Boeken kado

Mijn boeken in de aanbieding!

Artikel geplaatst in: ,
De herfst in met onsterfelijke Liefde? Wat een goed idee! En dat gaat nog lukken ook, want mijn twee boeken zijn vanaf Oktober 2022 als cadeau-pakket in de aanbieding, om de prachtige herdruk van mijn tweede boek ‘Onsterfelijke Liefde, Ontwaken in Heilige Voetsporen’ te vieren!
In dit lange artikel vind je van beide boeken zowel een voorwoord als de inhoudsopgave. Als je mijn artikelen graag leest zullen de boeken je zeker aanspreken!
Dit cadeau-pakket is alleen bij mijn uitgever, Uitgeverij Oorsprong, samen voor €37,50 (i.p.v. €50,-) verkrijgbaar. De aanbiedingsprijs geldt dus alleen als je beide boeken tegelijk bij hen bestelt. Dat kan via deze link:
Moge de boeken je bemoedigen om je hart te volgen ❤
********
ONSTERFELIJKE LIEFDE – ONTWAKEN IN HEILIGE VOETSPOREN

* Boek II, nieuwe uitgave, 22-09-2022!

‘In haar eerste boek, ‘Een Reis naar Liefde’ (oorspronkelijke titel ‘a Book of Love’), neemt Mieke Vulink de lezer mee op haar reis met haar dochter in 2015 door Zuid-Frankrijk. Door haar intuïtie te volgen worden bijzondere plekken bezocht die verbonden zijn met Yeshua, Maria Magdalena, de Essenen, Katharen en Tempeliers.
Daarbij doen ze veel ervaringen op die bij hen herinneringen aan vorige levens oproepen.
Veel lezers hebben zelf, met het eerste boek als een soort spirituele reisgids, een eigen ‘herinneringsreis’ naar dit gebied ondernomen. Tijdens latere Lichtwerkreizen die Mieke en ik in Frankrijk gemaakt hebben zijn we vele lezers van het eerste boek tegengekomen, met enthousiaste verhalen over hun bijzondere persoonlijke ervaringen.
Dit tweede boek, Onsterfelijke Liefde, begint met een in onze ogen door de Lichtwereld zorgvuldig voorbereide ontmoeting van Mieke en mij. Deze had grote gevolgen en bezorgde ons diepgaande processen die onze beide levens aardig op de kop hebben gezet. We ontvingen steeds meer aanwijzingen voor een Lichtwerkreis die we samen zouden gaan maken. Maar we wisten niet dat dit wederom een reis zou worden die in Rennes-Le-Chateau zou eindigen.
Op intuïtie vertrekken we in 2019 naar verschillende heilige plekken in de regio’s Occitanië in Zuid-Frankrijk en Catalonië in Noord-Spanje. Dit gebied is zeer rijk aan cultuurhistorische plekken met prachtige overblijfselen van Romeinse en Joodse nederzettingen. In de natuur zijn er nog vele megalithische bouwwerken en nederzettingen te vinden, zoals dolmen, menhirs, steencirkels en oppidums, die getuigen van menselijke aanwezigheid en Druïdische en Keltische kennis dragen van vele duizenden jaren geleden.
Gedurende de reis wordt er steeds meer aan ons geopenbaard. Voor ons persoonlijk is het een rode draad waarin de samenhang zichtbaar wordt tussen vele vorige levens waarin we veelal samen, als Lichtwerkers, dienstbaar waren en wilden bijdragen. Deze rode draad wordt enkel zichtbaar door te volgen wat zich aandient. Achter het zogenaamde toeval schuilt altijd de ‘hogere leiding’.
Mede door de hoge energie in dit gebied, en door in de heilige voetsporen van vele voorgangers te lopen worden we diep geopend en dienen zich steeds meer herinneringen aan. De uiterlijke reis wordt steeds meer een innerlijke reis naar de Goddelijke Aanwezigheid in onszelf, naar Liefde die onsterfelijk is en eeuwig wacht om ontdekt te worden.

Wij mensen zijn zelf de dragers van deze Onsterfelijke Liefde. Door het lezen van dit boek betreed ook jij deze heilige voetsporen en zul je aangeraakt worden door wat er op jou ligt te wachten. Een mooie openbarende reis naar Jezelf toegewenst!’

Vincent Rikkerink

Therapeut, Healer en (sinds 2022) echtgenoot

INHOUD BOEK II ‘ONSTERFELIJKE LIEFDE’
Onsterfelijke Liefde
Voorwoord
Ian Graham over ‘Onsterfelijke Liefde’
De Ontmoeting
Tweelingstralen – Oude deuren gaan open
Een gezamenlijke Missie
Je Zielenfamilie terugvinden
De Kloosterhoeve bij Zutphen
Merovingisch bezoek
De Messiaanse Bloedlijnen
Charlemagne in het zonnetje
In Heilige Voetsporen
Ontgoddelijkt en ontgraald
Met Saint Germain op reis
Het Christus-Bewustzijn dienen
De Holy Quest is begonnen
Saint Guilhem, de Wijze uit de Heilige Graalroman
Het paradijs bij St. Guilhem-le-Désert
Het offer van Aniane
Eeuwenoude rust in La Couvertoirade
Verzoening op de Duivelsbrug
Lichtwerk in het Graalkasteel van Montpeyroux
Spanje – verwacht het onverwachte
Hemelse Boodschappen
Een weekend vol Overgave
Inwijdingswegen rondom de Pyreneeën
Een overvol Joods Thuis in Girona
Portalen van purificatie in Palera en Bésalu
De Jacobsladder
Toch nog naar Dali in Figueras
Je hart volgen naar de Pyreneeën
Regelrecht naar Hogere Dimensies
De roep van de magische Mont Canigou
Pelgrimstocht naar de Abdij van Saint Martin
Serrabone, een vrouwelijke plek tussen Hemel en Aarde
Middeleeuws Castelnou
Een klein stukje Wonderland
De reis gaat verder …
Nawoord
De innerlijke Weg

********

A BOOK OF LOVE – EEN HEILIGE GRAAL REIS IN ZUID FRANKRIJK
* Boek I, 4e druk 12-12-2019
Toekomstige titel ‘Een Reis naar Liefde’

In het Engels beperkt verkrijgbaar als ‘A Journey to Love’

‘Er bestaat geen twijfel over; dit boek van Liefde moest geschreven worden! Het onthult hoe trouw en gehoorzaamheid aan een innerlijke roeping tot een reis kunnen leiden die iemand in een staat van ontzag en verwondering achterlaat. De lezer zal onherroepelijk geraakt worden, want pagina na pagina bevestigt Mieke met haar directe ervaringen dat wanneer een roeping gevolgd wordt, genade om iedere hoek te wachten staat en bergen energie zal vrijgeven.
De reis van Mieke en haar dochter Eva, in het teken van de Heilige Graal door de Languedoc in Frankrijk, levert een prachtig en diepgaand verhaal op. Het is in de eerste plaats een informatief reisverslag door één van de mooiste en heiligste uithoeken van Europa. Iemand die niet ingewijd is in de geschiedenissen en mysteries van die regio kan niet anders dan zich hier toe aangetrokken gaan voelen. Tegelijkertijd biedt het een perfecte gids voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de heilige plaatsen met hun eigen verbindingen met de Essenen, Katharen, Tempeliers en de esoterische geschiedenis.
Het verhaal ontvouwt zich als een legpuzzel, doordat toevallige ontmoetingen gevolgd worden door innerlijke visioenen, en doordat intuïtieve ingevingen weer door andere toevallige ontmoetingen (vaak met aanwezigheden uit hogere dimensies) gevolgd worden. Zo brengt het verhaal een verzameling personages samen die elk een cruciale rol spelen in de aanloop naar de ontknoping en ultieme ontmoeting aan het einde van het boek.
Mieke heeft dat speciale vermogen om haar innerlijke leiding toe te staan om haar altijd op het juiste moment naar de juiste plaats te brengen om de juiste mensen te ontmoeten. Soms betekent dat aan de juiste restauranttafel te zitten, haar oren in de juiste richting te laten wapperen om de juiste gesprekken op te vangen.
Maar het meest fascinerende is waar Mieke alle aardse en hoger-dimensionale elementen met elkaar verweeft. terwijl zij en Eva zich laten leiden door een van de meest fascinerende verhalen in de christelijke geschiedenis; die van de Heilige Graal, en de zoektocht naar de echte en mystieke betekenis ervan. Onlosmakelijk verbonden met die zoektocht zijn natuurlijk Yeshua en Maria Magdalena, die Mieke’s inspiratie zijn en wiens Liefde haar metgezel is op haar reis.
Wat mooi in Mieke’s schrijven is dat ze, ondanks de overduidelijke inbreng van onzichtbare krachten waarmee ze haar pelgrimstocht co-creëert, nooit overdreven poëtisch of ongeaard wordt. Zelfs wanneer ze haar eigen sublieme en diepgaande mystieke ervaringen beschrijft, onthult ze genoeg om de lezer mee te laten voelen in wat ze heeft meegemaakt, zonder haar perspectief als onthechte waarnemer te verliezen.

Mieke Vulink is een hedendaagse mystica. Dit wordt duidelijk als ze met haar lezer inzichten deelt over haar eigen persoonlijke twijfels en angsten, terwijl ze buigt voor de enorme implicaties van wat ze ervaart. In haar schrijven worden legendes terug gebracht naar waarheid.’

Ian Graham, spirituele coach, healer, auteur
INHOUD ‘EEN BOEK VAN LIEFDE’
Voorwoord
Eindelijk Thuis komen
Standing alone
Aanloop naar de Graal Reis
Graal bewustzijn
Graal geschiedenis
Naar het tweede Heilige Land
Liefdevol bezoek
Vertrek
We beginnen op aarde
Wortelen in Montpellier
De Ark achterna
In Alet les Bains
Bij de hand genomen
De Lichtwereld wijst de weg
Montségur – de eerste etappe
Even terug op aarde
De inwijdingsweg naar het Chateau
Zing, Troubadour, over l’Amour
Naar Rennes le Chateau – vol verwachting klopt mijn hart
Een kerk vol schatten
Een warm welkom op Les Labadous
San Greal en Sang Real
Bugarach, de mannelijke berg die waakt over de Roseline
Onverwacht opnieuw geboren
Portaaldag bij de Pech de Cardou (07/07)
Het Sacré Coeur
Wees een Boek van Liefde!
Nawoord 2015
Nawoord 2016
Nawoord 2019