Walking alone (2)

Behoefte aan ondersteuning tijdens je reis?

Meditaties en Healings voor Lichtdragers

Lichtdragers worden aardig opgepord om hun weg te vervolgen!  De stijging van ons bewustzijn wordt nu onophoudelijk voortgezet en bemoedigd vanuit de Lichtwereld. Rondom 08-08 zijn veel mensen al aardig plat gelegd, zodat er op fysiek en energetisch niveau veel omzettingen konden plaats vinden. Dit waren omzettingen die je amper kon benoemen – zoiets vaags als ‘we gaan van 3D naar 5D’ – maar die je wel voelde en je behoorlijk uit je gewone doen konden halen.
Vervolgens werd het zó heet dat we in een soort oven belandden die ons opener dan ooit maakte. Ook in ons kleine huisje was het bakken geblazen, en hoe we ‘s nachts ook probeerden te luchten; het hielp amper. Ons slaapkamertje was een sauna geworden die ons tot een nog diepere overgave dwong.

Veel mensen hadden doorwaakte nachten, overdag geen puf om ook maar iets te ondernemen. Om aan de zelfconfrontatie te ontkomen was er altijd wel wat afleiding en vertier te vinden, maar veel van ons hebben ook al gemerkt dat de oude afleidingen gewoon niet meer voedend zijn, en eerder vertroebelend werken.
Via allerlei excessen in de wereld om ons heen krijgen we de uiterste polen in onszelf gespiegeld. Veel Lichtwerkers lopen toch nog tegen persoonlijke delen aan die niet de leukste of de gemakkelijkste zijn om mee samen te leven … en toch dragen die lastpakken verborgen kwaliteiten die graag ont-dekt en op een andere manier ingezet willen worden!

Ingebakken patronen van iets te moeten of te willen, en tegelijkertijd de geremdheid van het denken iets niet te kunnen geven innerlijke strijd. Soms wordt deze strijd uitgespeeld met anderen, om helder te krijgen met welk zelfdeel je nou precies overhoop ligt.
Ook zijn er grote schommelingen in wel of geen overgave aan het niet-weten hoe jouw dagelijkse leven zich verder zal ontwikkelen. Kun je erop vertrouwen dat de juiste impulsen op het goede moment zullen komen? Durf je ook niets te doen als er geen impulsen voelbaar zijn, of voel je je dan schuldig en lui?
Naast alles wat innerlijk wrikt is er ook nog een hele oude vermoeidheid die onder alles vandaan wil komen …

We beginnen meer en meer te ontdekken hoe lastig het is om het gestoei met onszelf niet te veroordelen. Deze tijd is ‘gewoon’ een tijd van stilstaan, schouwen, niet-weten, ongeduldig zijn, protesteren, geirriteerd raken, angstig worden, verontwaardiging en onmacht op andere projecteren, gespiegeld worden en in oude emotielagen belanden. Daarnaast is er een prachtige opgaande lijn door al onze processen heen, waarbij we door oude angsten heengaan, liefdeloze patronen afleren, dank kunnen zeggen tegen groeikansen, uitdagingen kunnen omarmen, onszelf terugtrekken om in het innerlijke Licht te Zijn, en daarna in vrede onze reis te vervolgen.

Het is het oude spel van dualiteit waarin we tegen de laatste resten van onze oude persoonlijkheid opbotsen. Er is geen andere weg naar de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf dan die waarop je je eigen dwarsliggers ontmoet, hun boodschap leert te begrijpen en hun pijn opneemt in de onvoorwaardelijke Liefde die tot je beschikking staat via de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf!

Onvoorwaardelijke Liefde zal op iedere dichte deur aankloppen en vragen of ze mag binnenkomen. Het mooie is dat deuren zich steeds sneller zullen openen, en we elkaar vanuit collectieve velden energetisch fantastisch ondersteunen, gewoon door onze eigen reis helemaal volgens ons eigen goddelijke plan te vervolgen!
Voor deze transformatieprocessen is er tijdens de afgelopen Lichtcirkels veel begeleiding doorgekomen, die zich heeft laten horen en voelen in Meditaties en Healings. Mocht je zo’n Meditatie of Healing willen doen, dan kun je deze vinden op mijn SoundCloudpagina:

Meditaties en Healings op SoundCloud van Mieke Vulink

Het maakt niet uit of je wel of niet deel hebt genomen aan een Lichtcirkel van Vincent en mij. Exclusiviteit bestaat niet in het Licht, we zijn allemaal gelijk en maken allemaal deel uit van de grote, Universele Lichtcirkel! Dus stap gewoon in dat prachtige Liefdesveld, weet dat je opgewacht wordt door diegenen die jou begeleiden vanuit de Lichtwereld. Zij lopen altijd een stapje op jou voor qua bewustzijnsontwikkeling en zullen je graag bijschijnen.

Indien je je afvraagt ‘Wie is er nu bij me, kan ik die wel vertrouwen?’ is er één eenvoudige afweging:
Voel je je door onvoorwaardelijke Liefde en door het Christus- Licht aangeraakt? Of ervaar je kou, manipulatie en schijnlicht?’ Je kunt de Meditaties altijd ingaan met de intentie dat je je alleen met de ene, ware, zuivere Goddelijke Bron zult verbinden, en dat iedere andere macht niet langer gewenst noch zinvol is.

Neus maar eens op mijn SoundCloud pagina. Indien een meditatie je aanspreekt kun je hem downloaden op je eigen pc. Onder iedere track zie je een geluidsbalk. Daaronder staan vier hokjes met keuzes:
hartje plus getal – Delen – Bewerken – …Meer
Klik op de vierde, waarin staat: … Meer
Dan vouwt zich een lijstje uit, en de vierde optie is ‘Bestand downloaden’. Daar klik je op en de rest wijst zich vanzelf.

Indien je graag wilt deelnemen aan een volgende Lichtcirkel, schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief, waarin ik de Lichtcirkels zal aankondigen:
https://miekevulink.nl/nieuwsbrief/

Gebruik deze lastige tijd waar die voor bedoeld is: om zo veel mogelijk te transformeren. Juist de enorme chaos die er nu vanuit de derde dimensie tevoorschijn komt raakt precies dàt aan wat er geheeld kan worden. We zitten in een onomkeerbare overgang naar hogere lagen van bewustzijn en naar een veel liefdevollere manier van leven. Dit is innerlijk gezien een immense ommekeer die om tijd, liefde, geduld, mededogen en vertrouwen vraagt. Wees maar één van die vele bakens van Licht die de wereld nu zo hard nodig heeft!

Liefs,

MV 

PS Verschillende mensen hebben mij er al op gewezen dat ik kan ‘verdienen’ aan SoundCloud, omdat mijn tracks veel beluisterd worden. Dankjewel voor de tip, het is lief bedoeld weet ik. Maar het voelt niet zuiver om dat te willen! Want wat erachter zit is weer een aards belang. Indien ik zo’n soort abonnement zou nemen krijgt iedere luisteraar steeds ongewenst te maken met reclame. Ik ben al blij dat het op deze manier nog enigszins ‘schoon’ en belangeloos doorgegeven kan worden