owl

Haarscherpe keuzes maken

Artikel geplaatst in: ,
De energie die ons nu begeleidt is een enorm krachtige! Niemand ontspringt de dans van opschoning, die deze energie teweeg brengt. Misschien voel je zelf ook hoe je iedere dag weer met iets geconfronteerd wordt dat om een keuze vraagt die exact overeenkomt met wat voor jouw ziel klopt. De persoonlijkheid kan bijna niet anders meer dan steeds weer een stap naar achteren te doen. Er zijn echt hogere, innerlijke krachten aan zet die het stuur van ons leven in handen hebben genomen, en zij worden duidelijk vanuit hogere dimensies versterkt.
Op de oude manier dingen doen die niet goed voor je ziel zijn (die niet met jouw zielenplan overeenkomen) lukt gewoon niet meer. Doe je het wel, vanuit een automatisme, of omdat een stemmetje van je persoonlijkheid zegt ‘Och, dat kan wel hoor’, dan zul je meteen merken dat je tegen jezelf in aan het gaan bent. Al onze keuzes liggen onder een vergrootglas, zodat we echt helder zullen krijgen wat onze bewustzijnsgroei wel of niet ondersteunt.
Fysiek zitten enorm veel mensen in de lappenmand. Anders gezegd: ze worden steeds weer naar zichzelf teruggeleid, naar binnen. Dáár zitten de antwoorden, de doorbraken, de bevrijdingen vanuit de oude, verdichtere lagen die ons nu nog in dualiteit gevangen houden. Geloof je nog in zwaarte, tegenwerkingen, vechten, mislukkingen, vijanden etc. dan zullen die trillingen ook ‘bezit’ van je nemen. Dat is zeker niet fout of te veroordelen! Want daardoor zullen er innerlijk andere, hogere krachten in ons opstaan die ons meteen ‘hogere’ intenties of gedachten aanreiken die op Liefde en Oervertrouwen gebaseerd zijn.
We kunnen niet anders meer dan onze eigen, unieke weg van de ziel volgen. Alleen die eigen-wijze weg leidt ons naar meer liefde, wijsheid, vreugde en saamhorigheid. De huidige energieën zorgen voor diepgaande processen van bevrijding van de zware frequenties die we in diverse lagen nog dragen, of onbewust blijven aantrekken. En steeds, vlak voor iedere bevrijding, zullen we een keuzemoment krijgen. Om dan een 100% keuze voor onszelf te maken kan soms heel lastig is, omdat we toch vaak rekening houden met anderen tijdens die keuzemomenten. We willen niemand kwetsen! Maar juist als we niet trouw blijven aan onszelf zullen we zowel onszelf als die ander tekort doen. En indien we wel een keuze maken die een ander als pijnlijk ervaart: dan zijn wij de initiators die anderen in stilte aanmoedigen om hun innerlijke opschoningen aan te gaan.
Laat wijsheid je leider zijn, overgave je vriendin en innerlijke trouw je vriend. Gun ieder levend wezen om je heen om hun eigen weg te ontdekken en die, net als jij, met vallen en opstaan, te leren volgen. Op naar het innerlijke Licht!
Mieke