Werner1

Hergeboorte van a Book of Love

Artikel geplaatst in:

Feest!

Lieve lezers, ik wil even iets persoonlijks delen.
Afgelopen vrijdag, 22-11, heb ik een auteurscontract getekend! Dat is voor mij een hoogtepunt in dit aardse leven.

Nadat ik er zelf van overtuigd was dat ik iets waardevols te melden had, en mezelf daarbij heel bewust naar de Lichtwereld toe als kanaal bereid verklaard heb om te dienen o.a. via schrijven, zijn er honderden artikelen geboren.
Daarnaast verscheen mijn eerste boek, na een Heilige Graal- reis die ik in 2015 met mijn dochter naar Zuid Frankrijk gemaakt heb: Het Book of Love. Ik heb tijdens die reis veel appjes verstuurd, om het bijzondere te delen wat we mee maakten. Die reis was een initiatie voor mij, om mijn helder-voelend mediumschap (vreselijk woord, maar hoe zeg je dat anders…) ook serieus te gaan nemen.

Binnen drie maanden was mijn Book of Love geboren, eerst voor mijn familie en vrienden, later voor andere geïnteresseerden. Vier jaar lang ben ik eens of vaker per week met wat boeken naar de Primera gefietst. Maar dat gaat nu anders worden, want mijn Book of Love gaat een veel groter podium tegemoet dankzij Uitgeverij Oorsprong!

A Book of Love bij Uitgeverij Oorsprong

In de afgelopen zomer was uitgever Werner Bartelds  samen met zijn vrouw Silvia en haar vriendin Esther in Rennes-le-Chateau. Esther had mijn Book of Love meegenomen op reis. Beide vrouwen kenden mij via mijn artikelen. Werner zag het boek en vroeg of hij contact met mij mocht opnemen. En aldus geschiedde…

Franse en Engelse vertaling

Even daarna bood Miet Bleus zichzelf en haar man Michel aan als vertaler van het Book of Love in het Frans. Gelukkig had Michel er ook zin in   en, na uren toegewijd werk van zijn kant ligt er nu ook een Franse versie klaar om gedrukt en uitgegeven te worden. Die zal zeker in de etalage van de Librairie in Rennes-le-Chateau komen te staan, naast de nieuwe Nederlandse versie!
Aan de Engelse versie wordt inmiddels ook gewerkt, mede dankzij al jullie steun.

Een tweede boek? Nee – een Trilogie!

Inmiddels staat er een tweede boek op mijn laptop, dat ik tijdens de wintermaanden ga verfijnen en gereed maken om ook uitgegeven te worden. Terwijl ik met de eerste check daarvan bezig was kreeg ik innerlijk te horen dat dit het tweede van een Trilogie is; er zal dus nog een derde boek geschreven gaan worden! Ik hoop dat deels ter plekke in Zuid Frankrijk te kunnen schrijven. Daarvoor zoeken Vincent en ik een rustig gelegen huisje, zo dicht mogelijk bij Rennes-le-Chateau, waar Vincent en ik regelmatig kunnen verblijven. Zinvolle tips zijn hartelijk welkom.

Dankbaar

Lieve lezers, mede dankzij jullie kon ik afgelopen vrijdag mijn auteurscontract ondertekenen met Werner, en een gouden kunstwerk van Silvia (Salon Silverder in Deventer, ga kijken en voelen, zó mooi!) in ontvangst nemen, dat zij volledig in afstemming op mijn tweede boek gemaakt heeft.

Het nieuwe Book of Love is totaal geupdate, ziet er prachtig uit, heeft een handzamer formaat gekregen en is een waardevol geschenk voor onder de Kerstboom! Nog een paar weken geduld, ik geef bericht wanneer het klaar voor bestelling en verzending is.

Dank Jullie Wel, en wees welkom in onze krachtige December Lichtcirkel ‘Herboren in Licht en Liefde’ :
https://mailchi.mp/02ecf6f5135d/lichtcirkel1212

Mieke Vulink