a. water-lotus-1364465_1280

Lichtcirkel ‘In je ware Kracht komen’

Artikel geplaatst in: ,

Er gaat weer een Lichtcirkel komen, en wel rond de essentiële data van 19, 20, 21 en 22 februari 2020! Deze dagen zullen energetische piekervaringen met zich meebrengen die er op gericht zijn om ons naar ons ware Meesterschap te leiden.  Je bent van harte welkom om vanuit huis deel te nemen aan deze Lichtcirkel.

IN JE WARE KRACHT KOMEN

Waarachtig en liefdevol Meesterschap heeft alles te maken met Jezelf Zijn, in je volle kracht staan, maar vooral in de waarheid van wie jij bent. Jouw essentie draagt een goddelijke vonk, die verbonden is met de Bron waaruit jij bent voortgekomen. Jouw lichaam wordt geademd door een goddelijke geest, en jij wordt geleid door je hogere Zelf waar je persoonlijkheid geen directe invloed op heeft. Indirect kan je persoonlijkheid echter wel de hogere leiding overstemmen met ontkrachtende gedachten en overtuigingen die jou onder de goddelijke korenmaat houden.

Nu we in stormachtige tijden zitten, en de wind alles omver blaast wat niet in Liefde geworteld is, krijgen we ook heel direct gespiegeld waar we onszelf nog omver blazen. Dat doen we meestal door in oude gedachten te blijven hangen die nog geworteld zijn in dualiteit, angst en oude tekortkomingen. ‘In je kracht staan’ heeft ook een vervormde lading meegekregen vanuit het oude mannelijke plaatje; alsof je onkwetsbaar moet zijn, overal tegenop gewassen moet zijn, altijd kunt blijven stralen en jezelf vooral van je ‘allerbeste kant’ moet tonen.

Zeker als je iets met spiritualiteit doet, of therapeutisch geschoold bent zitten er aan ‘in je kracht staan’ al gauw een aantal vervelende illusies gekoppeld. Dit zijn illusies die vaak nog meer in jezelf zitten dan bij anderen, maar hoe dan ook blijven ze je triggeren doordat je ze hebt doorzien. Tot die tijd zijn er nog eisen die maken dat je niet echt tot in je basis kunt ontspannen, zoals wijs en wetend moeten zijn, je emoties onder controle moeten hebben, altijd een antwoord paraat hebben op vragen en aardse problemen altijd met een glimlach vol vertrouwen kunnen ontvangen. Hoe onmogelijk is het met deze gedachten om zacht, open en kwetsbaar te kunnen zijn. Toch is dit laatste zo waardevol en nodig om de ommekeer naar je ware Zelf te kunnen maken.

Alle bovenstaande eisen zijn bezijden de waarheid van ons menselijke zijn. De meesten zijn liefdeloos, en dwingen ons om bij onze gevoelskant weg te gaan die bijna onophoudelijk in beweging gebracht wordt. Juist nu, nu we door zulke diepe transformaties heen gaan en een veel waarachtiger beeld van onszelf krijgen, is het belangrijk om te zien dat onze ware kracht zich zal openbaren in de verbinding van onze vrouwelijke gevoelskant met de goddelijke man in onszelf. We leven naar een hartsverbinding met zowel de Aarde als de Hemel toe, waarbij we er naar streven om vanuit onze innerlijke vrouwelijke en mannelijke kant dienstbaar te zijn aan het welzijn van alles wat leeft. Dit gebeurt vanzelf wanneer we in verbinding zijn met de Goddelijke Wereld. Vanuit deze verbinding ontstaat ons vreugdevolle en vervullende Zielenplan, dat ons hoe dan ook naar een weg van Liefde, heelheid en bewustwording zal leiden.

Dit jaar is een 2-2 jaar. De data die wij doorgekregen hebben voor een volgende Lichtcirkel dragen numerologische waarden die een diep transformerende reis vormen. In vier dagen zullen we ons volledig richten op het ompolen van de onmacht van het ego naar jouw Goddelijke kracht.  De 2-2 trilling is verbonden met de 22 kaarten van de Grote Arcana van de Tarot. Dit is een geheime, symbolische weergave van de Inwijdingsweg waarop o.a. Yeshua en Maria Magdalena ons voorgegaan zijn. We staan op het punt om de Eenheid met ons Goddelijke Zelf voorgoed te verankeren in ons aardse bestaan; een cruciaal moment voor de mensheid dus.

Indien je resoneert met bovenstaande woorden is de kans groot dat ook jij op deze Inwijdingsweg gestapt bent. Dat betekent dat de hulp en de leiding die je nodig hebt om op te kunnen klimmen in bewustzijn steeds meer vanuit hogere dimensies naar je toe zal gaan komen, mits je je daar zelf ontvankelijk en beschikbaar voor maakt. De Lichtcirkel draagt enorm bij aan dit proces van overgave aan hogere leiding, aan het opnieuw leren vertrouwen op jouw eigen innerlijke weten en aan het gaan verwezenlijken van waarvoor jij in dit leven naar de Aarde gekomen bent.

DE LICHTCIRKEL

Vincent en ik hebben twee eerdere Lichtcirkels gegeven. Het concept is eenvoudig, met zo min mogelijk aardse belastende activiteiten er omheen. We houden dat voor deze Lichtcirkel ook nog één keer hetzelfde, met een paar kleine aanpassingen. De richtlijnen voor deze Lichtcirkel zijn:

 

  1. Als deelnemer doe je mee vanuit een stille ruimte in je eigen huis. Dit kan je slaapkamer zijn, of een andere speciale rustige ruimte, waar je ongestoord kunt zitten of liggen. Reken op minstens een half uur per dag, dat mag zeker ook meerdere malen herhaald worden.

 

  1. Je schrijft je in voor de Lichtcirkel (via een link die aanstaande zondag bij de officiële aankondiging komt) en geeft daarbij een goed functionerend mailadres op waarop je de boodschappen en channelings kunt ontvangen.

 

  1. Je kiest zelf dagelijks de momenten uit die het beste in jouw planning passen om je af te stemmen en met de ontvangen mails de innerlijke wereld in jezelf te betreden. Soms stellen we een gezamenlijk moment voor, maar niets is verplicht. Het verlangen om je aan te sluiten en je dienstbaar in te zetten voor de bewustzijnsgroei van jezelf en van anderen is voldoende voor deelname.

 

  1. Ik stem me 24/7 af op de groep en op de Lichtwereld, en wat er doorkomt zal ik meteen daarna verwoorden. De vorige keren was er begeleiding van Opgestegen Lichtmeesters, Engelen, leden van de Heilige Familie, Hogepriesters & – Priesteressen. Zij richten zich volledig op de groep, op wat er dan in onze tijd gaande is, en geven via mijn kanaal beelden en woorden door wat ons zo veel mogelijk heling en bruikbare inzichten kan geven.

 

  1. Wat ik aan boodschappen ontvang typ ik uit, dat zal in deze vierdaagse minstens één boodschap per dag zijn, waarna Vincent er voor zorgt dat jullie deze in je mailbox ontvangt.

 

  1. Je zorgt zelf voor een goedwerkende pc of laptop (beter is nog om de teksten uit te printen indien mogelijk, dan kun je ze met minder stralingsbelasting rustig doorlezen). Als er problemen ontstaan waardoor je de mails niet ontvangt, zoals een te volle mailbox of een provider die onze berichten in de spambox of bij ongewenste mail zet, ben je zelf verantwoordelijk voor om hulp te zoeken. Vincent zal niet weer dagelijks tientallen mensen te woord gaan staan die eigenlijk niet met een pc, laptop of mobiel kunnen omgaan.

We hebben vaak gehoord dat de Lichtcirkels enorm intens en transformerend zijn, en nog lang doorwerken. Met de boodschappen die we ontvangen komen er altijd krachtige, in mijn beleving heilige energieën mee, die door het aantal toegewijde deelnemers in een veld van Liefde en verbinding nog meer in kracht toe zullen nemen. We gaan er vanuit dat je hier ook ruimte voor maakt en zorgvuldig met de ontvangen boodschappen om zult gaan.

Omdat een Lichtcirkel voor ons energetisch een flinke inspanning is, die om een aantal voorbereidingsdagen vraagt en nog een aantal dagen nazorg nodig heeft (wat we allemaal overigens met veel liefde doen!), vinden we het ook kloppend dat er in de vorm van geld wat tegenover gezet wordt. Daarom stappen we af van de vrijwillige bijdrage (de vorige keer heeft slecht 1/3 deel van de mensen wat betaald) en vragen we nu een investering van €22 per persoon.

Aanstaande zondag krijg je alle details per mail indien je al in ons bestand zit van eerdere Lichtcirkels of van onze Nieuwsbrief. Anders vind je ze op mijn website, of op Facebook. We hopen op jouw ‘aanwezigheid’, en gelijkgestemde vrienden zijn uiteraard ook welkom. Voel je vrij om dit bericht te delen.

Ik voel zelf een bepaalde urgentie om weer een aantal dagen in de afstemming te gaan en vervolgens met jullie te delen wat ik mag ontvangen. Ik had niet verwacht dat we al weer zo snel voor een volgende Lichtcirkel zouden worden ‘opgepord’.  Maar we geven toch graag gehoor aan deze innerlijke oproep, die ik tijdens de stormnacht van afgelopen zondag op maandag ontving.

Aanstaande zondag ontvang je nogmaals alle gegevens en een link om je in te kunnen schrijven. Alvast dankjewel voor jouw liefdevolle inzet!

 

Mieke & Vincent