New earth love

‘Love Gathering’ Meditatie 1 November & Lichtcirkel 6 – 11 November

Artikel geplaatst in:

De internationale, digitale ‘LOVE GATHERING‘ is een vanuit de Lichtwereld doorgegeven Meditatie die op 1 November aanstaande op SoundCloud gepost zal worden, op mijn pagina daar. Verspreid over de hele wereld zullen we naar onze eigen, favoriete krachtplekken geleid worden vanaf waar we ons vanuit onze hogere Zelven gaan verbinden.

Krijg je zin om mee te doen? Je vindt de link naar deze Meditatie ‘s ochtends hier op mijn website (en op Facebook). Je kunt zelf alvast 1 november 11 uur in je agenda reserveren (duur maximaal 44 minuten). Kun je niet om 11 uur? Het is geen probleem om de meditatie later op de dag te doen. Het werkt toch het krachtigste op het moment dat jij je er het beste voor kunt openen.

Ook zal het geen toeval zijn dat het op 1 November ‘Allerheiligen’ is … we bevinden ons in goed gezelschap!

Inschrijven hoeft dus niet, je kunt gewoon om 11 uur de Meditatie op mijn pagina op SoundCloud aanklikken en meedoen in deze krachtige bijeenkomst van Liefde!

Voor de LICHTCIRKEL ‘HEB HET NIEUWE LEVEN LIEF’ van 6 – 11 November kun je je via de link hieronder aanmelden. Je vindt dan eerst een korte praktische toelichting; onderaan die pagina zijn de vakken waarin je je mailadres, naam en evt. woonplaats kunt invullen. Na aanmelding ontvang je meteen een bevestigingsmail met een uitgebreide toelichting over de Lichtcirkel.

Tijdens de Lichtcirkel ontvang je vanaf 6 November bemoedigende en ondersteunende boodschappen, inzichten, channelings etc. die we vanuit afstemming samen met de Lichtwereld doorgeven. Ook zullen er meditaties en healings doorkomen die je dan op SoundCloud kunt beluisteren. Deze meditaties en healings zul je ook uitgeschreven ontvangen via het door jou opgegeven mailadres.
We vragen van jou een energetische toewijding en verbondenheid gedurende deze zes dagen; je kunt je op ieder, voor jou geschikt moment afstemmen op de Lichtcirkel en alles wat je via ons ontvangt in je door laten werken. Deelname gebeurt op basis van een vrijwillige bijdrage naar draagkracht.
Hier is de link waarmee je je kunt aanmelden voor de Lichtcirkel:
Graag ontmoeten we elkaar in het Licht- en Liefdesveld!
Mieke & Vincent ❤ ❤