Mdina MM Cathedral

In jou groeit nieuw leven

Artikel geplaatst in:
We gaan voorlopig door Inwijdingsfasen heen die ons vooral naar binnen zullen leiden. Want in ons is er heel veel aangeraakt dat zich los wil laten, dat uit ons wil stromen. In de buitenwereld blijven we overeind waar nodig; innerlijk ontwaken we met een versnelling die nog nooit zo krachtig was. Ons hogere Zelf c.q. de Lichtwereld zal ons inzetten waar we voor elkaar van betekenis kunnen zijn.
Laat vandaag alle 3D- plaatjes en -verwachtingen over jezelf en je leven los. Laat de nieuwe, liefdevolle levensstromen zich zachtjes in jou nestelen. Koester en bescherm ze, laat ze als het ware uitharden totdat ze tegen een stootje kunnen. Volg wat er op je pad komt mits het kloppend voelt vanuit jouw intuïtie en innerlijke weten. Kies alleen nog maar voor wat voedend is voor jouw bewustzijnsgroei, zelfs als dit een uitdaging betekent, of iets moeilijks voor je ego betreft indien het oude angsten triggert.
Er zal steeds vaker een beroep gedaan gaan worden op de Goddelijke Aanwezigheid in jou. Dat maakt ook dat jouw verbinding daarmee, en je vertrouwen daarin enorm in kracht zal toenemen. Misschien heb je soms het gevoel dat je wat hardhandig wakker wordt geschud, maar vertrouw er maar op dat ook daar een liefdevolle leiding achter zit. Want alles wat je kan verheffen zal op je weg verschijnen.
Veel vertrouwen, overgave en heling gewenst,
Mieke