A Journey to Love Show me the way - Kirk Richards

Wat zou je doen, als al je aardse 3D wensen zijn uitgekomen?

Stel dat al jouw aardse wensen ineens vervuld gaan worden. Je bent gezond en hebt een lichaam waar je blij mee bent. Je kunt het huis van je dromen gaan betrekken, met alle spullen die je je ooit wenste. Je hebt financiële zekerheid door een vast inkomen of door een andere manier. Je hebt de partner waar je naar verlangde, die op dit moment ook het beste bij je past. En alles wat er om dit ‘ideale plaatje’ nog nodig is kun je gewoon aanschaffen. Kortom: aards gezien ben je zorgenvrij, alles is er wat je jezelf zou gunnen. WAT DAN?

Wat zou er dan overblijven wat jouw leven vervulling kan geven? Als alles, aards gezien, bij jou op de rit zou staan, wat zou jij dan het allerzinvolst vinden wat je met de rest van je leven op Aarde zou kunnen doen?
Haha….dàn gaan de ware parels tevoorschijn komen! Want dan verschuift de focus naar hogere dimensies en het hogere plan voor jouw leven. Dan ga je uitreiken naar ‘wat is eigenlijk de goddelijke versie van mijzelf? En wat voor een liefdevols zou ik daarmee op Aarde willen doen?’

Ja, dit is ondersteboven denken 🙂 Een groot deel van onze energie gaat meestal zitten in ‘zorgen dat we het aards gezien goed hebben’. Onze aandacht vliegt gemakkelijk naar allerlei mensen, dingen en gebeurtenissen om ons heen, die verbonden zijn met de derde dimensie. Maar wat zou er veranderen als je jouw leven vanaf nu vanuit jouw goddelijke Zelf gaat bekijken? Wat maakt dit leven nou ècht zinvol en vervullend voor jou?

Veel mensen gaan hier pas over nadenken als ze terminaal zijn. Dan verschuift de focus zich naar het zo goed mogelijk afronden van dit leven; nog zo veel mogelijk louteren, uitwerken, schoon schip maken, om zo min mogelijk mee te hoeven nemen naar een volgend leven. En dan komen de realisaties van wat ze eigenlijk nog heel graag hadden willen doen, maar niet gedurfd of gekund hebben, vanwege angsten, zorgen, zelftwijfel, oordelen van anderen en andere beperkingen die ze boven hun eigen hartenwensen hebben gezet.

Als je beseft dat alles in de derde dimensie goed voor je geregeld wordt ZO GAUW JIJ JE ZIELENPLAN VOLGT, dan ga je anders kijken naar dit leven. Waar laat je je nog door weerhouden om iets wel of juist niet meer te doen? Wat roept jouw ziel van binnen? Dat is eigenlijk het meest belangrijke van jouw leven, om naar die stem te luisteren!

Het scheppen van iets nieuws in jouw leven begint in de hogere sferen van de geest. Vanuit jouw Bronverbinding, vanuit jouw Licht ontstaan de meest liefdevolle en glorieuze plannen voor jouw huidige leven. Maar wanneer je gericht bent op de 3e dimensie, en dan tot actie komt, dan zul je vanuit hele andere concepten gaan handelen. Dat zijn concepten die nog angst en beperkingen in zich dragen; concepten waarin oude zelfbeelden maken dat dingen ‘weer niet lukken’. En daarom blijf je soms in oude situaties hangen. Maar niet getreurd, want dat heeft dan weer de functie dat je gaat doorzien welke beperkingen en angsten jou nog onder de goddelijke korenmaat houden, zodat jij je daar van kunt bevrijden.

Jouw zielenplan zal je altijd op koers houden naar lichtere, hogere en krachtigere versies van jezelf. Zelfs als je tijdelijk naar (misschien in jouw ogen) ‘het meest zwakste deel van jezelf’ wordt geleid, dan nog zit hier een groots plan achter om heling te brengen in dit ‘zwakke’ deel! Mens, durf volop te leven! Durf de beste versie van jezelf dagelijks te visualiseren, stralend, in jouw goddelijke grootsheid! Durf te vallen of jezelf een time-out te gunnen, zodat je daarna vol triomf kunt opstaan, omdat je ineens van binnen hebt gevoeld dat je, in samenwerking met de alomvattende Bron, iets nieuws wilt creëren dat geest en bezieling op Aarde terug zal brengen!

Mieke

* Dit is één van onze aandachtspunten in de komende Lichtcirkels. Meer info daarover vind je hier:
https://miekevulink.nl/2022/07/06/lichtcirkel/lichtcirkel-15t-m-18-juli-inschrijvingslink-en-artikel/

Credits image: Show me the Way, Kirk Richards