krCheribumAndAFlamingSword 001
'Cheribum and a Flaming Sword 2'  J. Kirk Richards

Sta op en geef niet op!

Lieve allen, wat een intense energieën krijgen we momenteel naar ons toe! Iedereen die eerlijk kijkt naar wat er nog heling behoeft valt van het ene proces in het andere. We hebben al zó veel lagen afgepeld, en toch dienen zich opnieuw hele oude stukken aan. Onderste stenen komen boven, persoonlijke schaduwkantjes smeken om niet langer afgekeurd maar in het licht gezet te worden.
Ons innerlijke werk gaat nu non-stop door. Dat kan veel brakke nachten en behoorlijke zelfconfrontaties geven. Hoge frequenties lijken soms met bakken uit de lucht te vallen om ons van binnenuit schoon te spoelen (als we daar ook toe bereid zijn). Onze oorspronkelijke DNA coderingen worden nog krachtiger geactiveerd. Je zult er met de neus op gedrukt worden waar er nog gebrek aan vertrouwen in hogere leiding is. Waar het ongeduld van onze persoonlijkheid tevoorschijn komt, omdat sommige dingen maar niet in de stroom komen, worden we op nog niet geheelde wonden gewezen. Alles waarmee we onszelf nog dwars zitten, alle oude gedachten waarmee we ons eigen licht dimmen mogen en kunnen ook liefdevol afgevoerd gaan worden.
Wij zijn zelf de Lichtbrengers, en de grootste vooruitgang die we kunnen boeken bevindt zich onder onze neus, in onze eigen binnenwereld. We kunnen er niet meer omheen; ons eigen ontwaken staat bovenaan. Dáár vindt nu de grote ommekeer plaats!
We kunnen geen Nieuwe Aarde bouwen op ruïnes waarin de oude energie van dualiteit en afscheiding nog aanwezig is. Ooit was de kennis volop aanwezig om op de meest krachtige plekken op Aarde grote, ‘zingende’ menhirs te plaatsen, of geometrische vormen te bouwen, die hoogfrequent, universeel scheppend Licht konden ontvangen, containen en uitzenden. Veel van die plekken zijn uitgelijnd op Orion. Maar steeds meer mensen ontdekken dat er nog een uitlijning is op een bron van vrouwelijke energie: de sterrenconstellatie de Zwaan. Zij was ooit de Poolster. Het Licht van de Grote Moedergodin (Deneb is de krachtigste ster van de Zwaan) draagt zo’n hoge Liefdesfrequentie dat we ons er bijna te nietig voor voelen om die te ontvangen. Maar toch is dit precies waar we nu toe uitgenodigd worden! We zijn aan het her-ontdekken hoe we onszelf, als wandelende Tempels, opnieuw kunnen afstemmen om al deze onvoorwaardelijke Liefde en dit scheppende Licht te ontvangen.
Aan alle kanten worden we bemoedigd om nu dóór te gaan. Door te gaan met het opruimen van de laatste resten van oude angst en pijn, van oude slachtoffer- en daderperspectieven. Juist nu kan het Licht tot op celniveau binnendringen en ons doen ontwaken binnen onze eigen goddelijke essentie. Wat ons nog in de 3D beperkingen houdt, is zijn grip op ons aan het verliezen.
Zo zal ook de synchroniciteit blijven toenemen, om ons te laten voelen dat ons hogere Zelf echt het stuur in handen heeft genomen (nadat we daar zelf om gevraagd hebben).
We maken deze enorm intensieve en soms zo vermoeiende overgangsreis niet alleen. Iedere vorm van hulp die liefdevol en nodig is zal op je weg verschijnen! Maar geef daarbij niet jouw eigen autoriteit uit handen, twijfel niet langer aan jouw eigen innerlijke weten! Diep in jezelf weet je dat je voor deze enorme uitdaging gekomen bent om, te midden van de wanhoop en chaos van de oude wereld, vanuit jouw goddelijke liefdeskracht rechtop te gaan staan.
Laat zelftwijfel en zelfontkenning achter je. Stop met het bagatelliseren van jouw specifieke vermogens die voortkomen uit jouw verbinding met de Goddelijke Bron. Je hebt er honderden levens aan besteed om de toegang tot deze vermogens weer vrij te maken! Alles wat je innerlijk over jezelf afwijst zul je via anderen terug gespiegeld krijgen. Dit gaat net zolang door totdat je er echt van doordrongen raakt wat jou zo uniek maakt, en hoe waardevol het is wat jij te brengen hebt. Ieder mens heeft iets te bieden dat een waar geschenk voor een ander is. Erken de goddelijke geschenken die jij draagt en laat ze er zijn, voor jezelf en voor anderen! Laten we onze Licht- en Liefdeskrachten bundelen en elkaar blijven herinneren aan waarvoor we werkelijk naar de Aarde zijn gekomen.

Mieke Vulink ❤
PS Vanaf volgende week (20 Juni) zit ik weer in Zuid Frankrijk. De beloofde Lichtcirkel vanuit daar zal er zeker komen, maar ik kan pas echt voelen wat de bedoeling is (ook qua timing) als ik eerst zelf weer helemaal in de energie van die heilige plekken zit. Dus nog even geduld, alles komt op het goede moment 🙂