licht

Het oude overleven mag eruit; jouw Licht wil erin

Mensen die al langer bezig zijn met bewustwording worden nu vanuit hogere dimensies begeleid om hun onderste, meest verdichte stenen naar boven te krijgen, in het eigen bewustzijn. Dan kan er licht op komen waarom ze zichzelf toch nog niet helemaal vrij kunnen voelen van hun diepgewortelde angsten, of van oude aanslagen op hun innerlijke licht.
Voor velen van ons geldt dat onze missie in dit leven is om ons innerlijke licht te laten schijnen. Dat is op zich al een hele toer, en activeert ook alle wonden uit levens waarin dat licht juist ongewenst was en we daarom omgebracht zijn.
Ben jij er klaar voor om helemaal zichtbaar te worden met wat jou nou zo bijzonder maakt? Mag jij helemaal tevoorschijn komen, inclusief die oude delen die nog bang zijn om wat er eerder is gebeurd toen ze hun hogere vermogens hebben ingezet?
Jij voelt vast ook dat verlangen om je helemaal te verbinden met het onbezoedelde, ontembare Licht dat in jou is, waar jij zelf van gemaakt bent! Met een innerlijk commitment om dat Licht puur en onbezoedeld te houden, en het helder te laten schijnen. En hoe mooi is het, dat een ander mens het eigen goddelijke daarin gespiegeld kan zien …
Het is tijd om alles wat met jouw goddelijke afkomst verbonden is te gaan waarderen. Jouw licht, liefdeskracht en ontwikkelde bewustzijn zijn immers de enige krachten die echt tot in alle eeuwigheid kunnen bestaan.
Velen van ons hebben een overvloedige zielengroei meegemaakt in de meest recente levens, inclusief het huidige leven. Daarin hebben we vaak soortgelijke ervaringen aangetrokken als die uit vorige levens die met destructie te maken hadden. Waarom zou een ziel in godsnaam voor zoiets soortgelijks kiezen? En waarom vaak zo snel na elkaar; amper ‘boven’ geweest en alweer terug voor een volgend leven op aarde?
De redenen daarvoor liggen in de Akasha kronieken opgeslagen, maar ook in ons hoger Zelf. Vaak hoefden we niet een lang, aards leven te hebben om opnieuw in menselijke vorm te kunnen ervaren wat er aan groei mogelijk was. Onze laatste levens zijn een aanzetsel geweest voor inzichten die te maken hebben met wat we voor ons huidige leven konden ontwerpen.
Vóór onze huidige incarnatie zijn velen van ons teruggekeerd naar de hemel met haar hogere dimensies. Daar verwerkten we onze voorgaande ervaringen en werkten we hard aan onszelf, samen met ons begeleidende team, om terug te kunnen keren. Maar deze keer met een veelomvattender, helend plan waar we eerder meerdere incarnaties voor nodig gehad zouden hebben.
Deze keer betekent het in onze volle Lichtkracht komen niet het einde van ons verhaal… Door onszelf die liefde te geven dat we ‘gewoon’ onszelf kunnen zijn, en door onze eigen versie van Lichtwerk te doen begrijpen we dat al die oude ervaringen ons niet langer hoeven te bepalen. We weten vanuit eigen ervaring dat het universele drieluik van leven, dood en wedergeboorte voor alles en iedereen geldt.
En daar staan we nu, met dat krachtige innerlijke weten dat zegt:
“Ook al is dit mij allemaal overkomen; nog steeds ben ik Liefde en Licht! Alles in mij wat dit nog ontkent – toon het mij, zodat ik nog meer Liefde en Licht kan gaan belichamen!” Is er een krachtiger uitspraak mogelijk, en een groter voorbeeld, om ons leven hier aan te wijden? En om dit zonder enige ego-verstrengelingen te doen? We zijn waarachtig aan het ontdekken hoe we de goddelijke scheppingskrachten voor onszelf, voor elkaar en voor de Aarde kunnen gaan inzetten!
Erken het Licht dat in jou is en dat door je heen schijnt. Benoem het als je het in anderen ziet. Bemoedig elkaar om deze laatste illusies, dat we niet goed genoeg, niet machtig genoeg of niet gewenst zouden zijn, voorgoed van ons af te kunnen werpen! Want van oorsprong is er alleen LICHT en LIEFDE, en dat is WIE WIJ ZIJN, dat is WIE JIJ BENT.
Mieke