Divine Light Baron Arild Rosenkrantz

De grootsheid van jouw Licht

Over tien dagen, op 11-12-2019 start de Lichtcirkel ‘Herboren in Licht en Liefde’.
Indien je je hebt opgegeven – wat nog altijd kan! – zul je ‘s avonds een ‘Aankondiging’ ontvangen in je mailbox.
Op 12-12 zal de Lichtcirkel vanuit de Lichtwereld bekrachtigd en geactiveerd worden.Vanaf dat moment kun je je veertien dagen en nachten lang door dit immer uitdijende Liefdesveld laten dragen en begeleiden, door je er op af te stemmen, wanneer het jou maar uitkomt. Jouw dagelijkse leven kan gewoon doorgaan zoals gepland, je hoeft er niets voor af te zeggen (mag wel maar hoeft dus niet). Het enige wat we vragen is jouw intentie om, zo vaak als voor jou kloppend voelt en mogelijk is, het Goddelijke in jezelf te erkennen. Daarmee laat je het Licht wat je draagt de wereld in schijnen, en de Liefde vanuit je hart de wereld instromen. Jij BENT, omdat jou het leven geschonken is. Voel dat leven maar, in jezelf, dat voorbij alle ups en downs eeuwig en scheppend is. Voel je hoe kostbaar en groots dat is?

Wat is een Lichtcirkel?

Een Lichtcirkel kun je op veel verschillende manieren beschrijven. Ik heb er een beeld van mogen zien; het is eigenlijk onbeschrijfelijk, omdat het voor onze menselijke zintuigen niet te bevatten is. Maar kort gezegd is het een oneindig en onuitputtelijk veld van Licht en Liefde, dat zich opbouwt vanuit de erkenning van de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf.

Als je met je aandacht naar binnen gaat, ontmoet je jezelf. Meestal is deze ontmoeting afhankelijk van waar je op dat moment met je aandacht ‘in vast zit’. De meeste mensen blijven hangen in hun gedachten die naar het verleden of naar de toekomst leiden. Maar wanneer je je voorstelt dat jij jouw stekker in het goddelijke stopcontact stopt, dan gaan jouw hogere delen ‘aan’. Doordat je bewust de intentie meeneemt om je te verbinden met de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf, leidt jouw hogere Zelf je als een speer voorbij al deze gedachtecirkels. Het Goddelijke Licht was altijd al aan, maar jij gaat dit nu ook voelen. En dat maakt je vele malen krachtiger dan alle dimmers van menselijke gedachten en emoties je laten geloven.

Doordat je het Licht in jezelf aansteekt, en bevestigt dat JIJ dat BENT, nodig je ook meer Licht uit. Je gaat meer Licht toelaten, dragen en uitstralen. Dit Licht zal zich binnen een paar seconden vermeerderen en zich verbinden met gelijkgestemde frequenties. Het is alsof er een Koepel van Licht boven de Aarde gaat branden. In de Aarde gaan er kristallen fonkelen. Het Christus Bewustzijn grid begint een kracht uit te stralen die we nog niet eerder konden handelen.
Dit wordt meteen opgemerkt door de Aanwezigheden uit de Lichtwereld, zoals jouw begeleiders, de Engelen, Lichtmeesters etc. Zij wachten op jouw uitnodiging om jou vanuit je Lichtcirkel te komen versterken. Nodig vooral iedereen uit die met de Bron van Licht en Liefde verbonden is.

Geleid door een onvoorwaardelijk Liefdesveld

Alles wat er vanuit je persoonlijkheid op komt laat je er zijn. Niets hoeft er weg, niet van jezelf noch van de Lichtwereld. Je hoeft ook niets te veranderen. Daarmee creëren jullie samen de mogelijkheid dat het onvoorwaardelijk Liefdesveld uit hogere dimensies dieper kan indalen. Alles wat er in jou, in anderen en in de wereld om jou heen is, is ‘zoals het is’. Het heeft een reden dat het is ‘zoals het is’ en dit wordt moeiteloos omhuld door dit Liefdesveld.

Stel je maar eens voor hoe dat is: Jij die Licht uitstraalt, jij die als een schakel tussen hemel en aarde een Lichtkolom vormt, die uitstraalt door en om je heen. Dit veld wordt omringd door een grotere cirkel van wezens uit hogere dimensies, van andere planeten en sterrenstelsels. Ieder wezen dat uit Liefde geboren is zal deze bijzondere frequenties gaan voelen en zich graag willen aansluiten.

Je Zielenverlangens erkennen

Terwijl jij in je woonkamer zit en je hier op afstemt, loopt een paar kilometer verderop iemand te wandelen. Ook deze persoon gaat veertien dagen lang de verbinding met de Goddelijke Aanwezigheid in zichzelf op de eerste plaats zetten, en zal zich, net als jij, wanneer maar mogelijk daar innerlijk op richten. Ook bij hem of haar ontstaan er energetisch grote, liefdevolle en beschermende armen die alles onvoorwaardelijk omhullen. Ook hij of zij wandelt met de intentie om bij te dragen aan een veel groter Liefdesveld, in zichzelf, in anderen en op Aarde.

Onbewust, of misschien wel bewust, zullen jullie liefdevolle lichtvelden samen gaan resoneren. Dit resoneren gebeurt vanzelf, wanneer jij de verlangens uit je Ziel erkent. Neem die serieus, zie hun schoonheid en besef hoe waardevol die zijn! Maak ze krachtiger door er naar te luisteren. Deel ze in gedachten met iedereen uit de Lichtcirkel. Wat wens je voor jezelf in het komende jaar? Wat wens je voor je dierbaren om je heen? Wat wens je voor de Aarde?

Vanuit de Bron is Alles mogelijk!

ALLES is mogelijk, indien je samen met de hogere Licht- en Liefdesbronnen gaat creëren. Richt je op het verwezenlijken van jouw hogere plan voor dit leven. Dat is nou precies wat onze Lichtcirkel zal ondersteunen. We tillen onszelf en elkaar op naar hogere dimensies! We bemoedigen elkaar woordeloos door naar binnen te luisteren. Doordat onze intenties voortkomen uit onvoorwaardelijke Liefde gaan we ons geliefd en gedragen voelen. Vele harten zullen zich verbonden weten en veel Lichtkrachten zullen van zich laten horen.

Ik zal me 100 % inzetten, dag en nacht, om te verwoorden wat er voor deze Lichtcirkel doorgegeven gaat worden. Vincent zal in zijn vrije avonduren alles inzetten om de uitgetypte boodschappen bij jullie in de mailbox te bezorgen en de nodige correspondentie er omheen bij te houden. Vandaar ook dat we een vrijwillige donatie vragen, die we volledig zullen inzetten om nog meer Lichtwerk mogelijk te maken.

Zoals we al van velen gehoord hebben is de Lichtcirkel zich al voelbaar aan het opbouwen. Blijf rotsvast vertrouwen houden en laat de leiding in handen van je hogere Zelf, dat vanuit hogere dimensies beter kan overzien hoe jouw leven ten goede zal gaan veranderen.

Wil je anderen uitnodigen om deel te nemen aan onze Lichtcirkel van 11 – 25 December?
Hier is de link:

Deelname Lichtcirkel Herboren in Licht en Liefde 

Dank jullie wel voor je Licht en Liefde!

Mieke & Vincent ♥♥