journey-of-our-human-soul

Uitreiken naar jouw IK BEN – Lichtcirkel Oktober 2023

Lieve Lichtdrager,

er is heel veel veranderd in de afgelopen jaren. Je bent hogere frequenties gaan belichamen waardoor je een magnetische lichtzuil bent geworden in veel collectieve velden. Door je jarenlange toewijding aan jouw bewustzijnsgroei heb je veel helder gekregen over hoe je persoonlijkheid denkt, voelt, spreekt en handelt. Sommige ego-delen hebben de verbinding met jouw hogere Zelfdelen gesaboteerd, of zijn die uit de weg gegaan. Oude pijn, angst, verdriet, emoties en overtuigingen zijn met name via je innerlijke kind-delen ervaren en deels vrijgekomen. Moedig en liefdevol heb je veel in het licht gezet en getransformeerd. Daarmee is de weg naar jouw ‘IK BEN’ steeds toegankelijker geworden.

Enerzijds zit je dus in de afrondingsfase van het oude. Identificaties met alle mogelijke versies die je ooit in de 3D belichaamd hebt komen steeds meer tevoorschijn, zodat je jezelf daarvan kunt loskoppelen. Wanneer anderen om je heen zich nog wel met hun beperkte zelfbeelden identificeren kun je het verschil in bewustzijn gaan opmerken. Dat maakt je nog bewuster van wat voor jou echt waardevol is in dit leven op aarde! Het besef van wie je NIET bent zal snel toenemen, en het weten van wie je WEL bent zal zich dieper in jou willen gaan verankeren.

Het verlangen om te gaan leven vanuit jouw IK BEN valt niet meer te ontkennen of negeren! De oude mind-set over jezelf, die verzwakkingen van jouw ware Zelfbesef teweeg bracht, zal daarbij steeds minder grip op je krijgen. De misvormde zelfbeelden kwamen voort uit een steeds zwakkere verbinding met jouw Oerbron. Maar hoe zuiverder en krachtiger die verbinding weer wordt, des te meer hogere Zelfdelen er van jou kunnen indalen. De vermogens die zij dragen heb je gedurende vele vorige levens ontwikkeld, niet alleen op aarde maar ook op andere plekken in het universum.

Tijdens de komende twee nieuwe, online Lichtcirkels zullen we ons verbinden met velden waar onze hogere Zelfdelen mee resoneren. Als ons goddelijke DNA gewekt is kunnen we gemakkelijker alle vormen van verzwakking van ons af werpen. Velen van ons hebben gedurende hun laatste paar honderd incarnaties in geheime esoterische genootschappen geleefd, zoals bij de Druïden, Essenen, Katharen en Tempeliers. Vandaar dat we ook de frequenties van oude heiligdommen en krachtplaatsen uit zuid Frankrijk zullen uitnodigen. Want de kennis en helende vermogens die we toen belichaamden zal door deze krachtplaatsen weer geactiveerd worden.

Data Lichtcirkels:

Vrijdag 27 t/m Zondag 29 Oktober: Uitreiken naar jouw ‘IK BEN’

Vrijdag 24 t/m Zondag 26 November: In het Licht van jouw ‘IK BEN’ leven

Deze Lichtcirkels volg je vanuit je eigen huis. Alle boodschappen die we voor de deelnemers ontvangen komen uitgeschreven in jouw mailbox. Op ieder voor jou geschikt moment kun je je energetisch met de Lichtcirkel verbinden en de boodschappen tot je nemen (dus ook later in de week). Voor de meditaties en healings op SoundCloud ontvang je een aparte link; deze kun je ook downloaden. Jouw financiële bijdrage is naar draagkracht. De richtprijs is €55 per Lichtcirkel, maar minder of meer is ook welkom. We vertrouwen erop dat iedereen hier eerlijk in handelt, dus overleg over je bijdrage hoeft niet.

Klik hieronder op de link om je in te schrijven voor de Lichtcirkel van 27 t/m 29 Oktober:

LICHTCIRKEL: UITREIKEN NAAR JOUW ‘IK BEN’

Als je inschrijving goed is gegaan ontvang je na inschrijving een bevestigingsmail. Check of en wáár je deze in je mailbox hebt staan. Soms komen onze berichten in de spambox, bij ‘reclame’ of bij ‘ongewenst’ terecht! Check dus ook je andere mailboxen. Heb je niets ontvangen, schrijf je dan nogmaals met het juiste mailadres in.

Graag tot in de Lichtcirkel, met liefs,

Mieke & Vincent