Mieke Book of Love

Kerstvakantie? Een cadeautje tussendoor

Artikel geplaatst in:

Lieve mensen,

even een persoonlijk bericht. Morgen is het eerste Kerstdag. Op deze dag sluiten we ook de 14-daagse Lichtcirkel. Ik ben van plan om na de Kerstdagen een paar bijzondere boodschappen daarvan hier, op mijn site, te publiceren, om o nog meer mensen deelgenoot te maken van wat er zoal ontvangen is.
Terwijl ik in retraite was ging er achter de schermen van alles door.

Mijn nieuwe Book of Love is beschikbaar!

Als eerste kwam er een mail binnen van een hele oude zielsverwant, die in dit leven uitgever blijkt te zijn geworden. In 2015 heb ik een ‘Book of Love’ geschreven, zonder enig besef dat dit voor veel mensen waardevol zou kunnen zijn. Het beschrijft mijn persoonlijke zoektocht naar de ‘Heilige Graal’. Deze zoektocht heeft me door licht en door donker heen geleid. Ik kwam veel zelftwijfel tegen, maar steeds was er die innerlijke drive om die Weg te vervolgen, en uiteindelijk een reis naar Zuid Frankrijk te gaan maken. Zoals Vincent laatst nog zei: “Je was net Alice in Wonderland in Rennes-le-Chateau”. Ja, zo voelde ik me ook echt; verwonderd over alles wat zich openbaarde in mijzelf, en daarna in Zuid Frankrijk, de voetstappen volgend van de Heilige Familie, de Essenen, Katharen en Tempeliers.

Op 19-12-2019 is de herziene versie van dit Book of Love in de vorm herboren bij Uitgeverij Oorsprong! Werner Bartelds, die ook deelneemt aan onze Lichtcirkel, mailde me foto’s van het nieuwe boek die me zo raakten… Indien de toelichting, die hieronder staat je aanspreekt, kun je het boek via de speciale link bestellen en zal het een fijne metgezel zijn voor de Kerstdagen.

“We zijn heel blij onze nieuwe auteur Mieke Vulink welkom te heten met de herziene heruitgave van A Book of Love! Dit boek is een hartverwarmend, persoonlijk verslag van een Heilige Graal Reis en het ontwaken voor innerlijke leiding vanuit de Lichtwereld. De lezer wordt meegenomen naar andere dimensies die ver voorbij de grenzen van ons menselijke, beperkte denken toegankelijk zijn. Vanuit een verhoogd bewustzijn ontmoet de auteur essentiële delen van zichzelf en worden haar oude verbindingen met Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Familie helder. Gedragen door alle aspecten van Liefde vind je hier kostbare boodschappen die de lezer aansporen om de innerlijke reis naar het Goddelijke in jezelf te ondernemen. Dit boek zal je dichter naar jouw eigen Boek der Liefde in je hart brengen.

“Mieke has been guided from deep within her soul to share her sacred journey through ‘A Book of Love’. The beauty of her spirit shines through her sacred sharing and is taking us into higher dimensions from within a place of Light. The magic of this book is that it is a window that opens up the reader to experience the mystical journey of the Ancient Power of Mary Magdalene and Jesus, and the Beloved Union of their souls that calls us home to love in these modern times of uncertainty. As is true with all mystical teachings, this book is a guide to help you discover the true power of the Grail and the holy source of divine forces awakening within your heart. Prepare for a journey of love without limits and a life transforming experience.”
Judith K. Moore, Blessings

Het boek heeft 200 pagina’s, is volledig geïllustreerd, genaaid, gebrocheerd, afgewerkt en heeft een prijs van € 25,- per exemplaar. Indien je het boek snel wilt ontvangen, voor jezelf of om cadeau te doen, kun je het bestellen via deze link (via iedere andere website is het pas eind december beschikbaar):

https://uitgeverijoorsprong.nl/product/a-book-of-love/

 

Dag en nacht ondersteund worden door Aardingsproducten

Ludo Verstraete, de eigenaar van Aardingsproducten (ook hij heeft zich verbonden met de Lichtcirkel), kwam met een mooi voorstel voor de mensen die in mijn netwerk zitten.
Sinds een aantal maanden slaap ik zelf op een Aardingslaken, heb ik een aardingsdekentje op de stoel bij mijn laptop en een matje voor onder mijn polsen. Er zijn een heleboel klachten verdwenen die ik kreeg naarmate ik vaker aan de laptop zat (wat niet te vermijden valt als je veel artikelen en een tweede boek aan het schrijven bent). Ik kreeg alle straling niet zo snel afgevoerd. Wat ben ik dankbaar dat ik zijn zuivere producten en de oprechte intenties achter deze producten ontdekt heb.Ludo geniet van de ‘schitteringen van de Lichtcirkel’, zoals hij zegt; “Goed geaard kan het Lichaam nog hogere trillingen aan. Hoe hoger de kruin hoe dieper de wortels.”
Daarom biedt hij iedereen uit mijn netwerk tot 01/01/2020 een korting aan die nog boven op de korting komt die hij op dit moment geeft via zijn website.

Meer informatie en bestellen kun je via deze link:

http://www.aarding.org/?aff=25

Als je denkt dat het iets voor jou zou kunnen betekenen, vul dan bij je bestelling deze code in voor 11 % extra korting:

AFPVZ11

Ik wens iedereen verlichtende Kerstdagen toe en een gezegend 2020!
* ♥ *