Grev Kafi Your Way

Trouw zijn aan de Goddelijke Aanwezigheid in jou

Waar gaat het over, in deze tijd? Waar worden we toe opgeroepen, via alle stemmen om ons heen die angst zaaien en leugens verspreiden? Wat is de bedoeling van alle verdraaide beelden en manipulerende boodschappen in de media, die zo subtiel maar heel bewust op onze onverwerkte pijn uit ons emotionele veld inspelen? Waarom lopen er nu zó veel mensen rond met het machteloze gevoel dat, indien ze zich niet aan andermans regels houden, ze alles zullen verliezen wat hen lief is? Waarom zijn er zó veel stemmen die elkaar tegenspreken of overschreeuwen, een strijd op leven en dood met elkaar willen aangaan of elkaar van het aardse toneel willen drukken?

Een volgende ondergang zoals ooit in Atlantis gebeurde staat niet in het Goddelijke Plan. Een verrijzenis van de mensheid wel. Achter alle chaos huist er harmonie, vrede en vertrouwen.

Zie wat er nu gebeurt als een goddelijke hand die van achter de wolken tevoorschijn is gekomen. Deze hand heeft de enige waarachtige Liefdesmacht om alles stil te leggen wat een halt toegeroepen moest worden.

Terwijl alle ego-gerichte krachten vanuit angst en macht hun spel als dader, slachtoffer en redder samen zullen uitspelen, kunen wij er voor kiezen om uit alle illusies te stappen en de goddelijke hand aan te nemen die we in ons eigen hart zullen ontmoeten.

Voel terwijl je dit leest eens naar jezelf. Wie ben jij eigenlijk? Wat is het in jou dat voelt en waarneemt, jou doet ademen en het verlangen naar Thuiskomen steeds sterker maakt in jou?
Welke kracht maakt het mogelijk dat jij hier bent, in dit lichaam, op Aarde, temidden van al deze energetische vloedgolven die je soms omver gooien of overspoelen? Hoe is het mogelijk dat ondertussen toch alle fysieke uploads, waar je je misschien grotendeels niet bewust van bent, toch gewoon doorgaan?
Je zit nu in een lichaam; zonder dat lichaam blijft er nog altijd het meest belangrijke deel van jou over.

Probeer er even bij stil te staan dat niet jij, met al jouw egowensen, angsten, emoties, denkbeelden, verwachtingen en geschiedenis, het meest belangrijke bent ….

Waar het werkelijk om gaat is de grote, onbeschrijfelijk liefdevolle kracht in jou die jou geschapen heeft. Het is de Goddelijke Aanwezigheid in jou die op het punt staat om uit de as te verrijzen, en een grootse bijdrage zal gaan leveren aan het Grote Ontwaken van de Mensheid.

Laat jouw focus volledig gericht zijn op jouw Goddelijke Essentie, hoe lastig soms ook vanwege alle manipulaties, regels en dreigementen van buitenaf, of vanwege de zware lasten die je uit oude velden oppikt. Na alle vertroebelingen, dwalingen en duisternis die je doorleefd hebt zullen die Liefdeskrachten, samen met dat Licht, dat hogere bewustzijn en dat oeroude weten in jou je regelrecht naar jouw verrijzenis leiden.

In de stilte zul je de leiding uit de hogere dimensies terugvinden. Het is in de leegte dat je de goddelijke schoonheid van alles wat leeft zult gaan beseffen. Het zijn de vibraties van het lied van de Schepping zelf, dat de Goddelijke Aanwezigheid door je heen zingt, die de vreugdetranen over je wangen zullen laten rollen. Dit proces van overgave aan deze Aanwezigheid in jou is zó kostbaar, zó zuiver, zó groots en zó onverwoestbaar. Voel je die stille maar stralende Liefdeskracht in jezelf, die je doet beseffen dat we alleen één zijn vanuit ons hart?

De komende Lichtcirkel ‘Heb het Nieuwe Leven Lief’ zal vooral gericht zijn op de verbinding met die Goddelijke Aanwezigheid in jou. Als alle tijdelijke macht van jouw persoonlijkheid ophoudt te bestaan, doordat je dwars door alle pijnen en angsten bent heen gegaan; als je veel aardse zekerheden (vrijwillig of gedwongen) hebt achtergelaten en afscheid genomen hebt van vrienden die jouw weg en keuzes niet meer konden volgen, dan komt er een moment waarop je het meest waardevolle in jezelf terugvindt wat je ooit verloren hebt: het besef van jouw Goddelijke Essentie.

Lieve mensen, er is vanuit de Geest bezien maar één weg die ons allen naar het Nieuwe Leven zal leiden, en dat is de weg die de Goddelijke Aanwezigheid in ons stap voor stap onder onze voeten zal plaveien. De Lichtwereld begeleidt ons naar iedere volgende stap en volgt. Je hoeft het niet meer alleen te doen, we gaan samen, hartverbonden.

Hier is de link naar de komende Lichtcirkel (onderaan die pagina kun je je aanmelden):
Om elkaar vanuit het Licht te ondersteunen kunnen we op 1 November om 11 uur (of later, wanneer het jou uitkomt) samen de ‘Love Gathering Meditatie’ doen, die ik op SoundCloud zal posten. Deze zal zowel in het Nederlands als in het Engels ingesproken worden (dankjewel Nienke Lemmen voor je prachtige vertalingen!).
Als je je inschrijft voor mijn Nieuwsbrief, dan ontvang je ook de link naar de Meditatie, naar de volgende Lichtcirkels etc:
Blessings,
Mieke & Vincent ❤ ❤
Credits image: Grev Kafi ‘Your Way’
Link to their wonderful Art: