel tijd aan je eigen proces te besteden, en jezelf alle ruimte te gunnen.

OUDE ERF-LASTEN

Er zitten ons nog oude overtuigingen in de weg, die uit vorige incarnaties stammen. ‘Het leven op Aarde is zwaar. Alleen door hard te werken bereik je wat, en dan maar hopen dat alles goed blijft gaan. Zo niet, dan is het vast karma en heb je blijkbaar wat in te lossen.’

Hoe pijnlijk en liefdeloos is dat. Zulke overtuigingen kunnen alleen ontstaan zijn in een dualistisch brein. Onze voorouders waren daar goed in. Maar de Lichtwereld geeft ons juist het tegenovergestelde: grenzeloze, onvoorwaardelijke liefde en leiding. Het leven op Aarde kan minstens net zo mooi worden als ‘hierboven’: vol magie, betoverend, ontroerend, overvloedig mooi en diep vervullend. Het gezegde ‘zo boven, zo beneden’ zegt genoeg.

WENNEN AAN EIGEN HOGERE DELEN

We zitten in extreme omwentelingen, waarover ons eigen hogere Zelf de leiding heeft. Noem het gerust een hergeboorte! Deze keer komt er niet alleen een stoffelijk lichaam tevoorschijn waarmee we het ‘moeten doen’; er zullen veel meer hogere zielendelen van ons mee gaan doen op Aarde. Daarmee treedt er een prachtige verfijning en verhoogde gevoeligheid in.

Dat is even wennen. Het grootste deel van onszelf waar we vertrouwd mee waren, was het deel dat zich helemaal had ingesteld op overleven binnen een drie-dimensionale werkelijkheid. Een aantal hoger afgestemde delen, die ooit (bv. in Lemurische tijden) wel op Aarde konden zijn, hebben zich ooit terug moeten trekken omdat de Aarde naar lagere dimensies ging.

Deze delen hebben niet alleen lang niet op Aarde kunnen zijn; we hebben ze ook intens gemist, en in anderen gezocht. Maar er begint nu een enorme opwinding en vreugde voelbaar te worden, omdat wij innerlijk weer de lichtvelden kunnen betreden waarin het contact met hen hersteld kan worden. Ze zullen zich weer met ons fysieke Zijn kunnen verbinden.

VERBINDING MAKEN MET GELUK

Vandaar dat ook jij, als je eenmaal op de weg naar bewustwording bent gestapt, in een indringend veranderingsproces terecht komt. Want je begint andere zelf-delen gewaar te worden. Hoe kunnen zij zich met jou verbinden, wanneer jij je blijft beperken door de oude denkkaders vast te houden? Wanneer je nog steeds naar het leven kijkt alsof het geluk jou niet gegund is?

Na zo veel levens vol tekorten en pijn zijn alle twijfels zo logisch. Het is begrijpelijk dat je vanuit je hoofd de leiding hebt genomen over je leven. En het is zo menselijk dat je gericht bent geraakt op dat wat er buiten jezelf gebeurt. Maar je komt in een totale ommekeer wat dit gewaarwordingsproces betreft; de focus gaat nu naar JOUW indaling op Aarde.

NIET HELEMAAL HAPPY

Zeker wanneer je even helemaal niet meer weet wat er gaande is, is het een uitdaging om in je lichaam aanwezig te blijven. Het vraagt om een volkomen vertrouwen om ALLES te durven voelen wat er in jou binnenste leeft. Zonder dat je hoeft te weten wát er gebeurt, is het al een enorme verademing voor je ziel wanneer je ALLES in jezelf met open armen gaat ontvangen. Wanneer je jezelf onvoorwaardelijke liefde geeft, zonder dat er ook maar één dingetje moet veranderen aan of in jou, haal je het geluk naar je toe. Want dan zeg je eigenlijk: “IK (samen met God) zie dat het goed is, dat ik goed ben.”

Jij bent wie jij nu bent, en dat is goed. Echt inclusief alles. Het werkelijk comfortabel kunnen Zijn in je lichaam wordt meestal uitgesteld, vanwege allerlei dingen die er nog anders zouden moeten. De persoonlijkheid stelt bijna automatisch eisen die aan je verschijningsvorm gekoppeld zijn. We lopen nog vaak rond met verwachtingspatronen die toekomstgericht zijn; ook zij zorgen er voor dat we nu niet helemaal happy of tevreden kunnen zijn.

JIJ BENT EVOLUTIE

Maar oh wat een opluchting, als je jezelf die liefde en acceptatie niet langer ontzegt. Je bent sowieso een onmisbaar onderdeel van de evolutie, en je bent onderweg naar een grotere, hogere versie van jezelf die alleen JIJ innerlijk kunt verwelkomen! Jouw lichaam wacht op jouw liefde, niet op die van een ander. Jouw hogere Zelfdelen wachten op jouw aanwezigheid, op jouw aandacht, op jouw open hart en wakkere geest, zodat zij in jou kunnen gaan uitschenken wat jou vanuit de Bron toekomt.

Het lijkt soms onmogelijk om echt zorgeloos op Aarde te kunnen zijn. Maar als je de kracht opzoekt van jouw JA, om hier en nu jouw prachtige Licht op Aarde te willen belichamen, dan ervaar je weer de hogere wil van waaruit je ALLES aan kunt. Gewoon omdat het ook deel uitmaakt van jouw evolutie, die je juist zo wenst te ervaren vanuit het oerverlangen om te groeien.

WELKOM OP AARDE!

Er zijn veel ondersteuningsmogelijkheden om de delen van jou, die nog aarzelen of ze wel welkom zijn, of ze het wel aankunnen hier, en of ze al wel van betekenis zouden kunnen zijn, te bemoedigen om dichterbij te komen.

De poorten naar boven open zetten, en JA zeggen tegen wat je aangereikt krijgt is zo’n verrijkende keuze! Maar waar moet het een plek krijgen wanneer je niet met de Aarde verbonden wilt zijn? Aarden is van levensbelang. Jouw keuze voor dit leven is verbonden met alles wat de Aarde je te bieden heeft. En dat begint heel dicht bij jou: in jouw eigen lichaam.

Heet ALLES in jezelf welkom, zonder etiket, oordeel of verwachting. Het wijst zich vanzelf uit, jouw hogere Zelf is nu aan zet. Op den duur zul je vanzelf jouw meest vervullende weg vinden op Aarde. En als je het dan over energie hebt: Vader Hemel en Moeder Aarde weten wat jij nodig hebt. Wees bereid om wat voor jouw ziel het allerbelangrijkste is te ontvangen. Alles wat niet langer bij jou hoort mag je achterlaten.

GEEF TERUG WAT VAN DE AARDE IS

Ons lichaam draagt nog veel ‘zwakke plekken’, oude wonden die zich vullen met overeenkomstige frequenties. Juist wanneer je iets aan het uitwerken bent zul je de velden, die op dat trauma resoneren, ook dichterbij halen, om de volle omvang te kunnen beseffen van wat je nog aan ballast draagt.

Die ballast is op Aarde ontstaan. Het is een natuurlijk proces van geboren worden, sterven en opnieuw geboren worden waar we nu midden in zitten. Vraag Moeder Aarde om jou hierbij in haar schoot te dragen, te voeden en je nieuwe kracht te geven vanuit haar levensenergie. Ze zal alles, wat ooit tijdens jouw levens op Aarde ontstaan is, neutraliseren en jou jouw ware essentie teruggeven.

NEEM JOUW GODDELIJKHEID MEE

Geloof het of niet: We zijn met heel velen tegelijk aan het ontwaken. Per dag worden de transformatieprocessen intensiever, zeker van diegenen die nog maar net beginnen los te laten. Daar staat een enorme Licht- en Liefdesstroom tegenover, die jij mede activeert door ieder stukje van jouzelf dat jij omarmt.

Jouw goddelijke vermogens uit lang vervlogen tijden staan in de volgorde van jouw zielenplan klaar om geactiveerd te worden. Zij hebben jouw hart, handen en voeten nodig om uit te kunnen dragen. Daarbij is het essentieel om niet langer vast te houden wat jouw frequentie nog verlaagt.
Wees dat liefdevolle baken op Aarde, want dat is wat je bent, Hoe beroerd, vermoeid, wantrouwend, wezenloos en stuurloos je je op sommige dagen ook kunt voelen; jij bent en blijft van goddelijke afkomst.

* De prachtige afbeelding boven dit artikel, ‘Bevrijding van de Vrouw’ is van Berry Vincenta

HULP BIJ HET AARDEN

Na een eerder artikel over de heftige fysieke reacties op onze transformatieprocessen, en de helende werking van Aardingsproducten die ik voor ondersteuning van deze resets gebruik – (onder dit artikel te lezen)
kreeg ik enorm veel positieve en dankbare reacties van mensen die iets hebben aangeschaft via de link die ik geplaatst had.
Hierbij nogmaals de link naar info over deze aardingsproducten zelf als zeer zuiver en ondersteunend ervaar:
http://aarding.org/?aff=25
Mocht je er mee resoneren, dan kun je vanuit mijn netwerk met deze code nog 5 % extra korting krijgen (invullen op het bestelformulier): AFPVZ5
(Blijkt het voor jou niet te werken, dan krijg je na 2 maanden uitproberen gegarandeerd je geld terug).

FYSIEKE REACTIES OP WEG NAAR HOGERE DIMENSIES

Veel mensen om me heen voelen zich niet lekker, gammel, vermoeid en onzeker vanwege alle fysieke resets. Het is echt zo dat ons hele wezen zich aan het her-kalibreren is.

WANNEER JE MET ZELFREFLECTIE BEGONNEN BENT, BETREED JE EEN WEG NAAR HOGERE DIMENSIES. Wat we via ons veranderende bewustzijn in de geest naar hogere levels tillen en uit de dualiteit hebben kunnen halen, zal door alle fysieke verdichtingen die in de dualiteit ontstaan zijn heen gaan werken. Daarbij kan het niet anders dan dat je – overeenkomstig jouw bewustzijnslevel en toewijding – door opschoningsprocessen gaat.

Tijdens dat proces komen oude energieën vrij die je letterlijk uit je lijf zult voelen komen. Als daar nog emoties aan kleven zullen ook die vrij willen komen. Je rolt het gemakkelijkste door deze veranderingen heen als je beseft dat het geen terugvallen zijn, maar juist uitnodigingen om dieper in jezelf te gaan wonen en te vertrouwen op wat zich aandient.

Hooggevoelige mensen zullen meer van de universele verschuivingen, zonnevlammen en fotonen- energieën merken. Zij neigen soms naar het vastzetten van overtuigingen dat ze TE gevoelig zijn voor deze wereld. Niet doen! De grootte van jouw kracht komt overeen met de grootte van jouw gevoeligheid. Zeg tegen jezelf: “Wat het ook is; ik heb er voor gekozen om in deze incarnatie mijn Zielenpad te lopen. Daarbij zal ik alle oude ballast opruimen en koers houden naar mijn Goddelijke Zelf. De Lichtwereld zal me daarbij ondersteunen waar nodig. Ik kan het dus zeker weten aan!”

Het helpt om te beseffen dat elk innerlijk werk wat je doet niet alleen jou weer dichter bij je Goddelijke Zelf brengt! Jouw licht en liefde werken door in collectieve velden, en laten energetische coderingen achter (een soort holografische gebruiksaanwijzing) voor ieder volgend mens dat door gelijkgestemde processen heen gaat. Zo profiteren wij van alle Meesters die ons voor zijn gegaan, dankbaar dat zij de weg naar hogere dimensies voor ons steeds toegankelijker hebben gemaakt.

Ik deel een stuk over Fotonen energie uit een artikel van de website Wanttoknow, omdat ik zelf veel van de beschreven verschijnselen herken.

***
FOTONEN ENERGIE

Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen beïnvloeden het centraal zenuwstelsel (maagwand), alle hersenactiviteit (waaronder het evenwicht), alsmede menselijke gedachten en alle psycho-fysiologische (mentaal-emotionele fysieke) reacties.
Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we nerveus zijn, angstig, bezorgd, duizelig, rillerig, geïrriteerd, slaperig, gejaagd, vermoeid of vergeetachtig. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat we hartkloppingen hebben, dat we ons misselijk voelen of dat we een druk op ons hoofd voelen of hoofdpijn hebben.

De zonnevlammen en de fotonengolven veranderen het weefsel van onze fysieke realiteit. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. We ervaren dit vaak in de vorm van het opwarmen van ons lichaam. Onze lagere emoties bestaan uit energie met een lage frequentie. Deze energie ligt opgeslagen in onze cellen en is ontstaan na ervaringen en trauma’s in het verleden die we niet hebben uitgewerkt waardoor ze onderdeel zijn geworden van ons celgeheugen.

Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt zodat deze zich opnieuw kan kalibreren. We laten deze lagere emoties van verdriet en zorgen los zonder dat we weten waarom. Deze perioden duren ongeveer 20 minuten waarna we ons afvragen waar de gevoelens ineens vandaan kwamen.

Deze elementen van onze blauwdruk staan in het bewustzijn van onze cellen geprint en wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonenenergie beginnen verschillende elementen van onze blauwdruk ons bewustzijn binnen te sijpelen waardoor we het doel van onze ziel beginnen te begrijpen. We voelen dat we veranderingen in ons leven moeten maken zonder dat ons echt realiseren waarom.

Het interessante van deze energie is dat het ons in staat stelt met behulp van onze gedachten direct te manifesteren. Waar we aan denken creëren we gelijk. Dit is nog nooit eerder in ons leven gebeurd en daarom schrijven veel mensen boeken over de Kracht van Aantrekking.

De fotonenenergie verbindt zich met onze gedachten dus het is zeer belangrijk om te weten wat we willen, in plaats van wat we niet willen. Anders manifesteren we meer van wat we niet willen. Wanneer je je in het proces van verandering of transformatie bevindt zal deze energie erg behulpzaam zijn. Wanneer je echter vastzit in het verleden door angst en woede manifesteer je enkel meer redenen om daar in vast te blijven zitten totdat je klaar bent om het los te laten.

We zien vele nieuwe symptomen. Tijd en ruimte beginnen steeds onregelmatiger te schommelen. We kunnen de tijd niet meer bijhouden. We vergeten woorden wanneer we spreken. De dag verdwijnt simpelweg. Velen van ons slapen weer niet goed. Er wordt veel gedraaid in bed en velen hebben vreemde dromen. We voelen energiestoten in ons lichaam die gevolgd worden door een tekort aan energie.
Mensen voelen zich misselijk, hebben last van pijn en zijn duizelig. Veel mensen worden overweldigd door een gevoel van verdriet. Anderen voelen zich alsof ze over water lopen. Sommigen zeggen dat alles begint te draaien wanneer ze ’s avonds hun ogen dichtdoen. Er zijn mensen die problemen hebben met zicht, pieptonen in de oren, keelproblemen, koude voeten en zelfs het symptoom van een droge tong.

Je hoeft hier helemaal niet bang voor te zijn. Wees je er bewust van waar het mee te maken heeft, neem je rust en drink veel water. Onze systemen worden opnieuw gekalibreerd waardoor we uiteindelijk met een veel hogere frequentie kunnen resoneren.
Bron: https://www.wanttoknow.nl/…/ruimteweer-zonne-activiteiten…/…

***

MV ♥