Add a descriphttp://favoritephotoz.blogspot.com/2013/12/sunrise-in-snowy-woods-by-roberto.htmltion…

2020: Wortelen in het Goddelijke Liefdesveld

Artikel geplaatst in:

Ieder mens is op weg. Sommigen volgen de innerlijke leiding en weten welke koers ze willen houden. Anderen laten zich nog wat sturen door de impulsen en oude plaatjes van buitenaf. Beiden zijn okay; we kunnen nooit achter het Zielenplan van een ander kijken en weten niet wat hij of zij in dit leven wenst te ervaren. Maar dat er onder ons wegwijzers voor anderen zijn is wel zeker; dat jij daartoe behoort ook. Hoe meer verbinding jij gaat maken met de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf, des te majestueuzer de veranderingen zullen zijn die 2020 jou en ons gaat brengen.

2020 wordt het jaar dat wij allemaal, naar vermogen en in verhouding tot het bewustzijn wat we dragen, allereerst het Licht in onszelf niet meer verlaten. We zullen er keer op keer bewust van worden gemaakt dat ons dagelijks leven een Inwijdingsweg is. De Lichtwereld zal ons onvermoeibaar liefdevol naar kristalheldere keuze-momenten leiden. Daarbij kunnen we hetzij de oude dualiteit in gaan, en meteen vanuit oude patronen of emoties reageren, hetzij op onze eigen heilige grond verankerd blijven en vanaf gepaste afstand eerst leren te schouwen naar welke Inwijding je aangeboden krijgt.

De vragen die ons daarbij leiden zijn: Hoe ga je met deze situatie om? Wil je wel meteen reageren? Welke oude gedachten beginnen zich in je hoofd te herhalen die jou uit je Licht neigen te trekken? Herken je wat er in jou gebeurt wanneer je afglijdt naar de lagere frequentievelden, waarin nog zo veel mensen onbewust het spel van dualiteit herhalen?
Besef je dat jij hier een enorm grote transformatie teweeg kunt brengen wanneer je nu in jouw Bronverbinding blijft?!

We gaan vanuit een eeuwenlang afgescheiden-zijn, waarin iedereen elkaar benaderde vanuit tekorten en gemis, terug naar het grote, helende Eenheidsveld waarin alles wat er in onze schepping leeft met elkaar verbonden is. Voel maar eens het verschil tussen deze afscheidingspijn, waarin verwijten en angst altijd tussen jou en een ander stonden, met de vreugde van totaal gelijkwaardig en verbonden zijn!

Het allerbelangrijkste is nu dat je het prachtige gevolg gaat beseffen van de keuze die jij maakt om aan het Eenheidsveld te gaan bijdragen. Als je daar voor kiest, zul je niet alleen jezelf van binnenuit verlichten. Je zult een licht gaan uitstralen waar velen naar verlangen. Je zult jezelf en anderen om je heen uit de oude velden optillen en naar hogere dimensies verheffen. Zullen we dit als focus nemen voor het nieuwe jaar?

“Welkom in het Licht, dierbare Zuster of Broeder, met alles wat je bij je draagt! Wat het ook is waar je nog last van hebt – het hoeft niet weg. Maar weet dat het afkomstig is uit oude levens, uit de duale velden die je nu wenst te verlaten, omdat ze jou niet langer dienen in jouw ontwikkeling.
Liefde is wie we zijn. Voel je de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf? Zonder deze gigantische Liefdesenergie zouden we niets zijn. We zouden niet eens leven!
Jij en ik zijn dragers en hoeders van Goddelijk DNA. We zijn instrumenten waardoor het goddelijke werk op Aarde kan geschieden. Wanneer we ons vanuit onze heilige harten verbinden scheppen we een nog groter Liefdesveld waarin velen geheeld kunnen worden. Laten we heel bewust vanuit de Goddelijke Aanwezigheid in onszelf, hand in hand met elkaar, het nieuwe jaar inluiden!”

Een verlichtend en gezegend 2020 gewenst,

Mieke & Vincent