Volgen, naar een Hogere Bestemming

Lichtcirkel Intensive: ‘ Volgen, naar een hogere bestemming’

Artikel geplaatst in: ,

Van 1-8-2020 t/m 9-8-2020 organiseren Vincent en ik een bijzondere Lichtcirkel Intensive: ‘Volgen, naar een hogere bestemming’

Iedereen die de intentie heeft om bij te dragen aan de bewustzijnsverhoging van de mensheid is welkom in deze Lichtcirkel. Er zijn geen verplichtingen, behalve dat je dagelijks (in je eigen huis, of indien je wenst op een andere plek) een stiltemoment voor jezelf creëert, om je innerlijk af te stemmen op de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf. Vanuit die verbinding zullen de boodschappen, die je dagelijks via je mailbox ontvangt, energetisch hun werk in jou gaan doen.

Je bent een drager van het Christus Bewustzijn. Vanuit dat weten zoek je ook naar nieuwe wegen in je leven. Er is een innerlijk weten van een eigen Zielenplan, maar velen van ons staan nu juist vanuit hun persoonlijkheid met lege handen. Er dient zich een ‘niet meer weten’ aan hoe je het nieuwe leven in de goede vorm kunt krijgen. En daar zit de omslag; de echte verandering kan alleen vanuit de geest in de vorm dalen vanuit jouw keuze om de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf te gaan volgen. De oude weg, waarbij je alles op persoonlijke kracht meende te moeten realiseren, loopt ten einde.

Je bent al jarenlang voorbereid om een bewuste drager van het Christus bewustzijn te worden, om je niet langer te laten verwarren door oude overtuigingen en zelfbeelden die juist de verbinding met jouw hogere Zelfdelen verhinderen. Je hebt een innerlijke roep gevoeld, je bent al jaren bezig met transformaties, en je voelt je steeds dieper wakker geschud om juist hier op Aarde de weg van jouw Ziel en Goddelijkheid te gaan volgen.
Weg willen van wat zwaar en dualistisch is, weg kijken van wat pijn gedaan en angst gebracht heeft is niet de weg. Maar de erfenissen uit jouw huidige en uit vorige levens leren op waarde te schatten, jezelf in donker en licht lief te hebben en de dualiteit te omarmen en te overstijgen wel.

Door deel te nemen aan deze Lichtcirkel Intensive worden we energetisch intenser met elkaar verbonden en zal zich een krachtig veld op gaan bouwen dat jou gedurende veel van je transformaties zal dragen in deze Intensive. Tijdens een afstemming die Vincent en ik op 22/7 deden werd het duidelijk dat we begeleid gaan worden door acht Lichtmeesters, waarbij de Maha Chohan, de geestelijke leider van de Opgestegen Meesters het leidende middelpunt zal vertegenwoordigen!

Deze Lichtcirkel zal intensief zijn en een blijvende verandering op jouw levensweg kunnen brengen, omdat we ons gezamenlijk volledig zullen richten op wat onze Broeders, Zusters en Meesters ons innerlijk vanuit hogere dimensies willen aanreiken. Vanuit de Lichtcirkel, die een collectief helend Licht zal voortbrengen, zullen er veel internationale vortexen geactiveerd worden. Iedere deelnemer zal vanuit de Lichtwereld ondersteund worden om door de poorten van Initiatie te gaan. Deze poorten (waaronder de Leeuwenpoort van 08-08) zullen zich openen, zodat je zicht zult krijgen op hogere bestemmingen die overeenkomen met jouw Zielenplan voor dit leven.

Deelname
* Deze Lichtcirkel-Intensive zal 8 dagen duren – van zaterdag 1 t/m zondag 9 augustus – en er zal dagelijks een gezamenlijk (niet verplicht) moment van afstemming zijn;
* Je neemt deel vanuit je eigen huis;
* Je ontvangt de boodschappen, updates en (links naar) meditaties en healings per mail via het door jou opgegeven mailadres;
* Je bepaalt zelf wanneer je de ontvangen boodschappen tot je neemt en ‘aan de slag gaat’ met wat voor jou van toepassing is;
* Van jou wordt een intentie van aanwezigheid gevraagd, een energetische verbondenheid met de Lichtcirkel en een non-dualistische openheid voor wat ons als groep aangereikt zal gaan worden;
* Als richtbedrag voor je deelname denken we aan een bijdrage in de vorm van het tarief van slechts één sessie: €88. Maar omdat we iedereen de gelegenheid willen geven om deel te nemen laten we de vrijwillige bijdrage vrij; het is aan jou wat je wilt doneren.

Vincent en ik zullen ons volledig terugtrekken om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor wat de Lichtwereld aan ons door wil geven. Uiteraard zal dit afgestemd zijn op het collectieve veld van deze krachtige Lichtcirkel Intensive. Er zal geen ruimte zijn om persoonlijke mails te beantwoorden of om op vragen in te gaan. Maar de ervaring heeft ons geleerd dat veel mensen uit de Lichtcirkels het gevoel hebben dat de boodschappen die doorgegeven worden speciaal en alleen voor hen geschreven zijn. Ze sluiten naadloos aan bij de processen waar je doorheen gaat. Daar zorgen de Lichtmeesters wel voor.

Jouw donatie is mede als dank voor de inzet van Mieke en Vincent, de energie-uitwisselingen en al het werk achter de schermen. De donatie kan bij inschrijving, of gedurende de Lichtcirkel overgemaakt worden naar:
NL 17RABO 0155023306 t.n.v. W.J. H. Vulink. Vermeld daarbij ‘Lichtgift’.

Voor volledige deelname kun je je uiterlijk tot 31-7-2020 opgeven. Let op:
Bij aanmelding na 31-7-2020 zul je alleen de nog komende nieuwsbrieven ontvangen, er zal geen nazending van eerdere nieuwsbrieven plaatsvinden.

Wij verheugen ons erop! Alvast dank voor je deelname, en we stellen het zeer op prijs als je deze uitnodiging met gelijkgestemden wilt delen, zodat zij ook kunnen deelnemen.

AANMELDING KAN ALLEEN VIA DEZE LINK:
https://mailchi.mp/…/lichtcirkel-intensive-volgen-naar-een-…

Dan verschijnt dit artikel in een ander tabblad; helemaal onderaan kun je jouw gegevens invullen en op ‘Aanmelden’ klikken.
Let op: Dubbelcheck het mailadres dat je daar gaat invullen. Alles is nu geautomatiseerd, en bij een foutief ingevuld mailadres ben je niet ingeschreven en zul je geen boodschappen ontvangen.

Mieke en Vincent