Spring Equinox 2

Oproep aan Lichtwerkers, Lichtdragers en Lichtleiders: 20 Maart Lente Equinox Meditatie voor de Nieuwe Aarde

Lieve mensen,
Ooit voelden we ons eenlingen, anders dan anderen, zoekend naar een plek op Aarde waar we onszelf konden zijn. Maar we dragen allen eenzelfde, gezamenlijk zielsverlangen dat ons al gedurende vele levens verbonden heeft! We willen allemaal in Liefde leven, en de oude overheersingen en machtspatronen achter ons laten. We worden ons er steeds bewuster van dat onze aanwezigheid op Aarde van een veel groter belang is dan alleen om ervaringen op te doen.

Jij bent gekomen om de Aarde en de mensheid te ondersteunen bij de immense overgang van de derde naar hogere dimensies. Je hebt zielskwaliteiten die van grote waarde zijn om jezelf en anderen te kunnen verheffen uit oude velden waarin groeien alleen via angst en lijden mogelijk was. De grootsheid die jij in je draagt wil erkend, geliefd en geleefd worden!

Dit jaar vindt de Lente Equinox op 20 Maart plaats. Tijdens deze Lente Equinox zullen er veel nieuwe, hogere Lichtfrequenties voor de nieuwe Aarde en ontwakende mensheid ter beschikking komen. Ik voel me geroepen om zo veel mogelijk gelijkgestemden uit te nodigen voor een gezamenlijke Meditatie op 20 Maart. Je bent vrij om gelijkgestemden uit te nodigen!
De Lente Equinox Meditatie valt samen met mijn 5daagse online Lichtcirkel van 19-23 Maart: ‘Kom, Leiders van het Licht’. Op 19 Maart is daarvan de opening; gedurende de 4 dagen daarna zullen er steeds 3 Lichtmeesters zich vanuit hun speciale, goddelijke kwaliteiten met ons verbinden, zodat die in ons nog dieper geactiveerd en bekrachtigd zullen worden. De kwaliteiten die we ook in de Lente Equinox Meditatie op 20 Maart zullen meenemen zijn de hogere Wil, Wijsheid en Liefde.
WIL JE MEEDOEN MET DE MEDITATIE OP 20 MAART, 19.30 uur?
Op 20 Maart in de namiddag dag zal de Meditatie op mijn pagina op SoundCloud klaarstaan:
Mieke Vulink op SoundCloud
Je hoeft je er dus niet apart voor op te geven en je kunt de Meditatie op ieder ander moment doen. Als dank voor alle voorbereidingen wordt een kleine vrijwillige bijdrage zeer gewaardeerd. Die kun je overmaken naar: Praktijk M. Vulink, NL 95 INGB 0101 3245 10
WIL JE MEEDOEN MET DE VOLLEDIGE LICHTCIRKEL van 19-23 MAART?
De Lichtcirkel heeft een eigen programma, inclusief de Lente Equinox Meditatie. Gedurende 5 dagen ontvang je doorgevingen, links naar meditaties en healings in je mailbox, ter ondersteuning van jouw huidige processen. Je kunt die tot je nemen op de momenten dat je er ruimte voor voelt; dat kan ook een paar dagen later dus. Meer info vind je in de meest recente artikelen op deze website.

Hier kun je je voor de hele Lichtcirkel inschrijven:
Inschrijvingspagina Lichtcirkel
Fijn als je deze oproep in jouw netwerk wilt delen.
Dankjewel dat jij op Aarde bent, met jouw Licht, Liefde en Bewustzijn!

Mieke Vulink