awakenings 5D

Lichtcirkel 15 t/m 18 Juli: Inschrijvingslink en artikel

Artikel geplaatst in:
INSCHRIJVINGSLINK LICHTCIRKEL JULI
Je kunt je inschrijven voor deze Lichtcirkel via deze inschrijflink:

ONS LEVEN OP AARDE IS EEN REIS NAAR LIEFDE

Wanneer jij, te midden van de puinhopen van alles wat er nu op Aarde aan het licht komt, Liefde kunt ervaren, dan kun je God ervaren. God is Liefde. Wat vanuit liefdeloosheid geschapen is kan niet anders dan op het goede moment weer uiteenvallen. Dat is wat er nu gebeurt, we zijn getuigen van alles dat zich in en buiten onszelf los wil maken en achtergelaten wil worden.

Liefde zorgt ervoor dat wij wijsheid vergaren. Indien wij de goddelijke aanwezigheid kunnen waarnemen achter alle ervaringen die belangrijk voor ons zijn, kunnen we alles doorleven, doorzien en naar een hoger plan tillen. Liefde zorgt ervoor dat wij kunnen groeien in bewustzijn en ons huidige zielenplan op Aarde kunnen voltooien. En uiteindelijk zal Liefde ons ontwaken mogelijk maken, ons de weg wijzen naar de Eenheid van Al en tot onze ascensie leiden.

Dat was de basis van de leringen van Yeshua en Maria Magdalena, de kern van hun ‘Book of Love’, dat door de Essenen en Katharen geëerd, beschermd en nageleefd werd. Hun ‘Book of Love’ was een onbevlekte vrucht uit hun vereniging van het goddelijke mannelijke en vrouwelijke. Dat was hun geschenk aan de mensheid.

Door oude wijsheid-tradities van oude beschavingen zoals die uit Sumerië en Mesopotamië, Perzië, India, Egypte en Griekenland te verenigen met de wijsheid van de Druïden en de Kaloo, waaruit de Esseense gemeenschappen ontstonden, konden Yeshua en Maria Magdalena een weg plaveien naar het nieuwe, Gouden Tijdperk, waarvan wij nu op de drempel staan.

Liefde is wat de Aarde en haar bewoners ook nu opnieuw weer nodig hebben om door deze intense overgangsperiode heen te kunnen komen. Liefde zal ook de basis zijn van de komende Lichtcirkel.
Wie weet zien en voelen we je daar?
Liefs van Mieke & Vincent ❤ ❤