lion portail

In je Lichtkracht komen – nieuwe Lichtcirkel 4-8 Augustus

Lieve mensen, mijn website heeft er een tijdje uitgelegen, maar ik ben blij weer een volgende online Lichtcirkel te kunnen aankondigen:
‘Liefdevol en vastberaden in je Lichtkracht komen’.

Onderstaande boodschap ontving ik in een afstemming en voelt als de kern van deze Lichtcirkel.

Overgave aan je Zielsverlangens 

“Wat is het, wat jij ten diepste wenst? Wat is het, waar jij bijna, of misschien wel alles voor zou kunnen opgeven? Is het niet dat intense verlangen om altijd in het Licht van de Bron te kunnen zijn? Jezelf te kunnen zien, en te erkennen in wie jij vanuit jouw goddelijke essentie bent?

Ieder mens draagt gevoelens van heimwee in zich. Heimwee naar die plek, ergens in het universum, waar jij je volledig gekend, begrepen en geliefd voelt. Die plek die als thuis voelt, waar anderen om jou heen net als jij één zijn met het goddelijke Licht dat ze in zich dragen. Waar jij zonder enige uitleg je eigen weg kunt volgen die jou vervult, voedt, en vredig en vreugdevol maakt.

Maar toch ben je nu hier, op Aarde. Om zoveel mogelijk van jouw unieke vonk, ingebed in het Licht van jouw thuisplek, te gaan belichamen. Zodat je kunt uitdragen wat jou zo diep weet te vervullen. Je bent op Aarde om ook hier die weg te gaan die jou, en anderen naast jou, kan verheffen, kan optillen naar hogere werelden van de geest. De enige weg die jou weer volledig met jouw goddelijke essentie kan verbinden.

Voel je hoe je, soms zacht, en dan weer heel intens, aangeraakt wordt door Lichtkrachten die jou aan deze weg proberen te herinneren? Merk je hoe deze krachten inwerken op jouw eigen persoonlijke wil, zodat je steeds meer gaat toegeven aan ‘Uw Wil geschiede’? Die Wil is niet van een strenge autoriteit buiten je, maar van jouw hogere Zelf, die jou met de onvoorwaardelijke Liefde van jouw Thuisplek leidt naar jouw bestemming in dit aardse leven.

De reis naar de Leeuwenpoort van 08-08 is een reis naar het domein van jouw geliefden in de geestelijke sferen die zich achter de sluiers bevinden. Het enige wat er voor nodig is om daar verbinding mee te voelen is toe te geven aan jouw zielsverlangens. Stap voor stap zul je in deze reis begeleid worden en begeleid blijven. Durf het ego te laten breken en het niet meer te weten hoe verder… Durf toe te geven wanneer vermoeidheid of andere verschijnselen je tot stilstand roepen. En laat je gedragen worden, naar bezieling, naar die stille, stralende aanwezigheid diep in je hart. Daar vind je jouw eigen Godsvonk, waarin alles aanwezig is van jouw thuisplek; alles wat je zó graag op Aarde wenst te belichamen en uit te dragen.”

********

Mocht je je nog graag willen aansluiten bij deze Lichtcirkel, dan kan dat via deze pagina:
Inschrijvingslink Lichtcirkel Augustus

Op donderdagavond 4 Augustus openen we de online Lichtcirkel met een welkomstmeditatie.
De link naar die meditatie ontvang je ruim voor 20.00 uur, ons gezamenlijke afstemmoment, op het door jou opgegeven mailadres. Vul dat bij aanmelding svp foutloos in, anders ontvang je niks!.
Ook zullen we nogmaals de praktische info van de Lichtcirkel sturen.
Liefs!