MM

De Verbinding met de Goddelijke Aanwezigheid in Jezelf

Voel jij de verbinding met de Goddelijke Aanwezigheid in Jezelf? Of verlang je naar die verbinding?

Dan zouden zowel de komende twee online Lichtcirkels als het live interview en Youtube opname van aanstaande woensdag 4 Oktober (in het Engels) wel eens heel interessant voor jou kunnen zijn!

Twee nieuwe online Lichtcirkels

Deze zullen in het teken staan van ons I AM, ons IK BEN. Veel van de Lichtdragers zijn voorlopers en zitten in een afrondingsfase. Deze fase wordt gekenmerkt door helingsprocessen van oude traumalagen van de persoonlijkheid. Hoe meer onze persoonlijkheid in lijn is gekomen met ons hogere Zelf, en de eigen begeertes, belangen en zwaktes heeft overwonnen, des te minder leerervaringen de dualiteit kan bieden die nog iets toe kunnen voegen aan onze bewustwording in de derde dimensie. Hooguit zal het besef van wie we niet zijn toenemen en zal het weten van wie we wel zijn zich dieper verankeren.

Waar zit onze groei dan wel in? In het gaan leven vanuit ons IK BEN! Dat klinkt waarschijnlijk heerlijk en bevrijdend; het IK BEN is immers met alles verbonden en kent geen begrenzingen meer. Maar het verankeren in het IK BEN is een grote zielenopdracht op zich. Want tijdens dit proces komt er alsnog veel ouds tevoorschijn dat afgeleerd en afgeworpen mag gaan worden. Alle innerlijke beelden, gedachten en patronen die op verzwakking van het ware Zelf berusten zullen langskomen. Zij zijn het diepste ingesleten en we hebben die als het meest pijnlijk ervaren. Immers: de verzwakking van ons ware Zelf is direct verbonden met de verzwakking van de verbinding met onze Oerbron.

In de verbinding met ons ware, goddelijke Zelf hebben we zowel de grootste klappen als de grootste groei ontvangen. De littekens zijn dieper, en vaak nog ouder dan onze fysieke littekens. Maar wanneer we deze helen komen daarmee ook onze hogere vermogens vrij, die we in vorige levens zoals in Lemurië en tijdens het Gouden Tijdperk van Atlantis doorontwikkeld hebben! Onze persoonlijkheid zal steeds minder een rol gaan spelen bij de grote omarming van ons IK BEN.

Tijdens deze twee Lichtcirkels zullen we ons verbinden met diverse oude Heiligdommen en Krachtplaatsen in Zuid Frankrijk. De hoge frequenties van die plekken zullen ons helpen om onze hogere zelfdelen te activeren, en om de verzwakking die er mogelijk nog op zit van ons af te werpen. Velen van ons hebben in geheime esoterische genootschappen geleefd, zoals bij de Druïden, Essenen, Katharen en Tempeliers. De kennis en helende vermogens die we toen belichaamden zal door deze krachtplaatsen weer geactiveerd worden.

Data Lichtcirkels:
Reserveer ze maar vast in je agenda als je mee wilt doen:
Vrijdag 27 t/m Zondag 29 Oktober
Vrijdag 24 t/m Zondag 26 November
Je kunt ook één van deze twee volgen, hoewel ze wel op elkaar aansluiten.

Youtube Interview over bewustwording en transformaties op krachtplaatsen

De Amerikaanse Bart Sharp; een gelijkgestemde, intuïtieve sjamanistische therapeut en auteur die Vincent en ik in zuid Frankrijk ontmoet hebben, verraste me met een uitnodiging voor dit interview (in het Engels). We hebben samen energetisch gewerkt, en daar kwam zoveel informatie uit voort dat we besloten om contact te houden.

Voor luisteraars en kijkers is hier de link naar dit evenement op 4 oktober 2023, 21.00 u NL tijd en Franse tijd  / 2 PM  CST:

Interview met Mieke: Applying The Ancient To Now

We gaan het hebben over:
* Oude heiligdommen en krachtplaatsen, waar je een hogere vibratie van jezelf kunt vinden;
* Waarom we krachtplaatsen zouden bezoeken;
* Hoe we ons kunnen voorbereiden voordat we ze bezoeken;
* Hoe we op die plekken kunnen transformeren;
* Momenten die verband hielden met wat er in ons zielenplan voor dit leven geschreven stond;
* Oude issues verbonden met vorige levens;
* Hoe om te gaan met het verlangen om uit onze pijn en angsten te komen;
* Het loslaten van oude illusies over onszelf waardoor we ons minderwaardig, schuldig en beschaamd voelden;
* Momenten waarin we ons één voelen met de Bron, of getransporteerd worden naar andere werkelijkheden;
* Het besef dat we naar binnen moeten keren, ons pad van transformatie en genezing moeten betreden.

En we zullen een bijzonder licht laten schijnen op het mystieke gebied met de hoge frequenties van ZUID FRANKRIJK!
Dit gebied heeft – in de natuur zelf maar ook in alle belangrijke gebouwen zoals kastelen en kerken – een verbazingwekkende heilige geometrie, die onze verbinding met onze eigen Goddelijkheid ondersteunt:

1. Rennes-le-Chateau; het dorp, het Heilige Hart en de Heilige Vallei
2. De berg Pech Cardou en Serres; de heilige geometrie, de energetische Tempel van Salomon, Kristallen, Chateau de Serres, de Kerk met de 2 met elkaar verbonden kruizen en een Tempelierskruis buiten;
3. De berg en het dorp Bugarach op de Rozenlijn, de heilige mannelijke berg, de Stargate, UFO’s, de binnenaarde, de Ancient Ones, Church of Union die de tegenstellingen verbindt;
4. De Fontein van de Geliefden – la Fontaine des Amours; oude heilige doopplaats, van onbevlekte ontvangenis van de afstammelingen van de Bloedlijn, het sprookjesbos met alle elementen inclusief het etherische en astrale … en nog veel meer!

Je bent van harte uitgenodigd om je te verbinden met dit universele veld van liefde en hoger bewustzijn, dat versterkt en verheven zal worden tijdens ons gesprek van een uur!

********

In het volgende artikel verschijnt de aanmeldingslink voor de online Lichtcirkel van Oktober!
Tot binnenkort, met liefs,

Mieke