Ascended Masters helping us

Hoe een Lichtcirkel jou kan bekrachtigen

Artikel geplaatst in: ,

Voor mensen die nog niet eerder aan onze online Lichtcirkels hebben meegedaan: hier kun je er alles over lezen. Zo kun je inschatten of het wat voor jou zou kunnen zijn!

* De eerstvolgende Lichtcirkel is van 19 t/m 23 Maart.

Vijf dagen lang ontvang je vanuit hogere dimensies oppeppers, voedende boodschappen, inzichten over wat er gaande is in ons, healings, meditaties en geleide Lichtreizen die je mee zullen nemen naar je zusters en broeders in de Lichtsferen. Dit alles zorgt ervoor dat de verbinding met jouw hogere Zelf zich verder kan openen en bestendigen. Jouw hogere Zelf is met spiritueel gelijkgestemden verbonden. Zo zullen we elkaar ondersteunen en samen een enorme bijdrage leveren aan het bekrachtigen van het Universele Liefdesveld.

* Deelname is vanuit je eigen huis.

Je hoeft de deur dus niet uit. Je kunt lekker in je eigen energie blijven, terwijl je ondertussen gedragen wordt in het veld van de Lichtcirkel.

* Een gezamenlijke afstemming om 19.30 uur.

Het tijdstip is uiteraard niet verplicht. Pak jouw afstemmoment wanneer jij de rust en ruimte voelt om in te keren, dan kan het ook echt binnenkomen en indalen. Zelfs als dit een paar dagen later is, dat is geen probleem. Wel vragen we om jouw volle intentie om echt deel te nemen, want ieders toewijding werkt door in ons gezamenlijke Lichtveld.

* Meditaties & Healings beluisteren gaat via SoundCloud.
Tijdens de Lichtcirkels komen er teksten door die afgestemd zijn op waar we innerlijk zitten. Op sommige (dus niet op alle!) dagen komen er meditaties of healings. Wanneer ik die ingesproken heb plaats ik ze op SoundCloud, en ontvang je de link daarvan per mail (voor 19u ‘s avonds). Je ontvangt ook de uitgeschreven versies per mail. Om te checken of het lukt met SoundCloud, kun je deze link naar mijn pagina aanklikken en daar een Meditatie uit eerdere Lichtcirkels uitproberen:
* Zo vaak als je wilt kun je alles doorlezen of beluisteren.

De ontvangen boodschappen dragen meerdere lagen. Hoe vaker je ze leest of beluistert, des te meer je erin zult ontdekken wat voor jou van toepassing is. Vraag innerlijk om begeleiding vanuit hogere dimensies, zodat je helder krijgt wat voor jou zinvol is.

* Jouw intentie om te groeien in bewustzijn.

Jouw bereidheid om je liefdevol te verbinden en te openen zal jou als vanzelf met de helende energie van de Lichtcirkel verbinden. Hoe meer je jezelf toestaat om te voelen, wat er ook maar in beweging gaat komen, des te meer het heilige werk in jou kan gebeuren. Laat de Lichtcirkelboodschappen maar in alle zachtheid en kracht in jou doorwerken…

* Bijdrage naar draagkracht.
Omdat we iedereen die met mijn artikelen resoneert de gelegenheid willen geven om te kunnen deelnemen, vragen we voor onze Lichtcirkels altijd een richtbedrag van €88. Voor dit bedrag ontvang je de complete Lichtcirkel. Maar in termijnen, minder of later betalen is ook prima. We vertrouwen op ieders zuiverheid hierin! Je hoeft dus niet te overleggen over jouw donatie.
* Deelnemen op basis van eigen verantwoordelijkheid
Deelnemers aan de Lichtcirkel delen een zielsverlangen om te ontwaken. Ze zijn bekend met innerlijk werk, transformaties en persoonlijke processen en kunnen zichzelf daarin ook begeleiden. Veel mensen uit de Lichtcirkels hebben het gevoel dat de doorgegeven boodschappen speciaal voor hen geschreven zijn. Ze sluiten vaak naadloos aan bij de processen die op dat moment spelen.
Om volledig afgestemd te kunnen blijven op het collectieve veld van deze Lichtcirkel is afzondering nodig en geef ik door wat ik ontvang voor het collectieve veld van de Lichtcirkel. Ik heb dus geen ruimte om persoonlijke mails te beantwoorden of begeleiding te bieden.

Wil je meer lezen over de achtergronden van onze huidige processen? Zie de vorige artikelen op deze website.

DE INSCHRIJFLINK VOOR DE KOMENDE LICHTCIRKEL VIND JE HIER:
Inschrijven Lichtcirkel 19-23 Maart
Alvast dank voor je deelname, liefs,
Mieke