Lion and Elf

Turbulente maand: Omarmen en blijven

Artikel geplaatst in: ,
Lieve mensen, alvast deze korte aankondiging dat de geplande online Lichtcirkel van 20-23 Februari zal doorschuiven naar 20-23 Maart. Dit heeft puur te maken met de intense energetische, kosmische stromingen die sinds de laatste week van Januari vooralsnog heel veel teweeg brengen! Het is een kwestie van aanschouwen, aanwezig blijven en vooral focussen op wat iets met jou doet. Als het je raakt, hoe reageer je dan wel of niet zinvol?
De intense energieën die grote veranderingen veroorzaken werken natuurlijk in ieder van ons persoonlijk verschillend door. Afhankelijk van welke patronen er in jou nog doorzien en achtergelaten kunnen worden, zul je af en toe behoorlijk door elkaar geschud worden. Soms is dat nodig. Het is DE tijd waarin we persoonlijke gedachten en handelingen nog bewuster krijgen voorgespiegrld, zodat we ze echt gaan vervangen door wat wel in overeenstemming is met wat er vanuit onze hogere delen geleefd wil worden!
De kern van dit alles is een grote accentverschuiving van de hogere vrouwelijke delen in onszelf naar hogere mannelijke delen. JOUW EIGEN KRACHTEN (ER-)KENNEN is hierbij het innerlijke kompas dat richting kan geven aan jouw volgende stappen op de weg naar meer Zelfbewustzijn.
Er volgt nog een uitgebreider artikel hierover!
Houd vertrouwen, ook in wat jij zelf voelt bij wat jij per moment nodig hebt; actief in de wereld gaan staan vanuit jouw Licht, of juist weer even terugtrekken?
Tot binnenkort,
Mieke ❤