Trust the Angel

Blijven Vertrouwen

De jaarwisseling heeft ons energetisch, na vele transformerende reizen, intense resets bezorgd. Daar zitten we nog middenin! Niet iedereen zal dit ook fysiek ervaren, maar de meest gevoelige reizigers onder ons zullen zich meermaals per dag verwonderen over hoe snel ze door bepaalde stemmingswisselingen heen kunnen gaan.

Griepgevoelens zijn meestal tekens van uitzuivering. Het vuur dat zo nodig is om al het oude op te ruimen raast door ons heen. Waar oude verdichting heel vast zat komen er nu ontstekingen, waarmee het oude zich los kan maken. Daarmee creëer je ruimte voor wat meer met jouw ziel resoneert. Ook komen er lagen van ijskoude energie vrij, lagen waarin vooral het gemis aan liefde, het gemis aan erkenning en het gemis van gelijkgestemden je heeft doen verkrampen. Jouw frequentie gaat meteen omhoog wanneer dit gestolde verdriet eindelijk los mag komen.

Waar vertrouwen nog ontbreekt

Het vertrouwen dat je er ‘voorgoed’ doorheen bent, door alle zware tijden, is nog pril en breekbaar. Wees daarom vooral heel dicht bij jezelf, om jezelf steeds weer in een positieve stroom te zetten zo gauw je merkt dat je gedachten juist weer de zware kant op neigen te gaan.
Waar heb je nog geen vertrouwen in? Meestal heeft dat met veranderingen te maken die je graag wilt zien gebeuren. Innerlijk heb je dan al verbinding met het nieuwe, maar wanneer dat in de stof nog niet zichtbaar is gaan de oude stemmetjes van onzekerheid en wantrouwen weer opspelen.

Merk dan op hoe je, onbewust, je eigen wil toch nog boven de grotere, Goddelijke Wil zet. Indien er iets niet gebeurt zoals jij het wilt, of hoopt, heeft dat een reden. Wanneer het volgens jouw ego niet snel genoeg verandert roept dat weer van alles op. Uiteindelijk is dat allemaal terug te leiden naar dieper liggende angsten; “O jee, gaat dit wel goed komen?”
Ja hoor, alles gaat goed komen. Alleen nu niet meer op jouw persoonlijke krachten, maar op die van het hogere Zelf in jou, die vertrouwen heeft in het Goddelijke Plan. Weet dat alles nu precies goed is zoals het is, vanuit een hoger perspectief bekeken. Indien er veranderingen op komst zijn zullen die ook precies op het goede moment gebeuren; daar mag je volledig op vertrouwen. Je kunt je eigen wil maar het beste in hogere handen leggen, daarmee laat de onrust ‘dat er iets moet veranderen’ ook meteen los.

Vervolg je reis onder hogere leiding

Het is niet erg wanneer je je niet lekker, of nog niet fit voelt! Sterker nog; in deze tijd valt er bijna niet te ontkomen aan momenten waarop je je fysiek gammel, en emotioneel wat kwetsbaar voelt, omdat je hele wezen zich dieper dan ooit uitzuivert. Alles wat nog verbonden is aan geweld, onrecht, moeten overleven, zwoegen om de vele tekorten het hoofd te bieden; we hebben het allemaal meegemaakt, en we zullen er allemaal vroeger of later doorheen reizen om te zien hoe we in al deze zware scenario’s ook prachtige vermogens en een steeds groter bewustzijn hebben ontwikkeld.

Blijf er vooral op vertrouwen dat je onder hogere leiding naar de Nieuwe Tijd aan het reizen bent. Vanuit je hart zul je je altijd samen met de Bron kunnen ervaren.Tijdens de reis zul je af en toe bij een oud stationnetje stilstaan, om te doorvoelen en doorzien wat je daar ooit, in dit leven of in verre vorige levens, hebt meegemaakt wat nog afgerond wil worden. Staat er nog een vergeten deel van jou daar in de kou, sla er dan je warme en liefdevolle amen omheen. Alle delen van jou waar je nu misschien nog een beetje moeite mee hebt zul je ooit in hun ware licht en liefde gaan zien. Neem ze mee, op de weg naar de Eenheid in jezelf: Reis met God, in vrede, en rust wanneer je voelt dat dat nodig is.

MV